1. Vakantiewoningen aan het water
  2. Midden in de Bommelerwaard
  3. Voor eigen gebruik en (gedeeltelijke) verhuur

Vakantiewoning kopen in Aalst

Op een schiereiland tussen het Esmeer en de Maas, in de provincie Gelderland, staan diverse vakantiewoningen in Aalst te koop. Deze unieke locatie direct aan het water biedt een uitstekende gelegenheid om het hele jaar door te genieten op Recreatiepark het Esmeer. Naast het eigen gebruik van uw vakantiewoning is het ook mogelijk om uw vakantiehuis gedeeltelijk/volledig te laten verhuren. Wanneer u de vakantiewoning laat verhuren door onze professionele verhuurorganisatie is er een aantrekkelijk rendement mogelijk. Een mooie en onbezorgde investering. 

Bekijk de vakantiewoningen in Aalst

Uitbreiding Recreatiepark het Esmeer!

Recreatiepark het Esmeer breidt het aanbod uit met nieuwe vakantiewoningen direct aan het water. Ook het aanbod aan faciliteiten groeit met een gamehal en vernieuwd restaurant. 

Bezoek onze open huis dagen in de Bommelerwaard!
Wilt u de uitbreiding van Recreatiepark het Esmeer in het echt bekijken? Bezoek dan zaterdag 20 en zondag 21 juni de open huis dagen op Recreatiepark het Esmeer. Dit vakantiepark is gelegen als schiereiland tussen recreatieplas het Esmeer en de Maas. Al onze showmodellen zijn geopend en onze adviseurs staan klaar om u te adviseren. In het vernieuwde restaurant staan lekkere hapjes en drankjes voor u klaar.

Meer informatie

Recreatiewoningen te koop in Aalst

Vakantiepark in Aalst

Op Recreatiepark het Esmeer beleeft u het hele jaar door een oud-Hollands gevoel. Het waterrijke vakantiepark ligt midden in de Bommelerwaard, nabij Zaltbommel. Dit waterrijke gebied is zeer geliefd bij onder andere watersporters, zeilers en vissers. Faciliteiten zoals een gezellig restaurant met snackbar, een grote (water)speeltuin en fietsverhuur zorgen voor een complete ervaring aan het water. Ook de omgeving en de ligging spelen een belangrijke rol wanneer u een recreatiewoning gaat kopen in Aalst.

Vraag een brochure aan
 
 
 
 

Verken Aalst, direct aan het water

Aalst is een knus dorp met een rijke historie. De oude steenfabriek en de oorspronkelijke slotgracht van Kasteel Aalst zijn allemaal nog te vinden in het rivierkleigebied van de Bommelerwaard. Wanneer u al fietsend de omgeving met rivieren, dijken, uiterwaarden, dorpjes en kastelen verkent komt u erachter hoe mooi Nederland is. De vele wateren, onder andere het Esmeer, siert het dorp Aalst.

Meer over een vakantiehuis kopen in Aalst

Onbezorgd genieten van uw eigen vakantiewoning of van een aantrekkelijk rendement bij het gedeeltelijk of volledig verhuren van uw eigen vakantiewoning? Koop uw eigen vakantiehuis in Aalst op Recreatiepark het Esmeer. Door de centrale ligging in Nederland en de waterrijke omgeving ontvangen wij jaarlijks vele bezoekers. Tevens werken wij samen met gerenommeerde touroperators, zoals Booking.com en BungalowSpecials, om een hoge bezettingsgraad te realiseren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een aantrekkelijk rendement.

Afspraak maken met een verkoopadviseur