Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Beleggen in een vakantiewoning bij TopParken

Beleggen in een vakantiewoning

Beleggen in een vakantiewoning

Wist u dat het kopen van een vakantiewoning een aantrekkelijk rendement per jaar kan opleveren? U kunt kiezen uit drie verschillende opties als u een vakantiehuis koopt als belegging. Een woning voor eigen gebruik, een woning volledig voor de verhuur of een combinatie tussen beiden. U kunt dus geld verdienen door uw vakantiewoning permanent te verhuren, of door deze te verhuren wanneer u er zelf geen gebruik van maakt.

Wanneer u de vakantiewoning verhuurd geeft u de sleutel 'terug' aan onze verhuurorganisatie. Zij ontzorgen u dan volledig, u heeft geen extra kosten zoals klein onderhoud en u kunt zelf geen gebruik maken van de vakantiewoning. Uw nettorendement komt voort uit de verhuuropbrengsten van de vakantiewoning.

 

Of vraag direct onze brochure aan

 

Voordelen

Een eigen vakantiewoning kopen heeft veel voordelen. Zo kunt u op ieder moment er even tussenuit om tot rust te komen. U kunt de woning helemaal naar eigen smaak inrichten en er een tweede thuis van maken. Bovendien heeft u met een vakantiewoning op een vakantiepark toegang tot alle faciliteiten, zoals een zwembad, sportvelden en horeca. Alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie, wanneer u maar wilt.

Maar wist u dat het kopen van een vakantiewoning ook een aantrekkelijk rendement kan opleveren? Een eigen vakantiehuis is dan ook een uitstekende investering. Bij TopParken kunt u kiezen voor drie verschillende opties als u een vakantiehuis koopt: een woning voor eigen gebruik, een woning volledig voor de verhuur of een combinatie tussen beiden. U kunt dus geld verdienen door uw vakantiewoning permanent te verhuren, of door deze te verhuren wanneer u er zelf geen gebruik van maakt.

Service & voordelen van TopParken

TopParken maakt het verhuren van uw vakantiehuis heel eenvoudig. U geeft aan wanneer de vakantiewoning beschikbaar is voor verhuur en het verhuurteam van TopParken regelt alles voor u, zowel de schoonmaak als het verhuren. Zo verdient u zonder extra werk toch geld aan uw vakantiehuis. Een vakantiehuis kopen bij TopParken is dus niet alleen maar rust en ontspanning, het is ook nog eens een goede investering met interessante rendementen. TopParken beschikt over goede samenwerkingen met touroperators, waardoor een vakantiewoning op vele platformen ter verhuur kan worden aangeboden. 

Bekijk een greep uit ons aanbod vakantiewoningen

Meer over beleggen in een vakantiewoning

Heeft u altijd al een vakantiewoning willen kopen? Heerlijk op vakantie wanneer u wilt en tegelijkertijd een aantrekkelijke investering met uitstekend rendement. Zorgeloos investeren in een vakantiewoning bij TopParken! Vraag vrijblijvend onze brochure aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs.