1. Luxe vakantiewoningen
  2. De laatste verkoopfase
  3. In Zuid-Limburg
  4. Naast Valkenburg

Vakantiewoning kopen in Schin op Geul

Wilt u graag een vakantiewoning kopen in Schin op Geul? Langs de rivier 'de Geul' ligt het gezellige dorpje Schin op Geul. Dit unieke dorpje in Zuid-Limburg is de thuisbasis van Résidence Valkenburg, één van de 17 vakantieparken van TopParken. De Geul loopt verder door in het toeristische Valkenburg. Wanneer u een vakantiewoning koopt in Schin op Geul staat u binnen no time in het gezellige centrum van Valkenburg en geniet u elke dag van de historische sfeer. De omgeving en het vakantiepark zorgen ervoor dat u meerdere keren per jaar een bezoek kan brengen. Van de kerstmarkt tot een terrasje pakken in de zomer, elke dag is anders!

Bekijk de mogelijheden
 

Vakantiepark Résidence Valkenburg

Middenin het Limburgse Schin op Geul vindt u Résidence Valkenburg. Het plaatsje nabij Valkenburg en Maastricht ligt midden in het Geuldal. De bijzondere omgeving van Zuid-Limburg met onder andere de bekende grotten van Valkenburg en het heuvellandschap. Zorgt ervoor dat u een buitenlands gevoel krijgt tijdens uw verblijf in uw eigen vakantiewoning. Ook op het vakantiepark kunt u zich prima vermaken met de beschikbare faciliteiten zoals een verwarmd zwembad, een gezellig restaurant en entertainment in de schoolvakanties.

 
 
 
 

Voordelen van een vakantiehuis kopen in Schin op Geul

In het heuvelachtige landschap van Limburg is er voor iedereen wat te beleven. De fietsliefhebber kan zich uitleven met stijle beklimmingen en wielrenevenementen zoals de Amstel Gold Race (komt langs Résidence Valkenburg). Geniet u liever van rust en stilte? Ook dat kan vanaf uw terras bij uw eigen vakantiewoning, met uitzicht!

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken, dan profiteert u direct van een uitstekende service en vele voordelen. Een goede samenwerking met touroperators en onze jarenlange ervaring zorgen ervoor dat TopParken een hoge bezetting kan realiseren. Ideaal als u een vakantiewoning koopt om te geheel of gedeeltelijk te verhuren. Het verhuurproces wordt volledig verzorgt door TopParken. Op deze manier ontzorgen wij u volledig.

Meer over een vakantiewoning kopen in Schin op Geul

Gaat u graag op vakantie in Limburg? Dan is het kopen van een vakantiewoning in Schin op Geul voor eigen gebruik een ideale investering. Zo kunt u op vakantie gaan wanneer het u uitkomt en wanneer u daar aan toe bent. Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen