Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen Barneveld

Vakantiewoning kopen nabij Barneveld

  • Zorgeloos investeren in luxe recreatiewoningen
  • Vakantieparken nabij de Veluwe
  • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie

Barneveld: de toegangspoort van de Veluwe

Jaarlijks bezoeken honderdduizenden vakantiegangers en toeristen Barneveld, de entree van de Veluwe. Zowel bij binnenlandse als buitenlandse vakantiegangers is dit een aantrekkelijke bestemming dankzij prachtige bossen, mooie waterlandschappen, schitterende natuurgebieden en leuke dorpen en steden. Bij TopParken kunt u investeren in een vakantiehuis nabij Barneveld op diverse vakantieparken. Wilt u zelf graag genieten van de prachtige omgeving van Barneveld of liever de woning kopen als investering en een aantrekkelijk rendement ontvangen? Bij TopParken is het mogelijk om zowel te kiezen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide.

Bekijk ons aanbod:

Bospark Ede

Resort Veluwe

Recreatiepark 't Gelloo

Recreatiepark de Wielerbaan

Investeren in een recreatiewoning

U heeft de mogelijkheid om een vakantiewoning aan te schaffen voor zowel persoonlijk gebruik als voor de verhuur. Als u kiest voor een combinatie, dan kunt u de woning gebruiken wanneer het u uitkomt en wanneer u er geen gebruik van maakt, regelen wij alles voor u en zorgen we ervoor dat de woning verhuurd wordt aan vakantiegangers. Op die manier kunt u profiteren van een aantrekkelijk rendement en natuurlijk van vakantieplezier. 

Waarom TopParken?

  • Interessant rendement bij verhuur
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Luxe vakantiewoningen
  • Uitstekende faciliteiten
  • Jarenlange ervaring
 

Waar gaat uw voorkeur naar uit? 

Diverse vakantieparken op de Veluwe

Bij TopParken kunt u investeren in vakantiehuizen dichtbij Barneveld. Onze parken bevinden zich in Ede, Garderen en Wageningen. Elk vakantiepark is uniek, maar ze delen ook gemeenschappelijke kenmerken. Ze zijn namelijk allemaal gelegen op een bijzondere locatie op de Veluwe en bieden uitstekende faciliteiten aan. Daarnaast bieden ze ook luxe woningen aan. De vakantieparken van TopParken hebben doorgaans een hoge bezettingsgraad wat verhuren voor u tot een aantrekkelijke optie maakt. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiewoning nabij Barneveld?

 

Ontdek onze parken nabij Barneveld ⤵

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Wat zijn de voordelen van het kopen van een vakantiewoning nabij Barneveld?

Als eerste heeft u altijd een vakantieadres nabij de Veluwe wanneer u kiest voor eigen gebruik. Kiest u voor verhuur? Dan profiteert u van een aantrekkelijk rendement en diverse fiscale voordelen. Kortom, een vakantiehuis nabij Barneveld is altijd aantrekkelijk!

Wat kost een vakantiewoning nabij Barneveld?

TopParken heeft recreatiewoningen te koop nabij Barneveld in verschillende prijsklassen. Hier kunt u het actuele aanbod en de prijzen van onze vakantiewoningen vinden.