Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen in Schin op Geul

Vakantiewoning kopen in Schin op Geul

Vakantiewoning kopen in Schin op Geul

Wilt u graag een vakantiewoning kopen in Schin op Geul? Langs de rivier 'de Geul' ligt het gezellige dorpje Schin op Geul. Dit unieke dorpje in Zuid-Limburg is de thuisbasis van Résidence Valkenburg, één van de 19 vakantieparken van TopParken. De Geul loopt verder door in het toeristische Valkenburg. Wanneer u een vakantiewoning koopt in Schin op Geul staat u binnen no time in het gezellige centrum van Valkenburg en geniet u elke dag van de historische sfeer. De omgeving en het vakantiepark zorgen ervoor dat u meerdere keren per jaar een bezoek kan brengen. Van de kerstmarkt tot een terrasje pakken in de zomer, elke dag is anders!

De laatste verkoopfase is uitverkocht

Op Résidence Valkenburg zijn geen nieuwe vakantiewoningen meer te koop. Toch op zoek naar een nieuwe vakantiewoning? Recent zijn wij gestart met de verkoop van nieuwe vakantiewoningen op ons nieuwe vakantiepark Résidence Lage Vuursche! Dit park is gelegen in het hart van Nederland, in Lage Vuursche.

 
 

Voordelen van een vakantiehuis kopen in Schin op Geul

In het heuvelachtige landschap van Limburg is er voor iedereen wat te beleven. De fietsliefhebber kan zich uitleven met stijle beklimmingen en wielrenevenementen zoals de Amstel Gold Race (komt langs Résidence Valkenburg). Geniet u liever van rust en stilte? Ook dat kan vanaf uw terras bij uw eigen vakantiewoning, met uitzicht!

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken, dan profiteert u direct van een uitstekende service en vele voordelen. Een goede samenwerking met touroperators en onze jarenlange ervaring zorgen ervoor dat TopParken een hoge bezetting kan realiseren. Ideaal als u een vakantiewoning koopt om te geheel of gedeeltelijk te verhuren. Het verhuurproces wordt volledig verzorgt door TopParken. Op deze manier ontzorgen wij u volledig.