• Vakantiewoningen op verschillende vakantieparken
 • Vele soorten vakantiewoningen
 • Vakantiewoning voor eigen gebruik of verhuur

Ontdek hoe een aankoop van een vakantiehuis gaat

U bent helemaal klaar voor een eigen plekje, ver weg van de hectiek van het dagelijkse leven. Een sfeervolle vakantiewoning waar u op ieder moment in alle rust kunt genieten en optimaal kunt ontspannen. Of wellicht koopt u liever een vakantiewoning om deze volledig of deels te verhuren en zo een aantrekkelijk rendement te behalen! Een vakantiewoning is immers, met hulp van TopParken, een prachtige investering! De droom voor een eigen vakantiewoning is er, maar nu moet deze prachtige droom nog waargemaakt worden. Maar misschien heeft u geen idee waar u moet beginnen. Want een vakantiewoning kopen, hoe werkt dat nou eigenlijk?

Bekijk ons aanbod vakantiehuizen
 
 

Hoe wilt u de vakantiewoning gebruiken?

Gelukkig hoeft het aanschaffen van een vakantiehuis helemaal niet moeilijk te zijn. Wel zijn er een paar overwegingen die u moet maken. Zo moet u zich afvragen hoe u de vakantiewoning wilt gaan gebruiken. U kunt de woning namelijk kopen voor privé gebruik maar ook volledig verhuren. Ook kunt u de woning verhuren in de periodes dat u er niet bent. Bij TopParken is het allemaal mogelijk en volledig af te stemmen op uw wensen! Dit maakt het kopen van een vakantiewoning ronduit een ideale investering. Een investering waar u niet alleen veel plezier van kunt hebben, maar die ook nog eens rendement kan opleveren.

Kiest u voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van eigen gebruik en verhuur?

Welke type vakantiewoning?

Naast het maken van een keuze voor gebruik is natuurlijk ook het bepalen van de locatie en het type vakantiehuis uitermate belangrijk. TopParken heeft vakantiehuizen beschikbaar op verschillende locaties door heel Nederland. Op de mooiste plekken in de natuur, maar ook op een steenworp afstand van leuke steden. Zo is uw woning goed bereikbaar en kunnen zowel u als uw eventuele gasten probleemloos van alles in de omgeving genieten. Of u nu een ontspannen, sportieve of culturele vakantieganger bent, voor iedereen is de perfecte plek te vinden. De vakantiehuizen zijn er in allerlei afmetingen en uitvoeringen, van knusse romantische 2-persoons woningen tot ruime vakantievilla’s.

Bekijk al onze vakantiewoningen
 

Bij TopParken kunt u zelf kiezen hoe luxe u uw vakantiehuis wilt hebben ⤵︎

 • Sauna in de tuin of woning
 • Hottub in de tuin
 • Zonnepanelen
 • Buiten- of binnenhaard
 • Buitendouche
 • Berging in de tuin of woning
 
 

Vakantiewoning kopen op een vakantiepark

Het kopen van een vakantiehuis op een vakantiepark van TopParken heeft nog meer voordelen. U kunt namelijk gebruik maken van alle faciliteiten die op het park aanwezig zijn, zoals een zwembad, receptie, horeca of sportfaciliteiten. Uiteraard maken ook uw gasten kosteloos gebruik van al deze faciliteiten. Het grote voordeel bij TopParken is dat wanneer u uw vakantiewoning wilt verhuren, de verhuur en schoonmaak ook nog eens voor u geregeld wordt. TopParken neemt u daarbij al het werk uit handen, u hoeft alleen maar aan te geven wanneer de woning voor verhuur beschikbaar is. Dat is pas een ideale belegging!

 

Een greep uit onze faciliteiten:

 • Binnen- en buitenzwembaden
 • Restaurants
 • Recreatieplassen
 • (Indoor)speeltuinen
 • Sportvelden
 

Het aankoopproces

Wanneer u een duidelijk beeld heeft van het type vakantiehuis dat u wilt, op welke locatie deze moet staan en met welk doel u deze vakantiewoning wilt kopen, zorg dan dat u zich goed laat informeren. Maak hiervoor een afspraak op locatie met een adviseur, zo zorgt u ervoor dat u een weloverwogen investering doet waarbij u de interessante rendementen kunt behalen! Het advies van de adviseurs bestaat onder andere uit informatie en advies over de mogelijkheden, de fiscale aspecten, het vakantiepark en de bouw- en verhuurmogelijkheden. Als u vervolgens weet wat u wilt, beginnen de onderhandelingen, de bespreking van het bouwproces en het ondertekenen van de koopovereenkomst. Als dat rond is kunnen wij u feliciteren met uw aankoop van een vakantiehuis. 

Meer weten over een vakantiewoning kopen?

Heeft u altijd al een vakantiewoning willen kopen, uw eigen plekje voor de ultieme ontspanning of om te genieten van een uitstekend rendement? Dan is het kopen van een vakantiewoning, voor zowel eigen gebruik als de verhuur, een ideale investering. Vraag vandaag nog vrijblijvend onze brochure aan.

Vraag onze brochure aan
 
Of neem contact met ons op

Een greep uit onze vakantiewoningen:

Bekijk ons volledige aanbod vakantiewoningen