Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

Informatiedagen op Resort Lexmond, nieuw vakantiepark aan de Lek

 

Dit event is geweest. Uiteraard bent u alsnog van harte welkom op Resort Lexmond. Plan hiervoor vrijblijvend een bezichtiging in of bezoek een van onze andere informatiedagen.

 
  • Zaterdag 22 en zondag 23 juni
  • Van 10.00 tot 17.00 uur
  • Adres: Kom Lekdijk 38b in Lexmond
  • Kom écht kennismaken met het nieuwe vakantiepark

De zoektocht naar uw nieuwe vakantiewoning start hier

Bent u al zich al een tijdje aan het oriënteren of een eigen vakantiewoning aan het water iets voor u is? Dan is ons nieuwste project "Resort Lexmond" echt iets voor u! Op het gloednieuwe vakantiepark aan de Lek is begin april gestart met de verkoop van nieuwe vakantiewoningen aan het water.

Kom kennismaken

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni organiseren wij informatiedagen op Resort Lexmond. Tijdens de informatiedagen vertellen wij u graag alles over de interessante mogelijkheden rondom de aankoop van een vakantiewoning. Ook kunt u tijdens deze dagen kennis maken met onze organisatie, het vakantiepark en onze vakantiewoningen. Wij geloven namelijk dat de échte zoektocht naar een eigen vakantiewoning pas begint op het vakantiepark, waar u de vakantiesferen proeft en de vakantiewoningen met bijbehorend kavel kunt zien.

Tijdens onze informatiedagen zijn alle showmodellen geopend en kunt u deze van binnen- en buiten bekijken. Kom u ook langs op Resort Lexmond?

 

Eerst meer informatie ontvangen over Resort Lexmond? Vraag dan onze brochure aan.

Dit kunt u verwachten tijdens de informatiedagen

✔️ Bekijk zelfstandig of met een adviseur het park en de showmodellen.
✔️ Maak kennis met TopParken als organisatie.
✔️ Deskundig advies van onze adviseurs afgestemd op uw situatie, wensen en eisen.
✔️ Uitgebreide informatie over de mogelijkheden van eigen gebruik en verhuur.
✔️ Dagelijks van 12.00 tot 15.00 uur zal er een financieel/fiscaal specialist aanwezig zijn voor persoonlijk advies.
✔️ Ontmoet onze professionele partners en leveranciers.

Resort Lexmond

Over Resort Lexmond

Resort Lexmond is gelegen op een unieke plek aan rivier de Lek. Het betreft een volledig nieuw ontwikkeld vakantiepark, waarbij er tijdens de ontwikkeling is ingespeeld op de hedendaagse wensen én aansluiting bij de natuurrijke locatie. De uitstraling en het eigen strand zorgen voor het echte vakantiegevoel op Resort Lexmond. De waterrijke omgeving nodigt uit om ontdekt te worden en zorgt voor een breed aanbod aan wandel-, watersport- en vaaractiviteiten. Behoefte aan een gezellig dagje uit? Breng een bezoek aan de bruisende stad Utrecht, gelegen op slechts 20 minuten. 

Op het park zijn diverse typen vakantiewoningen te koop. Het vakantiepark is geopend van april tot en met oktober. Gedurende deze 7 maanden kunt u gebruik maken van uw tweede huis of deze (gedeeltelijk) verhuren.

Aanbod vakantiewoningen

Vragen?

Wij zijn u graag verschijnen tijdens de inspiratiedagen. Mocht u vooraf vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 088 500 2444 of download onze brochure.

 

Bekijk ook ons overige nieuws ⤵️