Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Tiny house kopen Veluwe

Tiny house kopen op de Veluwe

  • Groot aanbod tiny houses op de Veluwe
  • Voor eigen gebruik en/of verhuur
  • Zorgeloos investeren

Tiny house kopen op de Veluwe

De toenemende populariteit van tiny houses in Nederland zorgt voor aantrekkelijke investeringsmogelijkheden. Beschikt u binnenkort over uw eigen tiny house? Bij TopParken is het mogelijk! En wat is nu een betere locatie dan de Veluwe? De uitgestrekte bossen, afwisselende waterlandschappen en gezellige dorpen en steden maken het tot één van de mooiste regio's van Nederland. Een tiny house kopen op de Veluwe is de ideale investering voor uw (spaar)geld. Niet alleen kunt u er zelf van genieten, u kunt ook ervoor kiezen om de woning (gedeeltelijk) te verhuren. De vraag naar tiny houses op unieke locaties, zoals de Veluwe, is groot waardoor de verhuurprognoses ook zeer gunstig zijn. Dit doet u bijvoorbeeld bij Bospark Ede, een volledig gerenoveerd vakantiepark.

 

Of vraag direct meer informatie aan

Inspiratiedagen op de Veluwe ⤵

 

Tiny house op de Veluwe kopen op een vakantiepark

Een tiny house op de Veluwe kopen kan bij TopParken op een van de 6 vakantieparken in deze regio. Onze vakantieparken liggen verspreid over de Veluwe op bosrijke locaties. Het grote voordeel van een tiny house op de Veluwe kopen op een vakantiepark? Altijd volledige toegang tot alle faciliteiten die het vakantiepark biedt. Vaak is dit een binnen- of buitenzwembad, horecagelegenheid, animatie en tal van andere faciliteiten. 

Onze vakantieparken op de Veluwe:

Bekijk het aanbod tiny houses per vakantiepark

Bospark Ede

Recreatiepark Beekbergen

Resort Veluwe

Recreatiepark 't Gelloo

Landgoed de Scheleberg

Recreatiepark de Wielerbaan

De voordelen van kopen bij TopParken

Een tiny house kopen op de Veluwe bij TopParken biedt u een aantal aantrekkelijke voordelen. Al jarenlang heeft TopParken ervaring in de Nederlandse recreatiemarkt en is daardoor uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in deze branche.

Bekijk de mogelijkheden bij de aankoop van een tiny house:

  • Eigen gebruik - U kunt gebruik maken van uw tiny house wanneer u dat wilt en stelt deze niet beschikbaar voor de verhuur. Bovendien kunt u, als u kiest voor deze optie, de woning geheel naar eigen wens inrichten. 
  • Eigen gebruik én verhuur - Kiest u voor deze optie dan kunt u zelf genieten en het tiny house beschikbaar stellen voor verhuur als u er niet bent. Een win-win situatie. Het rendement is hierbij afhankelijk van de verhuuropbrengsten en hoe vaak de woning beschikbaar is gesteld voor de verhuur.
  • Volledige verhuur - Wilt u een tiny house kopen op de Veluwe en een maximaal rendement behalen? Dan kiest u voor volledige verhuur. U kunt bij deze optie zelf niet gebruik maken van de woning, maar ontvangt daarentegen wel een aantrekkelijk rendement.

Als u ervoor kiest om de woning te verhuren, of dit nu gedeeltelijk of volledig is, wordt dit van A tot Z geregeld door onze professionele verhuurorganisatie. Voor de verhuur wordt onder andere samengewerkt met Booking.com en BungalowSpecials, gerenommeerde partijen in de recreatiesector.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over het kopen van een tiny house op de Veluwe? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan via onderstaande knop of plan een afspraak in met een van onze adviseurs. Wij begeleiden u graag in de zoektoch naar een tiny house op de Veluwe.