1. In Zuid-Limburg
  2. Naast Valkenburg
  3. Luxe vakantiewoningen
  4. Vlakbij Maastricht

Vakantiewoning kopen in Schin op Geul

Langs de rivier 'de Geul' ligt het gezellige dorpje Schin op Geul. Dit unieke dorpje in Zuid-Limburg is de thuisbasis van Résidence Valkenburg, één van de 17 vakantieparken van TopParken. De Geul loopt verder door in het toeristische Valkenburg. Wanneer u een vakantiewoning koopt in Schin op Geul staat u binnen no time in het gezellige centrum van Valkenburg en geniet u elke dag van de historische sfeer. Van de kerstmarkt tot een terrasje pakken in de zomer, elke dag is anders!

Bekijk vakantiewoningen
 

Vakantiepark Schin op Geul

Middenin het Limburgse Schin op Geul vindt u Résidence Valkenburg. Het plaatsje nabij Valkenburg en Maastricht ligt midden in het Geuldal. De bijzondere omgeving met onder andere de bekende grotten van Valkenburg en het heuvellandschap zorgt ervoor dat u een buitenlands gevoel krijgt tijdens uw verblijf in uw eigen vakantiewoning. 

Ook op het park kunt u zich prima vermaken met de beschikbare faciliteiten zoals een verwarmd zwembad, een gezellig restaurant en entertainment in de schoolvakanties.

Meer informatie aanvragen
 

Op steenworp afstand van Valkenburg

In het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg is er voor iedereen wat te beleven. De fietsliefhebber kan zich uitleven met stijle beklimmingen en wielrenevenementen zoals de Amstel Gold Race (komt langs Résidence Valkenburg). Geniet u liever van rust en stilte? Ook dat kan vanaf uw terras bij uw eigen vakantiewoning, met uitzicht!

Meer over een vakantiewoning kopen in Schin op Geul

Gaat u graag op vakantie in Nederland? Dan is het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik een ideale investering. Zo kunt u op vakantie gaan wanneer het u uitkomt en wanneer u daar aan toe bent. Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen

Een vakantiewoning kopen in Nederland? Vul het formulier in en wij zullen u voorzien van meer informatie over de aankoop van een vakantiewoning bij TopParken.
Brochure aanvragen