Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen Ede

Vakantiewoning kopen in Ede

  • Centraal op de Veluwe
  • Nabij Arnhem, Apeldoorn en Amersfoort
  • Slechts 1 uur rijden vanaf de Randstad

Vakantiewoningen te koop in Ede

Wanneer u een vakantiewoning zoekt op de Veluwe is Ede een zeer interessante locatie. De stad ligt in het hart van de Veluwe, centraal in de provincie Gelderland en vlak bij steden als Arnhem, Wageningen en Apeldoorn. Door de interessante ligging in de natuur is Ede de ideale locatie om een vakantiehuis te kopen en te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Geniet het hele jaar door van uw eigen vakantiewoning of profiteer van een interessant rendement bij verhuur van uw vakantiewoning.

 

In Ede bevinden zich twee TopParken vakantieparken, Bospark Ede en Recreatiepark 't Gelloo. Beide parken hebben hun eigen unieke kenmerken. Zo is Bospark Ede volledig gerevitaliseerd en vernieuwd en zijn wij op Recreatiepark 't Gelloo gestart met de verkoop van nieuwe vakantiewoningen op huurkavel met langdurige erfpacht constructie.

 

Bekijk de vakantiewoningen op onze vakantieparken in Ede

Bospark Ede

Recreatiepark 't Gelloo

Vakantieparken in Ede

Een vakantiewoning kopen in Ede kan op twee vakantieparken van TopParken. Recreatiepark 't Gelloo beschikt onder andere over een binnen- en buitenzwembad, indoor speeltuin en uitgebreid entertainmentprogramma. Een vakantiepark waar jong en oud zich vermaakt. Bospark Ede, de naam zegt het al, staat bekend om de prachtige ligging midden in de Veluwse bossen. In 'no time' staat u in het bos met uw mountainbike of fiets in de hand. Op onze twee vakantieparken in Ede vindt u een ruim aanbod aan luxe vakantiehuizen.

 

Populaire plek op de Veluwe

Geniet het hele jaar door van uw eigen vakantiewoning op de Veluwe op een van onze twee vakantieparken in Ede. De Veluwe is een van de mooiste gebieden van Nederland waar jaarlijks steeds meer toeristen op afkomen. De (inter)nationale toerist is naast een rustgevende omgeving ook op zoek naar de culturele hotspots die de Veluwe kent. Onder andere het Nationale Park De Hoge Veluwe, Paleis Het Loo en Burgers' Zoo liggen in de buurt van uw eigen vakantiewoning. Een vakantiewoning kopen in Ede betekent genieten van een centrale ligging om zowel de Veluwe als de omringende steden te ontdekken.