Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen aan de Maas

Vakantiewoning kopen aan de Maas

  • Nog slechts enkele vakantiewoningen te koop
  • Tussen het Esmeer en de Maas
  • Voor eigen gebruik en verhuur
  • Op Recreatiepark het Esmeer

Vakantiewoningen te koop aan de Maas

TopParken heeft op een prachtige locatie aan het water, op Recreatiepark het Esmeer, een mooi aanbod aan vakantiewoningen voor u beschikbaar. Gelegen direct aan de Maas biedt Recreatiepark het Esmeer haar gasten een ronduit uniek verblijf. In deze waterrijke omgeving kunnen zowel cultuur-, natuur- als watersportliefhebbers hun hart ophalen. Dit maakt Recreatiepark het Esmeer dan ook een populaire bestemming voor vakantiegangers uit zowel binnen- als buitenland. Wat uiteraard ook voor u kan leiden tot interessante rendementen bij verhuur.

 

Of vraag direct meer informatie aan

Bekijk het aanbod vakantiewoningen aan de Maas

Vakantiehuis kopen aan een rivier

Een vakantiehuis kopen aan rivier de Maas bij TopParken is een slimme en rendabele investering. Zo zal de aantrekkelijke ligging aan het water het hele jaar door voor een goede bezettingsgraad zorgen. De vakantiehuizen aan de Maas zijn geliefd bij watersporters en natuurliefhebbers. Bovendien is de Maas ook nog eens centraal in Nederland gelegen, wat uw vakantiewoning eenvoudig bereikbaar maakt. Combineer deze factoren met de gewenste faciliteiten als een supermarkt, een restaurant, een fietsverhuur en vismogelijkheden en een mooie investering is geboren. Het kopen van een vakantiehuis aan de Maas is daarom zeer geliefd bij investeerders die op zoek zijn naar een interessant beleggingsobject met een mooi rendement.

Een sfeerimpressie van Recreatiepark het Esmeer

 

Meer over een vakantiewoning kopen aan de Maas

Heeft u altijd al een vakantiewoning aan het water willen kopen? Dan is het kopen van een vakantiehuis aan de Maas een mooie investering. Vraag vandaag nog vrijblijvend onze brochure aan of neem contact met ons op! Wij ondersteunen u graag bij de aankoop van uw vakantiewoning.