Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Recreatiewoning Dordrecht kopen

Recreatiewoningen nabij Dordrecht te koop

  • 30 autominuten vanaf Dordrecht
  • Luxe vakantiewoningen met optioneel wellness
  • Aan de Ijssel

Een vakantiehuis bij Dordrecht kopen

Dordrecht is een verrassend mooie stad aan het water vol met interessante musea en gezellige restaurants en bars. Daarnaast heeft het een historische binnenstad en leuke events. Op slechts 36,5 km afstand van Dordrecht vindt u Parc de IJsselhoeve. Dankzij de unieke ligging vlak bij Dordrecht is het park populair bij gasten. Op het park vindt u luxe vakantiewoningen die van alle gemakken voorzien zijn. De vele faciliteiten voor jong en oud zoals speelplaatsen en horeca en prachtige ligging aan het water maakt het park ideaal voor een vakantiehuis voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide.

 

Of vraag direct vrijblijvend meer informatie aan

Bekijk direct ons aanbod ⤵

Kopen op ons park nabij Dordrecht

Wanneer u een vakantiewoning wilt kopen in de omgeving van Dordrecht kunt u terecht bij Parc de IJsselhoeve in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het park is erg aantrekkelijk voor watersporters door de ligging aan de IJssel. Met faciliteiten zoals horeca en speelplaatsen is het park geschikt voor zowel jong als oud. 

Ontdek ons resort nabij Dordrecht ⤵

 

Verhuur, eigen gebruik of een combinatie?

Bij TopParken heeft u de keuze hoe u uw woning gaat gebruiken. Kiest u er bijvoorbeeld voor om hem zelf te gebruiken? Dan heeft u natuurlijk de mogelijkheid om op ieder gewenst moment te kunnen genieten van een vakantie in eigen land. Liever de vakantiewoning volledig verhuren? Dan ontzorgt onze professionele verhuurorganisatie met jarenlange ervaring u en ontvangt u een aantrekkelijk rendement. Als laatste kunt u er ook voor kiezen om uw vakantiewoning deels te verhuren en deels zelf te gebruiken. Wanneer u hier voor kiest dan krijgt u een combinatie van de voordelen! Dus zowel een aantrekkelijk rendement als volop vakantieplezier nabij Dordrecht. Wilt u meer informatie over het kopen van een recreatiewoning bij TopParken? Maak dan een afspraak op een van de parken met één van onze adviseurs. 

 

Waarom investeren bij TopParken?

  • Luxe woningen voor maximaal 6 personen
  • Te koop op koopgrond
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Interessant rendement bij verhuur
  • Uitstekende faciliteiten
  • Jarenlange ervaring
  • Midden in de natuur
 

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen:

Waar moet u op letten bij het kopen van een recreatiewoning?

Bij het aanschaffen van een vakantiewoning zijn er diverse zaken waar u op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan de locatie, het budget en hoe u de woning wilt gaan gebruiken. Daarnaast is het van belang om uzelf te verdiepen in onderwerpen als de bijkomende kosten, de grond waarop de woning staat en de financiering.