Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen Apeldoorn

Vakantiewoning kopen bij Apeldoorn

  • Vakantiepark nabij Apeldoorn
  • Slechts 15 autominuten afstand
  • Natuurrijke omgeving van de Veluwe
  • Nog enkele vakantiewoningen te koop

Vakantiewoning kopen nabij Apeldoorn

Apeldoorn (Gelderland) staat bekend om zijn vele uitjes, denk aan de Apenheul, Paleis het Loo of kinderpretpark Julianatoren. Wist u ook dat de stad direct grenst aan de Veluwe? Op korte afstand van de stad Apeldoorn ligt de plaats Beekbergen, misschien wel het leukste dorp van de Veluwe! In deze gezellige plaats vindt u Recreatiepark Beekbergen. Hier staan nog enkele nieuwe vakantiewoningen te koop. Het vakantiepark ligt op slechts 15 minuten rijden van Apeldoorn. Wanneer u op zoek bent naar een vakantiewoning bij Apeldoorn voor eigen gebruik bent u aan het juiste adres. Het is ook mogelijk om uw vakantiewoning gedeeltelijk of volledig te verhuren. Daarbij profiteert u van een interessant rendement.

 

Of vraag direct meer informatie aan

 

Onze vakantiehuizen in de omgeving van Apeldoorn

Vakantiepark vlak bij Apeldoorn

Recreatiepark Beekbergen ligt niet alleen vlak bij Apeldoorn en op de Veluwe, maar ook nog aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het vakantiepark is omringd door prachtige natuur, maar u kunt ook de gezelligheid opzoeken in het bruisende Apeldoorn of een actief of cultuur uitstapje ondernemen. Rondom Apeldoorn kan het allemaal! De regio behoort immers tot de mooiste natuurgebieden van Nederland. Naast de veelzijdige omgeving kunt u zich uitstekend vermaken op het vakantiepark wanneer u een vakantiewoning koopt nabij Apeldoorn. De verschillende faciliteiten zoals een verwarmd buitenzwembad, een restaurant met terras en meerdere speelvoorzieningen zorgen voor een comfortabel verblijf op Recreatiepark Beekbergen wanneer u maar wilt. 

Service en voordelen van TopParken

Een vakantiewoning kopen dicht bij Apeldoorn bij Recreatiepark Beekbergen betekent dat u ook kunt profiteren van de voordelen en uitstekende service van TopParken. Wij hebben een jarenlange samenwerking met vele touroperators en ook is TopParken in staat om een hoge bezetting te realiseren op haar vakantieparken. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor het kopen van een vakantiewoning in de buurt van Apeldoorn en deze geheel of gedeeltelijk verhuren. Het realiseren van een aantrekkelijk rendement is goed mogelijk bij TopParken. Ook profiteert u bij volledige of gedeeltelijke verhuur van de voordelen van onze uitstekende verhuurorganisatie. Zij nemen de verhuur en het onderhoud van uw vakantiewoning nabij Apeldoorn voor u uit handen. 

Meer over een vakantiewoning kopen nabij Apeldoorn

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning dicht bij Apeldoorn en op de Veluwe? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.