1. Centraal op de Veluwe
  2. 2 vakantieparken in Ede
  3. Nabij Arnhem, Apeldoorn en Amersfoort
  4. Slechts 1 uur rijden vanaf Randstad

Vakantiewoning kopen in Ede

Midden op de Veluwe ligt Ede. De ideale locatie om een vakantiehuis te kopen en te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. U kunt het hele jaar door genieten van uw eigen vakantiewoning of profiteer van een interessant rendement bij verhuur van uw vakantiewoning. Het is aan u of u zelf de woning gebruikt of deze gedeeltelijk/volledig laat verhuren door onze eigen verhuurafdeling. 

Bekijk vakantiewoningen

Vakantieparken in Ede

In de bossen van Ede liggen 2 vakantieparken van TopParken. Recreatiepark 't Gelloo beschikt onder andere over een binnen- en buitenzwembad, indoor speeltuin en een uitgebreid entertainmentprogramma. Een vakantiepark waar jong en oud zich kan vermaken. Bospark Ede, de naam zegt het al, staat bekend om de ligging van het park. Het vakantiepark ligt midden in de Veluwse bossen. In 'no time' staat u in het bos met uw mountainbike of fiets in de hand.

Op onze 2 vakantieparken in Ede vindt u een groot aanbod aan luxe vakantiehuizen.

 

Ontdek de stad Ede

De bruisende binnenstad van Ede ligt op steenworp afstand van Recreatiepark 't Gelloo en Bospark Ede. De stad ligt centraal in de provincie Gelderland en biedt een uitstekende mogelijkheid om uzelf te vermaken samen met uw vrienden of familie. Vanuit deze Gelderse stad rijdt u binnen een halfuur Amersfoort binnen. Daarnaast zijn steden als Arnhem, Wageningen en Apeldoorn gemakkelijk te bereiken per fiets, met het openbaar vervoer of met de auto. 

Veel bezoekers omschrijven Ede als een van de mooiste plekken op de Veluwe. De stad staat onder andere bekend om de Ginkelse Heide, waar in 1944 de luchtlanding van de geallieerde troepen plaatsvond. 

Meer informatie aanvragen
 

Populaire plek op de Veluwe

Geniet het hele jaar door van uw eigen vakantiewoning op de Veluwe op een van onze twee vakantieparken in Ede. De Veluwe is een van de mooiste gebieden van de Veluwe waar jaarlijks steeds meer toeristen op afkomen. Niet alleen Nederlandse toeristen, maar ook Duitse toeristen weten de Veluwe steeds vaker te vinden.

De (inter)nationale toerist is naast een rustgevende omgeving ook op zoek naar de culturele hotspots die de Veluwe kent. Onder andere het Nationale Park De Hoge Veluwe, Paleis Het Loo en Burgers' Zoo liggen in de buurt van uw eigen vakantiewoning. Onze vakantieparken in Ede hebben een centrale ligging om zowel de Veluwe als de omringende steden te ontdekken. 

Meer over een vakantiewoning in Ede

Geniet het hele jaar door van uw eigen vakantiewoning of van een aantrekkelijk rendement door uw vakantiehuis gedeeltelijk/volledig te verhuren. Een ding is zeker: Ede is uitermate geschikt voor het kopen van een vakantiewoning, mede door de centrale ligging op de prachtige Veluwe. 

Passend bij de rust van de Veluwe hoeft u zich nergens druk over te maken. Door de unieke ligging van onze vakantieparken in Ede ontvangen wij jaarlijks vele bezoekers. 

Op Bospark Ede en Recreatiepark 't Gelloo vindt u een divers aanbod van vakantiewoningen. 

 

Brochure aanvragen

Meer informatie over de aankoop van een vakantiewoning in Ede? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.
Brochure aanvragen