Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Second Home Beurs Utrecht

Bekijk uw toekomstig second home direct op locatie

  • Groot aanbod tweede huizen
  • Het beste rendement
  • De mooiste locaties
  • In Nederland

Een tweede huis kopen?

Bent u zich aan het oriënteren of de aankoop van een vakantiehuis iets voor u is? Dan bent u bij TopParken aan het juiste adres. Bij TopParken vindt u een groot aanbod vakantiehuizen op de mooiste locaties van Nederland. U bepaalt zelf of u een vakantiehuis koopt voor eigen gebruik of u deze het gehele jaar door verhuurt. Bij volledige verhuurt profiteert u van een hoog netto rendement per jaar.

Echt ervaren hoe het is om een vakantiewoning te hebben op een vakantiepark? Bezoek dan vrijblijvend een van onze vakantieparken of maak een afspraak wanneer het u uitkomt. Zo ervaart u direct waar de vakantiewoning gelegen is op het park en weet u bijvoorbeeld of de tuin op het zuiden ligt, direct aan het water of aan de bosrand.

Bekijk het grote aanbod tweede huizen op 17 vakantieparken in Nederland, gelegen op de mooiste locaties midden in de natuur. U vindt de parken verspreid door heel Nederland, zo is er altijd een vakantiepark in de omgeving die u aanspreekt.

 

Of vraag direct meer informatie aan

 
 

Over TopParken

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken kiest u voor een betrouwbare partij dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken. Bij het kopen van een vakantiewoning in Nederland kiest u zelf waar u de woning voor gaat gebruiken.

Bekijk onze vakantieparken in Nederland

Bekijk onze second homes

 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer