Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik en met rendement

Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik en verhuur

  • Zelf genieten & profiteren van een interessant rendement
  • Diverse fiscale voordelen
  • Geen zorgen over het verhuurproces

Kopen voor eigen gebruik en verhuur

Wilt u een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik en wilt u deze woning verhuren wanneer u er zelf geen gebruik van maakt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in de recreatiebranche en goede relaties met vele grote touroperators, hebben wij een zeer hoge gemiddelde bezettingsgraad op onze vakantieparken. Onze eigen professionele verhuurservice ontzorgt u volledig bij de verhuur van uw vakantiewoning, zodat u zelf helemaal niets hoeft te regelen.

 

Of vraag direct onze brochure aan

Informatiedagen ⤵

Eigen gebruik & verhuur

Wanneer u een vakantiewoning koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én kunt u profiteren van interessante verhuuropbrengsten. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen.

Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer de woning beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van TopParken voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. U ontvangt vervolgens een interessant rendementspercentage.

 

Vakantiewoningen op 19 toplocaties in eigen land

Bij TopParken heeft u keuze uit een groot aanbod vakantiewoningen en villa's op 19 toplocaties in eigen land. Al deze locaties zijn gelegen midden in de natuur. Of u nu op zoek bent naar een 4-persoons vakantiewoning aan het water of een 8-persoons villa op de Veluwe, bij TopParken vindt u wat u zoekt. Wilt u kennis maken met onze vakantiewoningen en vakantieparken? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ervaar het zelf!

Voordelen vakantiewoning kopen voor eigen gebruik en verhuur

  • U kunt op vakantie gaan wanneer het u uit uitkomt.
  • Alle vakantieparken zijn gelegen op de mooiste plekjes in de natuur.
  • Het is beter om uw geld te investeren dan het op uw spaarrekening te laten staan waar het nauwelijks rendement oplevert.
  • U bepaalt wanneer u de woning zelf wilt gebruiken en wanneer de woning verhuurt mag worden.
  • U ontvangt ieder kwartaal een interessant rendementspercentage over de verhuuropbrengsten van de woning. Dit is uiteraard afhankelijk van hoe vaak de woning beschikbaar is gesteld voor verhuur.
 
TopParken commercial

Bekijk onze vakantiewoningen