Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

Zorgeloos investeren in vastgoed?

Zorgeloos investeren in vastgoed?

Dat kan bij TopParken al vanaf € 100.000, hiervoor krijgt u een nieuwe vakantiewoning inclusief eigen kavel.  Het hele jaar door zelf genieten in uw eigen vakantiewoning, een vakantiewoning kopen voor verhuur met een stabiel rendement tot 7% per jaar of het eigen gebruik combineren met verhuur.

Zorgeloos genieten

Wat is er nu fijner dan zelf zorgeloos genieten van uw eigen vakantiewoning die ook nog huuropbrengsten oplevert op de momenten dat u er zelf geen gebruik van maakt? Uiteraard kunt u zelf aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij TopParken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Zorgeloos investeren

De recreatiemarkt is een van de snelst groeiende markten in Nederland en dat merken wij bij TopParken ook. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw rendement. Zowel in goede als slechte economische tijden hebben wij miljoenen vakantiebezoekers per jaar.

Wij ontzorgen u volledig

Wanneer u een vakantiewoning aankoopt voor de verhuur hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur van de woning, waar u de huurders vandaan haalt, over de schoonmaak of het onderhoud, TopParken ontzorgt u hier volledig in. Ook wanneer u zelf, met uw (klein) kinderen of met anderen wilt genieten van uw eigen vakantiewoning. Het is mogelijk! Bij TopParken geniet u van top tot teen.

Heeft u onze nieuwe commercial al gezien?

 

Zorgeloos investeren in vastgoed?
Dat kan bij TopParken.  Wij ontzorgen u niet alleen in de verhuur van uw vakantiewoning, maar garanderen ook een stabiel rendement in goede en slechte economische tijden. Zelf genieten van top tot teen? Ook dat kan! TopParken. Meer dan een mooi rendement.

 

Waarom TopParken?

  • 19 vakantieparken
  • Jaarlijks miljoenen bezoekers
  • Meer dan 200 vakantiewoningen te koop.
  • Voor eigen gebruik of verhuur
 
 

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over investeren in vastgoed bij TopParken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.
Brochure aanvragen