1. Beleggen met vast of variabel rendement
  2. Vakantiewoning op een vakantiepark
  3. Verhuren tegen een interessant rendement

Beleggen in een vakantiewoning met rendement

Beleggen in een vakantiewoning kan bij TopParken op twee manieren. De eerste is optie is beleggen in een vakantiewoning met vast rendement. Hierbij weet u precies hoeveel rendement u ontvangt gedurende de vooraf bepaalde periode, zonder extra kosten zoals klein onderhoud. Wanneer u kiest voor beleggen met een vast rendement kiest heeft u dus een garantie qua rendement, maar kunt u zelf geen gebruik maken van de vakantiewoning.

De tweede optie is beleggen in een vakantiewoning met een variabel rendement. Uw rendement komt dan voort uit de verhuuropbrengsten. Dit is een ideale optie wanneer u een vakantiehuis koopt voor zowel de verhuur als voor privé gebruik. In dit geval investeert u op basis van een prognose en u moet tevens de vaste lasten betalen. Ook heeft u hierbij geen garantie van inkomsten. Daar tegenover staat dat het rendement hoger kan zijn dan bij beleggen met een vast rendement. Het grote voordeel van beleggen met een variabel rendement is dat u zelf van uw vakantiehuis kunt genieten wanneer u wilt. U verhuurt de woning alleen wanneer u er zelf geen gebruik van maakt.

Informatie aanvragen
 

Bedragen negatieve spaarrente verlaagd per 01-01-2021

Vanaf 1 januari 2021 zijn de bedragen waarover negatieve spaarrente wordt berekend opnieuw flink verlaagd. Alle grote Nederlandse banken hanteren nu een negatieve spaarrente. Wanneer u negatieve spaarrente betaald kan het interessant zijn om alternatieven te zoeken voor uw spaargeld. Een investering in de sterke en stabiele Nederlandse recreatiemarkt is dan een goede keuze. Wij informeren u graag. 

 

Beleggen in een vakantiewoning

Een eigen vakantiewoning kopen heeft veel voordelen. Zo kunt u op ieder moment er even tussenuit om tot rust te komen. U kunt de woning helemaal naar eigen smaak inrichten en er een tweede thuis van maken. Bovendien heeft u met een vakantiewoning op een vakantiepark toegang tot alle faciliteiten, zoals een zwembad, sportvelden en horeca. Alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie, wanneer u maar wilt.

Maar wist u dat het kopen van een vakantiewoning ook een aantrekkelijk rendement kan opleveren? Een eigen vakantiehuis is dan ook een uitstekende investering. Bij TopParken kunt u kiezen voor drie verschillende opties als u een vakantiehuis koopt: een woning voor eigen gebruik, een woning volledig voor de verhuur of een combinatie tussen beiden. U kunt dus geld verdienen door uw vakantiewoning permanent te verhuren, of door deze te verhuren wanneer u er zelf geen gebruik van maakt.

Bekijk ons aanbod vakantiehuizen

Service & Voordelen van TopParken

TopParken maakt het verhuren van uw vakantiehuis heel eenvoudig. U geeft aan wanneer de vakantiewoning beschikbaar is voor verhuur en het verhuurteam van TopParken regelt alles voor u, zowel de schoonmaak als het verhuren. Zo verdient u zonder extra werk toch geld aan uw vakantiehuis. Een vakantiehuis kopen bij TopParken is dus niet alleen maar rust en ontspanning, het is ook nog eens een goede investering met interessante rendementen. TopParken beschikt over goede samenwerkingen met touroperators, waardoor een vakantiewoning op vele platformen ter verhuur kan worden aangeboden. 

 

Meer over beleggen in een vakantiewoning

Heeft u altijd al een vakantiewoning willen kopen? Heerlijk op vakantie wanneer u wilt en tegelijkertijd een aantrekkelijke investering met uitstekend rendement. Zorgeloos investeren in een vakantiewoning bij TopParken! Vraag vrijblijvend onze brochure aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Bekijk ons aanbod vakantiewoningen