Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Second Home Beurs Utrecht

Een second home in Nederland?

 
 • Groot aanbod tweede huizen
 • Het beste rendement
 • De mooiste locaties
 • In Nederland

De zoektocht naar uw tweede huis

Wanneer u geïnteresseerd bent in een eigen vakantiewoning, geloven we dat de echte zoektocht naar uw tweede huis in Nederland begint op het vakantiepark en niet online of in een donkere beurshal. Op het vakantiepark proeft u namelijk écht de vakantiesfeer, kunt u de second homes bezichtigen en kennismaken met de ligging, parkfaciliteiten en omgeving. 

Echt ervaren hoe het is om een vakantiewoning te hebben op een vakantiepark? Bezoek dan vrijblijvend een van onze vakantieparken of maak een afspraak wanneer het u uitkomt. Zo ervaart u direct waar de vakantiewoning gelegen is op het park en weet u bijvoorbeeld of de tuin op het zuiden ligt, direct aan het water of aan de bosrand.

 
 
  Maak kennis met TopParken
  Ontvang advies en uitgebreide informatie
  Bekijk alle showmodellen
  Proef écht de vakantiesfeer
  Ontdek het park en de parkfaciliteiten
 

Over TopParken en onze second homes

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken kiest u voor een betrouwbare partij dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken. Bij het kopen van een tweede huis in Nederland kiest u zelf waar u de woning voor gaat gebruiken.

Onze second homes zijn voorzien van alle comfort en gemakken die u van thuis gewend bent, zoals een moderne badkamer, ruime keuken en woongedeelte. Bovendien beschikken onze recreatiewoningen ook over een fijne tuin, optioneel met een eigen berging. Hierdoor creërt u echt uw eigen plekje waar u tot rust kunt komen en profiteert u bij (gedeeltelijke) verhuur ook van interessante verhuuropbrengsten. Optimaal gebruik maken van uw tweede huis? Breidt uw vakantiewoning dan uit met eigen wellnessfaciliteiten

Bekijk onze second homes ⤵

 

Ontdek de voordelen van een eigen second home ⤵

Een second home in Nederland biedt vele voordelen, afhankelijk van de reden van aankoop van een vakantiewoning. Indien u een tweede huis koopt voor eigen gebruik, kunt u op elk gewenst moment genieten van een vakantie in eigen land. Kiest u ervoor om uw second home volledig te verhuren, dan heeft dit diverse financiële voordelen. Lees alle voordelen hieronder! 

Interesse in een vakantiewoning? 

Bent u geïnteresseerd in een eigen second home in Nederland en wilt u de vakantiesfeer proeven, onze woningen bezichtigen en kennismaken met onze organisatie? Kom gerust eens langs op onze vakantieparken of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt! 

 

Of vraag de brochure aan