Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Stacaravan kopen

Stacaravan kopen

  • Luxe stacaravans te koop
  • Unieke locaties in Nederland
  • Inclusief staanplaats

Stacaravan kopen in Nederland

U wilt een eigen chalet kopen, maar voor een vriendelijke prijs? Dan is een stacaravan kopen ideaal. TopParken heeft op 10 verschillende vakantieparken in Nederland luxe stacaravans te koop. Een stacaravan koopt u bij TopParken in de meeste gevallen inclusief kavel en tuinaanleg. Een stacaravan kopen met staanplaats wordt dankzij de koop inclusief kavel mogelijk gemaakt. Dankzij jarenlange ervaring in de exploitatie van vakantieparken voorziet TopParken u van professioneel advies in de aankoop van een stacaravan. De vakantieparken liggen bovendien op zorgvuldig geselecteerde locaties midden in de natuur. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stacaravan kopen op de Veluwe

Bekijk de stacaravans die te koop zijn bij TopParken

 
 
 

Stacaravan kopen met staanplaats

Bent u van plan een stacaravan te kopen met eigen staanplaats? Dan koopt u bij TopParken de stacaravan inclusief de kavel. Er is ook nog een andere optie, namelijk dat u een stacaravan koopt op een huur staanplaats. Hieronder worden de verschillen uitgelegd.

Stacaravan met eigen staanplaats

Koopt u een stacaravan inclusief de staanplaats (kavel) dan bent u tevens eigenaar van de grond waar de stacaravan op staat. Het grote voordeel is dat u ook nog eigenaar bent als het vakantiepark wordt verkocht of failliet gaat.

Stacaravan met huur staanplaats

Als u de stacaravan koopt met een huur staanplaats dan betaalt u jaarlijks kosten voor de huur van de grond. Op korte termijn bent u goedkoper uit omdat u alleen betaalt voor de koop van de stacaravan. Echter op lange termijn heeft u hogere kosten omdat u de huur moet betalen.

Stacaravan kopen voor eigen gebruik

Heeft u al nagedacht met welk doel u een stacaravan wilt kopen? Als u een stacaravan koopt voor eigen gebruik dan heeft u een plek waar u altijd terecht kunt voor vakantie of weekendjes weg. Hoewel u op elk gewenst moment in uw stacaravan kunt verblijven is permanente bewoning niet toegestaan. U kunt ook kiezen voor een combinatie tussen eigen gebruik en verhuur. Op de momenten dat u er niet bent biedt u de stacaravan aan voor de verhuur en dit wordt vervolgens volledig geregeld door de professionele verhuurorganistie van TopParken.

Lees meer over de verschillende opties:

Waar wilt u een stacaravan kopen?

Nederland kent vele mooie plekken en op een aantal van die mooie plekken liggen de vakantieparken van TopParken. Bijvoorbeeld op de Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Of kiest u liever voor een locatie aan het water, bijvoorbeeld in Nieuwerkerk aan de IJssel? Doordat de vakantieparken op toeristisch aantrekkelijke locaties liggen maakt dat er in de omgeving van alles te doen is. In de volgende provincies kunt u een stacaravan kopen:

Stacaravan kopen in Gelderland
Stacaravan kopen in Zuid-Holland
Stacaravan kopen in Utrecht
Stacaravan kopen in Noord-Holland

Meer informatie

Is uw interesse gewekt om een stacaravan in Nederland te kopen bij TopParken? Dan kunt u vrijblijvend een brochure aanvragen met meer informatie. U kunt ook altijd rechtstreeks contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Onze adviseurs nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden op het vakantiepark.