1. Vakantiepark aan het water
  2. Tussen het Esmeer en de Maas
  3. Voor eigen gebruik en verhuur

Vakantiewoningen te koop aan de Maas

Een  vakantiewoning kopen aan de Maas is een interessante investering. Bij TopParken heeft u de mogelijk om uw vakantiewoning zelf te gebruiken, maar ook om deze volledig of gedeeltelijk te verhuren. Hiervoor kunt u zorgeloos gebruik maken van de expertise van de verhuurorganisatie van TopParken. Met een jarenlange ervaring op gebied van verhuren en verkopen van vakantiewoningen zorgen zij ervoor dat u het beste rendement uit uw investering haalt.

TopParken heeft op een prachtige locatie aan het water, op Recreatiepark het Esmeer, een mooi aanbod aan vakantiewoningen voor u beschikbaar! Gelegen aan de Maas biedt Recreatiepark het Esmeer haar gasten een ronduit uniek verblijf. In deze waterrijke omgeving kunnen zowel cultuur-, natuur- als watersportliefhebbers hun hart ophalen. Dit maakt een of vakantiewoning dan ook een populaire bestemming voor vakantiegangers uit zowel binnen- als buitenland. Wat uiteraard ook voor u kan resulteren in interessante rendementen bij verhuur.

Bekijk onze woningen aan de Maas

Bekijk het aanbod vakantiewoningen aan de Maas

Vakantiehuis kopen aan een rivier

Een vakantiehuis kopen aan rivier de Maas bij TopParken is een slimme en rendabele investering. Zo zal de aantrekkelijke ligging aan het water het hele jaar door voor een goede bezettingsgraad zorgen. De vakantiehuizen aan een rivier als de Maas zijn geliefd bij watersporters en natuurliefhebbers. Bovendien is de Maas ook nog eens centraal in Nederland gelegen, wat uw vakantiewoning eenvoudig bereikbaar maakt. Combineer deze factoren met de gewenste faciliteiten als een supermarkt, een restaurant, een fietsverhuur en vismogelijkheden en een mooie investering is geboren. Het kopen van een vakantiehuis aan de Maas is daarom zeer geliefd bij investeerders die op zoek zijn naar een interessant beleggingsobject met een mooi rendement.

Een sfeerimpressie van Recreatiepark het Esmeer

 

Zorgeloos genieten van uw rendement

Een vakantiewoning kopen aan de Maas bij TopParken is de ideale oplossing voor investeerders die vooral willen genieten en zich niet bezig willen houden met de dagelijkse gang van zaken omtrent de verhuur van de vakantiewoning. Koopt u een vakantiewoning bij TopParken, dan ontnemen zij alle zorgen aangaande de verhuur van uw vakantiewoning.

Door een goede samenwerking met gerenommeerde partijen als Booking.com, BungalowSpecials, Bungalow.net en Interchalet kan er een hoge bezettingsgraad van uw vakantiewoning gerealiseerd worden. TopParken staat u vanaf de aankoop bij en heeft de expertise in huis om het meeste rendement uit uw vakantiewoning te halen. Het enige dat u nog hoeft te doen is zorgeloos genieten van uw rendement!

Uw voordelen op een rijtje:

➤ TopParken ondersteund u van A tot Z bij het gehele aankoop- en verhuurproces. U wordt hierin professioneel begeleidt door onze verhuurorganisatie;

➤ Bij TopParken kunt u uw vakantiewoning zowel privé gebruiken alsook deels of volledig verhuren. Hierin is TopParken uniek;

➤ Bij TopParken geniet u van een hoog rendement uit uw vakantiehuis;

➤ Alle vakantiehuizen van TopParken zijn gevestigd op een mooi aangelegd vakantiepark met diverse voorzieningen;

➤ De vakantiewoningen van TopParken zijn van hoogstaande kwaliteit;

➤ Een toename in het aantal vakantiegangers op vakantieparken maakt dat de aankoop van een vakantiewoning een goede investering kan zijn.

Meer over een vakantiewoning kopen aan de Maas

Heeft u altijd al een vakantiewoning aan het water willen kopen? Dan is het kopen van een vakantiehuis aan de Maas een mooie investering. Vraag vandaag nog vrijblijvend onze brochure aan of neem contact met ons op! Wij ondersteunen u graag bij de aankoop van uw vakantiewoning.

Vraag de brochure aan