1. Uitzicht op het water
  2. Centraal in Nederland
  3. Midden in de Bommelerwaard
  4. Diverse vakantiewoningen

Vakantiewoning kopen in Aalst

Op een schiereiland tussen het Esmeer en de Maas, in de provincie Gelderland, staan diverse vakantiewoningen te koop. Deze unieke locatie direct aan het water biedt een uitstekende gelegenheid om het hele jaar door te genieten op Recreatiepark het Esmeer. Naast het eigen gebruik van uw vakantiewoning is het ook mogelijk om uw vakantiehuis gedeeltelijk/volledig te laten verhuren. Wanneer u de vakantiewoning laat verhuren door onze professionele verhuurorganisatie is er een aantrekkelijk rendement mogelijk. Een mooie en onbezorgde investering. 

Bekijk vakantiewoningen
 

Vakantiepark in Aalst

Op Recreatiepark het Esmeer beleeft u het hele jaar door een oud-Hollands gevoel. Het waterrijke vakantiepark ligt midden in de Bommelerwaard, nabij Zaltbommel. Dit waterrijke gebied is zeer geliefd bij onder andere watersporters, zeilers en vissers. 

Faciliteiten zoals een gezellig restaurant met snackbar, een grote (water)speeltuin en fietsverhuur zorgen voor een complete ervaring aan het water. Ook de omgeving en de ligging speelt een belangrijke rol tijdens uw tijd op aan het Esmeer.

Meer informatie aanvragen
 
 

Verken Aalst, direct aan het water

Aalst is een knus dorp met een rijke historie. De oude steenfabriek en de oorspronkelijke slotgracht van Kasteel Aalst zijn allemaal nog te vinden in het rivierkleigebied van de Bommelerwaard. Wanneer u al fietsend de omgeving met rivieren, dijke, uiterwaarden, dorpjes en kastelen verkent komt u erachter hoe mooi Nederland is. De vele wateren, onder andere het Esmeer, siert het dorp Aalst.

Meer over een vakantiewoning in Aalst

Onbezorgd genieten van uw eigen vakantiewoning of van een aantrekkelijk rendement bij het gedeeltelijk/volledig verhuren van uw eigen vakantiewoning? Koop uw eigen vakantiewoning op Recreatiepark het Esmeer. Door de centrale ligging in Nederland en de waterrijke omgeving ontvangen wij jaarlijks vele bezoekers. U hoeft zich dus niet zorgen te maken over een aantrekkelijk rendement.

 

Brochure aanvragen

Meer informatie over de aankoop van een vakantiewoning in Aalst? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.
Brochure aanvragen