1. Centraal op de Veluwe
  2. Nabij Arnhem, Apeldoorn en Amersfoort
  3. Slechts 1 uur rijden vanaf de Randstad

Vakantiewoning kopen in Ede

Wanneer u een vakantiewoning zoekt op de Veluwe is Ede een zeer interessanrte locatie. De stad ligt centraal in de provincie Gelderland en steden als Arnhem, Wageningen en Apeldoorn zijn gemakkelijk te bereiken. Veel bezoekers omschrijven Ede als een van de mooiste plekken op de Veluwe.

Ede is de ideale locatie om een vakantiehuis te kopen en te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Geniet het hele jaar door van uw eigen vakantiewoning of profiteer van een interessant rendement bij verhuur van uw vakantiewoning. U beslist of u de woning zelf gebruikt of deze gedeeltelijk of volledig laat verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. In Ede bevinden zich twee TopParken vakantieparken, Bospark Ede en Recreatiepark 't Gelloo.

Bekijk vakantiewoningen

Bekijk de vakantiewoningen op onze vakantieparken in Ede

Bospark Ede

Recreatiepark 't Gelloo

Vakantieparken in Ede

Een vakantiewoning kopen in Ede kan op twee vakantieparken van TopParken. Recreatiepark 't Gelloo beschikt onder andere over een binnen- en buitenzwembad, indoor speeltuin en uitgebreid entertainmentprogramma. Een vakantiepark waar jong en oud zich vermaakt. Bospark Ede, de naam zegt het al, staat bekend om de prachtige ligging midden in de Veluwse bossen. In 'no time' staat u in het bos met uw mountainbike of fiets in de hand. Op onze twee vakantieparken in Ede vindt u een ruim aanbod aan luxe vakantiehuizen.

Ontdek de bruisende stad Ede

De binnenstad van Ede ligt op steenworp afstand van Recreatiepark 't Gelloo en Bospark Ede. De stad ligt centraal in de provincie Gelderland en biedt een uitstekende mogelijkheid om uzelf te vermaken. Vanuit de Gelderse stad rijdt u binnen een halfuur Amersfoort binnen. Daarnaast zijn steden als Arnhem, Wageningen en Apeldoorn gemakkelijk te bereiken per fiets, met het openbaar vervoer of met de auto. Veel bezoekers omschrijven Ede als een van de mooiste plekken op de Veluwe. De stad staat bekend om de Ginkelse Heide, waar in 1944 de luchtlanding van de geallieerde troepen plaatsvond. 

 

Populaire plek op de Veluwe

Geniet het hele jaar door van uw eigen vakantiewoning op de Veluwe op een van onze twee vakantieparken in Ede. De Veluwe is een van de mooiste gebieden van Nederland waar jaarlijks steeds meer toeristen op afkomen. De (inter)nationale toerist is naast een rustgevende omgeving ook op zoek naar de culturele hotspots die de Veluwe kent. Onder andere het Nationale Park De Hoge Veluwe, Paleis Het Loo en Burgers' Zoo liggen in de buurt van uw eigen vakantiewoning. Een vakantiewoning kopen in Ede betekent genieten van een centrale ligging om zowel de Veluwe als de omringende steden te ontdekken.

Vraag vrijblijvend de brochure aan
 

Meer over een vakantiewoning kopen in Ede

Geniet het hele jaar door van uw eigen vakantiewoning of van een aantrekkelijk rendement door uw vakantiehuis gedeeltelijk of volledig te verhuren. Een ding is zeker: Ede is uitermate geschikt voor het kopen van een vakantiewoning, mede door de centrale ligging op de prachtige Veluwe. Passend bij de rust van de Veluwe hoeft u zich nergens druk over te maken. Door de unieke ligging van onze vakantieparken in Ede ontvangen wij jaarlijks vele bezoekers. 

Bekijk het aanbod vakantiewoningen in Ede