• Zorgzaam voor de natuur & samenleving
  • Green Key keurmerken
  • Zakenvriend KWF Kankerbestrijding

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Bij TopParken willen met onze investeringen zorg dragen voor de toekomst van mens en natuur. Duurzaam ondernemen met TopParken Verkoop is erg makkelijk. TopParken Verkoop zet zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, vermindering van de milieubelasting van onze vakantieparken en we kijken daarnaast kritisch naar de duurzaamheid van leveranciers en partners.

Zo zijn enkele van de TopParken vakantieparken al beloond met een Green Key Gouden en Zilveren keurmerk en zetten wij ons in om dit voor alle parken te bereiken. Het internationale keurmerk wordt verleend aan duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en de zakelijke markt. Deze vakantieparken zetten zich in voor duurzaamheid, maar garanderen toch uitstekende comfort en kwaliteit.

Bekijk onze duurzame vakantieparken

Zorgzaam voor de natuur

De vakantiewoningen van TopParken Verkoop liggen op de mooiste locaties in Nederland, midden in de natuur. Uiteraard willen we deze natuur zo goed mogelijk beschermen. TopParken zet zich in om de vakantieparken en alle vakantiewoningen te verduurzamen door het gebruik van gas, water, elektriciteit en fossiele brandstoffen te verminderen.

Alle parken zijn voorzien van heerlijk comfortabel en duurzaam beddengoed. Niet alleen is het materiaal schoner, duurzamer en zachter, het is ook nog eens beloond met het Max Havelaar Cotton keurmerk, een keurmerk voor Fairtrade producten. Op Landgoed de Scheleberg kunnen gasten gebruik maken van Juuve deelauto’s, deze elektrische voertuigen leveren op piekmomenten zelfs stroom terug aan het netwerk.

Bekijk onze duurzame vakantiewoningen
 

Zorg voor de samenleving

Het duurzaam ondernemen van TopParken Verkoop komt ook naar voren in onze maatschappelijke doelen. Wij sponsoren verschillende goede doelen, zoals KWF Kankerbestrijding en diverse sportevenementen. Doordat wij duurzaam ondernemen, kunt u ook duurzaam ondernemen met TopParken Verkoop. Uw vakantiewoning van TopParken is niet alleen een goede financiële investering, maar ook een milieubewuste en maatschappelijk verantwoorde. Zo werken wij samen aan een duurzame toekomst.