Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen in Valkenburg

Vakantiewoning kopen in Valkenburg

Vakantiewoning kopen in Valkenburg

Droomt u van het kopen van een vakantiewoning in Zuid-Limburg in de omgeving van Valkenburg? Verscholen in het heuvellandschap van Zuid-Limburg in het dorpje Schin op Geul ligt Résidence Valkenburg. Deze unieke locatie naast Valkenburg geeft u het gevoel dat u in het buitenland zit. Een heerlijke, natuurrijke plek vlakbij Valkenburg en Maastricht. Dit vakantiepark in Zuid-Limburg is een ideale plek om meerdere keren per jaar te bezoeken. Het kopen van een vakantiewoning op Résidence Valkenburg is dus ook erg populair. Zo kunt u op vakantie wanneer u dat wilt. 

De laatste verkoopfase is uitverkocht

Op Résidence Valkenburg zijn geen nieuwe recreatiewoningen meer te koop. Toch op zoek naar een nieuwe recreatiewoning? Recent zijn wij gestart met de verkoop van nieuwe recreatiewoningen op ons nieuwe vakantiepark Résidence Lage Vuursche! Dit park is gelegen in het hart van Nederland, in Lage Vuursche.

Ontdek wat Valkenburg te bieden heeft

Spring op de fiets of ontdek al wandelend het historische, maar vooral gezellige Valkenburg. Al meer dan 125 jaar is Valkenburg erg in trek bij (inter)nationale toeristen door onder andere de kasteelruïne Valkenburg, de culturele hotspots, de horecagelegenheden en natuurlijk de korte afstand naar Maastricht. Er is genoeg te beleven in de directe omgeving van Résidence Valkenburg.

Ook op het vakantiepark zelf is er voldoende te beleven. Met faciliteiten zoals een verwarmd buitenzwembad, een gezellig restaurant met terras en een entertainmentteam tijdens de schoolvakanties hoeft jong en oud zich niet te vervelen. 

Service en voordelen van TopParken

Wanneer u een vakantiewoning koopt op Residence Valkenburg, dan profiteert u direct van de voordelen en uitstekende service van TopParken. Met jarenlange ervaring en een goede samenwerking met vele touroperators, is TopParken in staat om een hoge bezetting te realiseren op haar vakantieparken. Ideaal wanneer u een vakantiewoning wenst aan te schaffen voor geheel of gedeeltelijke verhuur, voor het realiseren van een interessant rendement. TopParken beschikt over een professionele eigen verhuurorganisatie, welke de verhuur van uw vakantiewoning voor u verzorgd. Natuurlijk is het bij TopParken ook mogelijk om een vakantiewoning aan te schaffen voor eigen gebruik.

Een ander voordeel van het kopen van een vakantiewoning op een vakantiepark, is dat u te allen tijde gebruik kan maken van alle faciliteiten van het vakantiepark. Ideaal voor uw gezin, maar tevens voor uw gasten.