Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen in Utrecht

Vakantiewoning kopen in Utrecht

  • 2 vakantieparken in de provincie Utrecht
  • Voor eigen gebruik en verhuur
  • Recent gestart, verkoop vakantiewoningen in Lage Vuursche
 

Vakantiewoningen te koop in Utrecht

Wilt u een vakantiehuis kopen in de provincie Utrecht? Een eigen plek midden in de natuur, vlakbij de stad Utrecht. Een vaste uitvalsbasis waar u volledig tot rust kunt komen, maar wat ook gemakkelijk bereikbaar is? Dan bent u bij TopParken aan het juiste adres. Op onze vakantieparken in de provincie Utrecht, Résidence Westenburg en Résidence Lage Vuursche, zijn diverse nieuwe recreatiewoningen te koop. Door de prachtige ligging ervaart u de rust van de natuur, maar ook de drukte van de stad. 

Bekijk onze vakantiehuizen

Een kijkje in ons aanbod ⤵

Résidence Lage Vuursche

Résidence Westenburg

Over de provincie Utrecht

Met een oppervlakte van 1385 km² is Utrecht de kleinste provincie van Nederland. De provincie Utrecht heeft veel te bieden en daarom een perfecte plek om een vakantiehuis te kopen. Van uitgestrekte bossen tot gezellige winkelsteden. De Utrechtse Heuvelrug heeft een oppervlakte van ongeveer 23.000 hectare wat bestaat uit bossen, heidevelden, graslanden en stuifzanden. Liever op bezoek naar een bruisende stad? Ook dat kan vanuit uw vakantiewoning in Utrecht. Utrecht stad is één van de oudste steden van Nederland. Statige herenpanden in allerlei kleuren, sfeervolle grachten, gezellige straatjes met kleine boetiekjes, er is heel wat te ontdekken. Vanuit uw vakantiewoning in Utrecht geniet u van de rust van de natuur, maar ook van de bruisende stad.

Bekijk onze vakantiehuizen
 
 

Résidence Westenburg

Dit park ligt in Benschop op slechts 20 minuten van Utrecht (stad). Het park ligt midden in de natuur en is daardoor de ideale plek om tot rust te komen. Op het vakantiepark zijn nog diverse vakantiehuizen te koop, deze worden aangeboden inclusief eigen grond of op een huurkavel. Het is mogelijk om het hele jaar in uw vakantiewoning te verblijven, u dient echter wel een ander woonadres te hebben.

 

Résidence Lage Vuursche

Résidence Lage Vuursche is uniek gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en we zijn inmiddels gestart met fase 2. Er worden in totaal 83 vrijstaande vakantievilla's gerealiseerd, allemaal gelegen op eigen grond. Deze vakantievilla's bieden plek aan 4 personen, liggen op ruime kavels en zijn volledig gasloos. Dankzij de grootte van de kavels bieden de vakantievilla's u volop rust en privacy.

 

Uw vakantiewoning in Utrecht

Als u een vakantiewoning in Utrecht koopt heeft u de keuze om het volledig zelf te gebruiken, deels te verhuren of volledig te verhuren. Wanneer u voor verhuren kiest wordt uw vakantiewoning in Utrecht verhuurt door onze professionele verhuurorganisatie en bouwt u hiermee een aantrekkelijk rendement op. Bent u geïntereseerd in het kopen van een vakantiehuis in Utrecht? Kom dan gerust eens langs op Résidence Westenburg of Résidence Lage Vuursche of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Liever eerst meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend onze brochure aan via onderstaande knop. 

 
Vraag de brochure aan
 
Neem contact met ons op
 

Résidence Lage Vuursche blijkt zeer populair!

 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer