1. Zelf genieten & profiteren van een interessant rendement
  2. Diverse fiscale voordelen
  3. Geen zorgen over het verhuurproces
 

Wanneer u een vakantiewoning wilt kopen in Nederland heeft u vaak de keuze uit twee mogelijkheden. U koopt een vakantiewoning voor volledig eigen gebruik of u koopt een vakantiewoning welke jaarrond beschikbaar moet zijn voor verhuur. Bij TopParken heeft u nog een derde mogelijkheid! U kunt er namelijk ook voor kiezen om een vakantiewoning te kopen voor eigen gebruik én verhuur.

Combinatie van eigen gebruik en verhuur

Wanneer u een vakantiewoning koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u zelf wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen.

Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer de woning beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van TopParken voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. U ontvangt vervolgens een interessant rendementspercentage.

Lees meer over de mogelijkheden in onze brochure.

Vraag onze brochure aan

Voordelen vakantiewoning kopen voor eigen gebruik en verhuur

  • U kunt op vakantie gaan wanneer het u uit uitkomt.
  • Alle vakantieparken zijn gelegen op de mooiste plekjes in de natuur.
  • Het is beter om uw geld te investeren dan het op uw spaarrekening te laten staan waar het nauwelijks rendement oplevert.
  • U bepaalt wanneer u de woning zelf wilt gebruiken en wanneer de woning verhuurt mag worden.
  • U ontvangt ieder kwartaal een interessant rendementspercentage over de verhuuropbrengsten van de woning. Dit is uiteraard afhankelijk van hoe vaak de woning beschikbaar is gesteld voor verhuur.
Lees hier alle voordelen

Maak kennis met TopParken

Vakantiewoningen op 17 toplocaties in eigen land

Bij TopParken heeft u keuze uit een groot aanbod vakantiewoningen en villa op 17 toplocaties in eigen land. Al deze locaties zijn gelegen midden in de natuur. Of u nu op zoek bent naar een 4-persoons vakantiewoning aan het water of een 8-persoons villa op de Veluwe, bij TopParken vindt u wat u zoekt.

Wilt u kennis maken met onze vakantiewoningen en vakantieparken? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ervaar het zelf!

Afspraak maken