1. Vakantiepark naast Valkenburg
  2. 20 min. vanaf Maastricht
  3. In Zuid-Limburg
  4. Buitenlands gevoel

Vakantiewoning kopen in Valkenburg

Verscholen in het heuvellandschap van Zuid-Limburg in het dorpje Schin op Geul ligt Résidence Valkenburg. Deze unieke locatie naast Valkenburg geeft u het gevoel dat u in het buitenland zit. Een heerlijke, natuurrijke plek vlakbij Valkenburg en Maastricht. Dit vakantiepark in Zuid-Limburg is een ideale plek om meerdere keren per jaar te bezoeken. Het kopen van een vakantiewoning op Résidence Valkenburg is dus ook erg populair. Zo kunt u op vakantie wanneer u dat wilt. 

Bekijk vakantiewoningen
 

Ontdek wat Valkenburg te bieden heeft

Spring op de fiets of ontdek al wandelend het historische, maar vooral gezellige Valkenburg. Al meer dan 125 jaar is Valkenburg erg in trek bij (inter)nationale toeristen door onder andere de kasteelruïne Valkenburg, de culturele hotspots, de horecagelegenheden en natuurlijk de korte afstand naar Maastricht. Er is genoeg te beleven in de directe omgeving van Résidence Valkenburg.

Ook op het vakantiepark zelf is er voldoende te beleven. Met faciliteiten zoals een verwarmd buitenzwembad, een gezellig restaurant met terras en een entertainmentteam tijdens de schoolvakanties hoeft jong en oud zich niet te vervelen. 

Meer informatie aanvragen
 

Buitenlands gevoel op Résidence Valkenburg

De grotten, de rodelbaan, een van de grootste kerstmarkten van Europa... waarschijnlijk denkt u niet direct aan een plaatsnaam in Nederland, maar Valkenburg heeft het. Wanneer u een eigen vakantiewoning koopt nabij Valkenburg brengt elk seizoen een eigen sfeer met zich mee.

Meer over een vakantiewoning kopen nabij Valkenburg

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiehuis aan het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend onze brochure aan. 

Brochure aanvragen