Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiehuis bij het Veluwemeer

Vakantiehuis kopen bij het Veluwemeer

 • Ruim aanbod aan nieuwe vakantiewoningen
 • Mogelijk met wellness faciliteiten
 • Populaire toeristische bestemming

Comfortabele vakantiehuizen te koop nabij het Veluwemeer

Het veelzijdige Veluwemeer is een langgestrekt meer aan de westkant van natuurgebied De Veluwe in Gelderland. Glinsterend water, uitgestrekte bossen en een oer-Hollands polderlandschap. Dé plek voor natuurliefhebbers, watersportliefhebbers en cultuurliefhebbers en daarmee een zeer populaire bestemming onder toeristen. TopParken biedt verschillende mogelijkheden om een vakantiehuis te kopen in de buurt van het Veluwemeer. Een interessante investering waarbij u zelf de keuze maakt voor eigen gebruik of met rendement.

 

Vraag meer informatie aan over ons aanbod bij het Veluwemeer

Bekijk ons aanbod bij het Veluwemeer ⤵

Resort Veluwe

Recreatiepark Beekbergen

Recreatiepark 't Gelloo

Landgoed de Scheleberg

Bospark Ede

 

Uw eigen vakantiehuis in de buurt van het Veluwemeer

Heeft u interesse in een investering in een huis vlak bij het Veluwemeer, dan kunt u kiezen voor privé gebruik of voor (gedeeltelijke) verhuur. Wanneer u voor eigen gebruik kiest dan kunt u het hele jaar door genieten van vakantie wanneer het ú uitkomt en wanneer ú daar aan toe bent. Een eigen woning aan het Veluwemeer, hoe heerlijk is dat? Overdag vermaakt u zich optimaal bij het Veluwemeer. Varen, kajakken, waterfietsen, zwemmen, fietsen, wandelen, historische dorpjes ontdekken en ga zo maar door. 's Avonds is het ontspannen thuiskomen in uw eigen vakantiehuis. Kiest u liever voor verhuur? Dan ontvangt u elk kwartaal een percentage van de verhuuropbrengsten. U wordt hierbij volledig ontzorgd door onze verhuurorganisatie. Een combinatie van beide opties is ook mogelijk. 

 
  Moderne vakantiehuizen voor maximaal 6 personen
  Twee of drie slaapkamers met boxspringbedden
  Voorzien van één of twee fijne badkamers
  Optioneel met eigen sauna, buitendouche of hottub
 
 

Een vakantiehuis kopen op een vakantiepark van TopParken

Alle vakantiehuizen van TopParken bevinden zich op een vakantiepark. De vakantieparken zijn gelegen op unieke locaties midden in de natuur. Een groot voordeel van een vakantiehuis op een vakantiepark is dat u en uw huurders onbeperkt gebruik kunnen maken van de faciliteiten op het park. Zo beschikken de meeste parken over een binnen- en/of buitenzwembad, horecagelegenheden, fietsverhuur en diverse sport- en spelmogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiehuis bij TopParken? Plan dan een afspraak in om de huizen met eigen ogen te bewonderen of neem contact met ons op. Onze adviseurs voorzien u graag vrijblijvend van advies. 

 
 

Bekijk onze parken nabij het Veluwemeer ⤵

 

Resort Veluwe

Op 28 kilometer afstand van het Veluwemeer
 

Recreatiepark Beekbergen

Op 50 kilometer afstand van het Veluwemeer
 

Recreatiepark 't Gelloo

Op 51 kilometer afstand van het Veluwemeer
 

Landgoed de Scheleberg

Op 52 kilometer afstand van het Veluwemeer
 

Bospark Ede

Op 60 kilometer afstand van het Veluwemeer
 

Vragen van eerdere geïnteresseerden:

✦ Wat is er te doen bij het Veluwemeer?

Het Veluwemeer heeft onder andere mogelijkheden voor watersporten zoals kitesurfen, windsurfen, vissensuppen en varen. Op meerdere plekken vindt u strandjes waar men kan relaxen. Daarnaast kunt u er prachtig wandelen en fietsen. Maar ook de omgeving nodigt uit. U vindt er bijvoorbeeld het Dolfinarium, attractiepark Walibi Holland en Bataviastad. 

✦ Hoeveel minuten is het rijden van jullie parken naar het Veluwemeer?

Bij TopParken vindt u verschillende vakantieparken die zich in de buurt van het Veluwemeer bevinden. Vanuit Resort Veluwe bereikt u binnen 40 autominuten het Veluwemeer, vanuit Recreatiepark Beekbergen binnen 50 autominuten en vanuit Recreatiepark 't Gelloo, Landgoed de Scheleberg en Bospark Ede bent u er na een uurtje rijden.