Vakantiewoning kopen nabij Apeldoorn

Apeldoorn (Gelderland) staat bekend om zijn vele uitjes, denk aan de Apelheul, Paleis het Loo of kinderpretpark Julianatoren. Wist u ook dat de stad direct grenst aan de Veluwe? Op korte afstand van de stad Apeldoorn ligt de plaats Beekbergen, misschien wel het leukste dorp van de Veluwe! In deze gezellige plaats vindt u ons vakantiepark, Recreatiepark Beekbergen.

Op Recreatiepark Beekbergen staan diverse nieuwe vakantiewoningen te koop. Het vakantiepark ligt op 15 minuten rijden van Apeldoorn. Wanneer u op zoek bent naar een vakantiewoning voor eigen gebruik bent u aan het juiste adres. Het is ook mogelijk om uw tweede woning gedeeltelijk/volledig te laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Daarbij profiteert u van een aantrekkelijk rendement.

Bekijk vakantiewoningen

Vakantiepark naast Apeldoorn

Recreatiepark Beekbergen ligt niet alleen vlakbij Apeldoorn en op de Veluwe, maar ook nog aan de rand van Het Nationale Park de Hoge Veluwe. Het park is omringt door prachtige natuur, f u nou graag de gezelligheid opzoekt in het bruisende Apeldoorn of meer wilt genieten van de natuur, het kan allemaal! De regio behoort immers tot de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Naast de veelzijdige omgeving kunt u zich uitstekend vermaken op het vakantiepark. De verschillende faciliteiten zoals een verwarmd buitenzwembad, een restaurant met terras en meerdere speelvoorzieningen zorgen voor een comfortabel verblijf op Recreatiepark Beekbergen wanneer u maar wilt. 

Meer informatie aanvragen
 

Apeldoorn, stad op de Veluwe

Wanneer u vanaf Recreatiepark Beekbergen richting Apeldoorn rijdt, staat u binnen 10 minuten in de binnenstad. Breng een bezoek aan de winkels, de horecagelegenheden of bezoek één van de vele eropuitjes zoals de Apenheul of Paleis het Loo. Apeldoorn leeft!

Zoekt u liever de rust en natuur op? Bezoek dan Het Nationale Park de Hoge Veluwe. Op nog geen 30 minuten fietsen geniet u van het mooiste natuurpark van Nederland.

Meer over een vakantiewoning kopen nabij Apeldoorn

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning op de Veluwe en dichtbij Apeldoorn? Laat u in alle rust informeren door onze verkoop brochure aan te vragen.

Brochure aanvragen

Een vakantiewoning kopen in Nederland? Vul het formulier in en wij zullen u voorzien van meer informatie over de aankoop van een vakantiewoning bij TopParken.
Brochure aanvragen