Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen in Utrecht

Vakantiewoning kopen in Utrecht

  • Diverse vakantieparken in de provincie Utrecht
  • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide
  • Vrijstaande woningen op eigen grond
 

Recreatiewoningen te koop in Utrecht

Bij TopParken vindt u twee prachtige vakantieparken in de provincie Utrecht, namelijk Résidence Lage Vuursche en Résidence Westenburg. Hier zijn diverse (nieuwe) recreatiewoningen te koop. Door de prachtige ligging ervaart u de rust van de natuur, maar ook de drukte van de stad. Dus wilt u een vakantiehuis kopen in de provincie Utrecht? Een eigen plek midden in de natuur, vlak bij de stad Utrecht. Een vaste uitvalsbasis waar u volledig tot rust kunt komen, maar wat ook gemakkelijk bereikbaar is? Dan vindt u gegarandeerd bij ons uw droomwoning!

 

Een kijkje in ons aanbod ⤵

Résidence Lage Vuursche

Résidence Westenburg

Over de provincie Utrecht

Met een oppervlakte van 1385 km² is Utrecht de kleinste provincie van Nederland. De provincie Utrecht heeft veel te bieden, van uitgestrekte bossen tot gezellige winkelsteden. Daarmee is het een perfecte plek om een vakantiehuis te kopen. De Utrechtse Heuvelrug heeft een oppervlakte van ongeveer 23.000 hectare wat bestaat uit bossen, heidevelden, graslanden en stuifzanden. Liever op bezoek naar een bruisende stad? Ook dat kan vanuit uw vakantiewoning in Utrecht. Utrecht stad is één van de oudste steden van Nederland. Statige herenpanden in allerlei kleuren, sfeervolle grachten en gezellige straatjes met kleine boetiekjes: er is heel wat te ontdekken. Vanuit uw vakantiewoning in Utrecht geniet u van de rust van de natuur, maar ook van de bruisende stad.

 
 

Résidence Westenburg

Dit park ligt in Benschop op slechts 20 minuten van Utrecht (stad). Het park ligt midden in de natuur en is daardoor de ideale plek om tot rust te komen. Op het vakantiepark zijn nog diverse vakantiehuizen te koop, deze worden aangeboden inclusief eigen grond of op een huurkavel. Het is mogelijk om het hele jaar in uw vakantiewoning te verblijven, u dient echter wel een ander woonadres te hebben.

 

Résidence Lage Vuursche

Résidence Lage Vuursche is uniek gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Er worden in totaal 83 vrijstaande vakantievilla's gerealiseerd, allemaal gelegen op eigen grond. Deze vakantievilla's bieden plek aan 6 personen, liggen op ruime kavels en zijn volledig gasloos. Dankzij de grootte van de kavels bieden de vakantievilla's u volop rust en privacy.

 

Uw vakantiewoning in Utrecht

Als u een vakantiewoning in Utrecht koopt heeft u de keuze om deze volledig zelf te gebruiken, deels te verhuren of volledig te verhuren. Wanneer u voor verhuren kiest wordt uw vakantiewoning in Utrecht verhuurt door onze professionele verhuurorganisatie en bouwt u hiermee een aantrekkelijk rendement op. Bent u geïntereseerd in het kopen van een vakantiehuis in Utrecht? Kom dan gerust eens langs op Résidence Westenburg of Résidence Lage Vuursche of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Liever eerst meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

 

Kiest u voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide? 

Wat eerdere geïnteresseerd ons vroegen:

Kan ik bij TopParken een recreatiewoning kopen nabij Hilversum?

TopParken bied diverse recreatiewoningen nabij het bruisende Hilversum. Résidence Lage Vuursche bevindt zich namelijk op 16 minuten rijafstand van Hilversum. Daarnaast bevindt Résidence Westenberg, een rustig vakantiepark midden in de natuur, zich op 30 minuten rijafstand.

Biedt TopParken recreatiewoningen aan in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug?

TopParken biedt op twee verschillende parken recreatiewoningen te koop aan die zich nabij de Utrechtse Heuvelrug bevinden. Résidence Lage Vuursche bevindt zich op 30 minuten rijafstand van de Utrechtse Heuvelrug. Ook Résidence Westenburg in Benschop bevindt zich vlak bij de Utrechtse Heuvelrug, op 25 autominuten afstand.

 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer