1. Start fase 3
  2. Nieuwe vakantiewoningen
  3. Midden op de Veluwe
  4. Combinatie van eigen gebruik en verhuur

Vakantiewoning kopen in Garderen

Garderen is een gemoedelijk dorp gelegen in het hart van de Veluwe. Dé ideale locatie om een vakantiehuis te kopen in Garderen is Resort Veluwe. Dit onlangs volledig vernieuwde vakantiepark ligt aan de rand van het dorp verscholen in de bossen. De vakantiewoningen die in Garderen te koop staan zijn gloednieuw, te koop inclusief de grond en geschikt voor 4 of 5 personen. In de ruime tuin kunt u behalve genieten van de rust en ruimte ook een sauna laten plaatsen. Dat maakt een recreatiewoning in Garderen kopen extra aantrekkelijk. TopParken biedt bovendien, als een van de weinige in de branche, de mogelijkheid om eigen gebruik en verhuur van de vakantiewoning te combineren.

Bekijk de vakantiewoningen
 

Of vraag direct meer informatie aan

Aanbod van Resort Veluwe

Luxe recreatiewoning in Garderen te koop

De locatie midden in de natuur in combinatie met de vele faciliteiten op het vakantiepark maken Resort Veluwe tot een populaire vakantiebestemming. Een recreatiewoning in Garderen kopen is daarmee een interessante investering. Bij TopParken heeft u de keus uit drie manieren voor het gebruik van de woning:

  • Volledige verhuur - Een vakantiehuis kopen in Garderen voor de verhuur betekent dat u er zelf geen gebruik van kunt maken. De woning is volledig beschikbaar voor de verhuur en u ontvangt hier rendement over. 
  • Eigen gebruik - U maakt alleen zelf gebruik van de woning en u kunt er terecht wanneer het u uitkomt. Permanente bewoning van een vakantiehuisje is niet toegestaan.
  • Combinatie van verhuur en eigen gebruik - U kunt de woning naar wens zelf gebruiken en wanneer u er niet bent beschikbaar stellen voor de verhuur. Uw rendement is afhankelijk van de verhuur van de woning. 

Als u kiest voor verhuur, of gedeeltelijke verhuur, dan wordt dit volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Voor de verhuur van de vakantiewoningen wordt er samengewerkt met gerenommeerde touroperators zoals Booking.com en BungalowSpecials. Dit tezamen met de jarenlange ervaring in de recreatiesector van TopParken zorgt ervoor dat er doorgaans een hoge bezettingsgraad wordt gerealiseerd. 

Een vakantiehuis kopen in Garderen voor:

Ontdek Resort Veluwe

Een echt familiepark met voorzieningen voor jong én oud, dat is Resort Veluwe. Als u een vakantiewoning in Garderen koopt heeft u onbeperkt toegang tot alles wat het vakantiepark te bieden heeft. Een binnen- en buitenzwembad, restaurant, sportvelden en bowlingbanen behoren hier ondere andere toe. Maar ook de omgeving biedt veel mogelijkheden. Direct tegenover het park ligt een klimbos, in Nationaal Park de Hoge Veluwe maakt u de mooiste fietstochten en gezellige steden als Apeldoorn en Harderwijk liggen vlakbij.

Heeft u interesse in een recreatiewoning die te koop is in Garderen bij Resort Veluwe? Momenteel staan er showmodellen op het park, waarvoor u een afspraak kunt inplannen om deze te bezichtigen. U kunt ook vrijblijvend onze brochure aanvragen of contact opnemen via onderstaande button. 

Plan een afspraak met een verkoopadviseur