Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiehuis kopen Tilburg

Vakantiehuis kopen vlak bij Tilburg

  • Interessante belegging
  • Voor eigen gebruik en/of gebruik
  • Nabij grote steden
  • Geheel nieuw vakantiepark

Een vakantiehuis kopen in omgeving Tilburg

Even buiten de Brabantse stad Tilburg, nabij natuurgebied De Brabantse Kempen, ligt ons vakantiepark Resort de Brabantse Kempen. Door de ligging, net buiten grote steden, ervaart u rust en ontspanning midden in de natuur. Onze vakantiehuizen nabij Tilburg zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien, zoals u van thuis gewend bent. Zo creëert u echt uw eigen plekje, waar u onbeperkt kunt genieten van een vakantie in eigen land. Wilt u daarnaast ook profiteren van interessante verhuuropbrengsten? Dan kunt u uw vakantiewoning ook (gedeeltelijk) beschikbaar stellen voor verhuur. Ontdek onze verschillende vakantiehuizen nabij Tilburg en de mogelijkheden van een eigen vakantiehuis in deze veelzijdige omgeving. 

 

Wilt u meer informatie over onze vakantiehuizen en het vakantiepark? Vraag dan de brochure aan.

Informatiedagen ⤵

Bekijk het aanbod op Resort de Brabantse Kempen ⤵

Thuiskomen in uw vakantiehuis nabij Tilburg

Een eigen vakantiehuis nabij Tilburg betekent omarmd worden door de Brabantse gastvrijheid en de gezelligheid die deze stad te bieden heeft. Bovendien betekent een eigen recreatiewoning ook uw eigen plekje, waar u heerlijk tot rust kunt komen. Onze comfortabele vakantiehuizen zijn onder andere voorzien van een ruim woon- en eetgedeelte, slaapkamer(s), badkamer(s) en een moderne keuken. Bovendien kunt u vanaf de ruime tuin met terras genieten van een prachtig uitzicht op de Brabantse natuur. Onze vakantiehuizen bieden een perfecte mix tussen comfort en ontspanning, zodat u zich meteen thuis voelt. Voor extra comfort kunt u uw vakantiehuis uitbreiden met eigen wellnessfaciliteiten.

Sfeerimpressie van uw eigen vakantiehuis ⤵

Ontdek het vakantiepark

Resort de Brabantse Kempen is gelegen in het zuiden van Nederland, in het Noord-Brabantse Lage Mierde. Het vakantiepark beschikt over veel faciliteiten voor jong en oud, zoals een binnen- en buitenzwembad, indoor wellness, een midgetgolfbaan, padelbaan, speeltuinen en een gezellig restaurant met terras. Ook in de veelzijdige omgeving van het vakantiepark is genoeg te doen; bezoek Safaripark Beekse Bergen, maak een fietstocht in natuurgebied De Brabantse Kempen of ga eropuit in Tilburg of Eindhoven. Dit maakt van Resort de Brabantse Kempen de ideale locatie om een vakantiehuis te kopen voor privégebruik, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur.

Uw zoektocht start hier…

De zoektocht naar uw eigen vakantiehuis vlak bij Tilburg start op het vakantiepark. Op het vakantiepark proeft u namelijk de vakantiesfeer, kunt u onze woningen bezichtigen en kennismaken met de organisatie, ligging en omgeving. Plan daarom vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar! 

 

Of vraag de brochure aan

Bekijk al onze andere parken nabij Tilburg ⤵