Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen in NIeuwerkerk a/d IJssel

Vakantiewoning kopen in Nieuwerkerk a/d IJssel

  • Gelegen aan de IJssel
  • Omringd door uitgestrekte weilanden
  • 15 min. vanaf Rotterdam

Vakantiewoning kopen in Nieuwerkerk a/d IJssel (vlakbij Rotterdam)

Heeft u wel eens gedacht aan het kopen van een eigen vakantiewoning in Nederland? Op Parc de IJsselhoeve komt u volledig tot rust wanneer u dat wilt. Deze unieke locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel is een van de rustigste plekken van de Randstad en van de provincie Zuid-Holland. Toch bent u vanaf Parc de IJsselhoeve alsnog binnen 15 minuten middenin het levendige centrum van Rotterdam! Het is ook mogelijk om uw vakantiehuis gedeeltelijk of volledig te laten verhuren. Daarbij ontzorgen wij u volledig bij het verhuren van uw vakantiewoning. Onze professionele verhuurorganisatie verhuurt de vakantiewoning in Nederland graag voor u tegen een aantrekkelijk rendement.

 

Vakantiewoningen bij Parc de IJsselhoeve

Vakantiepark in Nieuwerkerk a/d IJssel

Aan de Hollandsche IJssel en vlakbij Rotterdam ligt het pittoreske Nieuwerkerk aan den IJssel. Wanneer u in Nieuwerkerk a/d IJssel bent ervaart u de diversiteit van stad en land. Geniet van een waterrijke omgeving met uitgestrekte veengebieden of ontdek de moderne binnenstad van Rotterdam met onder andere de beroemde markthal. Door de veelzijdigheid van deze locatie wordt Parc de IJsselhoeve, één van onze 19 vakantieparken, vaak gevonden door liefhebbers van stad en natuur.

 
 
 
 

U voelt zich thuis op Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve is gelegen in Klein-Hitland, een recreatiegebied gelegen aan de Hollandsche IJssel. In de omgeving van het het park is er een manege te vinden waar echte paardenliefhebbers zich uit kunnen leven. Tegenover het vakantiepark vindt u de oude steenovens van Klein-Hitland waar veel informatie over de geschiedenis van deze steenbakkerij te vinden is. Op het park kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten voor jong en oud. Zwem in het verwarmde buitenzwembad, geniet van een hapje en een drankje in de brasserie of bezoek samen met uw hond de hondenspeeltuin.

Meer over een vakantiewoning kopen in Nieuwerkerk a/d IJssel

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiehuis aan het water? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak met een van onze adviseurs.