1. 12 vakantieparken vlakbij een golfbaan
 2. Voor eigen gebruik of met rendement
 3. Unieke locaties in de natuur

Een vakantiewoning kopen vlakbij een golfbaan

Bent u fanatiek golfer en slaat u het liefst op elk vrij moment een balletje? De voldoening na een goede afslag en het gevoel van trots na het verlagen van uw handicap begrijpen wij heel goed. Hoe fijn zou het zijn als u na een heerlijke dag golfen kunt bijkomen in uw eigen vakantiehuis, vlakbij uw favoriete golfbaan?

TopParken heeft 17 vakantieparken in Nederland waarvan er 12 gelegen zijn op zeer korte afstand van de mooiste golfbanen van Nederland. Zo bevindt Résidence de Leuvert zich op slechts 1,5 kilometer van Golfbaan Bernardus (bekend van de KLM Open). Liever een balletje slaan midden in de bossen? Dan is een eigen vakantiewoning op de Veluwe iets voor u, deze zijn gelegen op slechts 15 kilometer van Edese Golfclub Papendal. Ook op ons vakantiepark in Zuid-Limburg bent u nooit ver van de golfbaan vandaan! Kortom, bij TopParken vindt u altijd een vakantiepark in de buurt van een golfbaan.

Bekijk vakantiewoningen
 

Of vraag direct meer informatie aan

Golfbanen nabij onze vakantieparken

Wilt u een vakantiewoning kopen op een vakantiepark in Nederland, in de buurt van uw favoriete golfbaan? TopParken heeft 17 vakantieparken in Nederland waarvan 12 vlakbij de mooiste golfbanen en midden in de natuur. U vindt de parken verspreid door heel Nederland, zo is er altijd een vakantiepark in de omgeving die u aanspreekt. Naast de faciliteiten in de omgeving van de parken bevinden zich op de parken zelf ook veel faciliteiten. Zo beschikt elk vakantiepark over een zwembad en gezellig restaurant. Bekijk hieronder een overzicht van onze vakantieparken met de daarbij de afstand naar de dichtstbijzijnde golfbanen.

 1. 2 km van Golfbaan Bernardus (KLM Open!)
 2. 25 km van Prise d'ea Golfbaan
Bekijk vakantiepark
 
 1. 5 km van Golfbaan Hitland
 2. 15 km van Golfbaan De Hooge Rotterdamsche
Bekijk vakantiepark
 
 1. 15 km van Edese Golfclub Papendal
 2. 20 km van Edese Golfclub Heelsum
Bekijk vakantiepark
 
 1. 10 km van Golfbaan Spierdijk
 2. 25 km van Golfresort de Purmer
Bekijk vakantiepark
 
 1. 10 km van Zuid-Limburgse Golfclub
 2. 20 km van Golfbaan de Maastrichtsche
Bekijk vakantiepark
 
 1. 15 km van Edese Golfclub Papendal
 2. 20 km van Edese Golfclub Heelsum
Bekijk vakantiepark
 
 1. 15 km van Edese Golfclub Papendal
 2. 20 km van Golfclub Heelsum
Bekijk vakantiepark
 
 1. 15 km van Golfbaan Almkreek
 2. 35 km van Golfbaan Bernardus (KLM Open!)
Bekijk vakantiepark
 

Interessant netto rendement haalbaar

Niet alleen zijn onze vakantieparken gelegen vlakbij veel prachtige golfbanen, alle parken zijn ook gelegen op de mooiste en populairste plekjes van Nederland. Dit zorgt ervoor dat onze vakantieparken het gehele jaar in trek zijn bij binnenlandse en buitenlandse toeristen. Mede hierdoor is de bezetting op onze parken het gehele jaar hoog. Wanneer u een vakantiewoning koopt en deze laat verhuren door onze eigen professionele verhuurorganisatie profiteert u jaarlijks van een interessant netto rendement.

Bekijk de investeringsmogelijkheden

Vakantiewoningen te koop in de buurt van een golfbaan

12 van onze vakantieparken in Nederland zijn gelegen vlak bij een of meerdere golfbanen. Op deze parken zijn verschillende typen vakantiewoningen te koop, allen variërend in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse. Of u nu op zoek bent naar een tweepersoons woning, een villa voor tien personen of een rolstoelvriendelijke woning, bij TopParken vindt u wat u zoekt. TopParken heeft namelijk meer dan 200 vakantiewoningen te koop verspreid over de vakantieparken. Deze zijn te koop inclusief eigen grond of op huurgrond.

Bekijk alle vakantiewoningen

Over TopParken

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken kiest, u voor een betrouwbare partij die zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken. Bij het kopen van een vakantiewoning in Nederland kiest u zelf hoe u de woning gaat gebruiken, voor eigen gebruik, voor verhuur of een combinatie van beide. Als eigenaar van een vakantiewoning kunt u uiteraard ook gebruik maken van de uitstekende parkfaciliteiten. 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning bij TopParken? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen