Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Recreatiewoning kopen Kaatsheuvel

Vakantiehuis te koop nabij Kaatsheuvel

 • Luxe vakantiewoningen op huur- of koopgrond
 • Per direct beschikbaar voor verhuur of privé gebruik
 • Vlak bij Den Bosch en Recreatieplas De IJzeren Man

Luxe vakantiehuis kopen in de buurt van Kaatsheuvel

Denkt u aan het Noord-Brabantse dorp Kaatsheuvel, dan denkt u waarschijnlijk aan de Efteling. Maar Kaatsheuvel is véél meer dan dat. Het dorp bevindt zich in het hart van Brabant en bevat een gezellig centrum met winkels, horeca, terrasjes en een mooie kerk. De natuur in en rondom Kaatsheuvel is overweldigend; denk aan het unieke natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen of de verborgen parel Huis ter Heide. Al deze dingen samen maken Kaatsheuvel een interessante locatie voor toeristen, natuurliefhebbers en cultuurliefhebbers. Résidence de Leuvert, een vakantiepark van TopParken, bevindt zich op 25 kilometer van Kaatsheuvel. Hier kunt u investeren in luxe vakantiewoningen; een unieke kans om te investeren in deze populaire omgeving. 

 

Vraag meer informatie aan over ons aanbod nabij Kaatsheuvel

Ons aanbod recreatiewoningen ⤵

Uw eigen recreatiewoning vlak bij Kaatsheuvel

De recreatiewoningen bij Résidence de Leuvert variëren van comfortabel tot luxe en zijn geschikt voor 2 tot maximaal 4 personen. De comfortabele woningen liggen direct aan het water met 2 slaapkamers, een luxe badkamer en een riante woonkamer. Tevens hebben de woningen een ruime tuin. De woning is zeer geschikt voor gezinnen. De luxe woningen zijn exact hetzelfde, maar uitgebreid met een privé sauna, hottub en buitendouche. Extra interessant omdat recreatiewoningen met wellness erg in trek zijn onder vakantiegasten. Voor beide woningen kunt u de keuze maken om deze te verhuren, hem zelf te gebruiken of te kiezen voor een combinatie van beide opties. 

Voordelen eigen gebruik:

 • Uw eigen plekje midden in de natuur
 • Geniet van een vakantie wanneer u dat wilt
 • Onbeperkt gebruik van faciliteiten op het park
 • U richt uw vakantiewoning helemaal naar eigen wens in
 • Vrienden en familie zijn van harte welkom
 

Voordelen verhuur:

 • Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit
 • U ontvangt een interessant nettorendement per jaar
 • Verhuur volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie
 • BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop
 • Real-time inzicht in de bezetting van uw woning
 
 

Een vakantiewoning kopen bij Résidence de Leuvert

Résidence de Leuvert is, net als alle andere vakantieparken van TopParken, natuurrijk gelegen. Het park is bevindt zich in Cromvoirt, vlak bij Den Bosch. Binnen enkele minuten lopen bereikt u Recreatieplas De IJzeren man, hier vindt u een breed scala aan activiteiten, zoals zwemmen, klimmen, dineren, borrelen, jeu de boules, suppen en waterfietsen. Ook ligt het park aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Ontdek dit park te voet, te paard of op de fiets en bewonder de schitterende flora en fauna. Résidence de Leuvert beschikt bovendien over uitstekende faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Er is een restaurant, snackbar, broodjesservice, (elektrische) fietsenverhuur, verwarmd buitenzwembad, sportveld, speeltuin en een activiteitenprogramma in de meivakantie en zomervakantie.

Enkele tips ⤵

 
  Klimbos IJzeren Man Vught (2 km)
  Bosgebied Vughterheide (4 km)
  Tilburg Centrum (19 km)
  Beekse Bergen (20 km)
  Attractiepark De Efteling (23 km)
 
 

Vragen van eerdere geïnteresseerden:

✦ Vanaf welk bedrag kan ik investeren in een vakantiehuis bij Résidence de Leuvert?

Bekijk ons aanbod voor de meest actuele prijs. Hierbij kunt u kiezen voor een woning met of zonder wellness faciliteiten. De woning is inclusief kavel, tuinaanleg, parkeerplaats, aansluitkosten en sproeisysteem en exclusief btw.  

✦ Stel dat ik kies voor verhuur, wie verzorgt dit dan?

Wanneer u kiest voor (gedeeltelijke) verhuur van uw woning, dan wordt dit volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Het complete verhuurtraject wordt voor u uit handen genomen; van de boeking tot en met de schoonmaak.