Wij ontzorgen u volledig

Dankzij de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties is het steeds interessanter om een vakantiewoning te kopen voor verhuur. Wanneer u ervoor kiest om uw vakantiewoning te laten verhuren nemen wij u alle zorg uit handen, zo kunt u in alle rust en zonder zorgen genieten van uw investering. Dankzij de unieke ligging van onze vakantieparken en de vele (indoor) faciliteiten is onze bezetting het gehele jaar hoog. 

Mede hierdoor kunnen wij u op verschillende locaties een netto rendement van 7% per jaar aanbieden bij volledige verhuur van uw vakantiewoning. Wanneer u investeert in een vakantiewoning en deze laat verhuren door onze eigen professionele verhuurorganisatie, ontzorgen wij u volledig. Wij verzorgen het hele jaar door het verhuurproces van uw vakantiewoning.

Brochure aanvragen

23 t/m 25 november | Open dagen in Zuid-Limburg

Aantrekkelijk netto rendement mogelijk

Mede dankzij onze eigen verhuurorganisatie, de samenwerking met gerenommeerde touroperators zoals booking.com en onze populaire locaties, is de bezetting op onze vakantieparken is het gehele jaar hoog. Er zijn twee verschillende mogelijkheden om rendement te ontvangen over de aankoop van een vakantiewoning.

  1. Rendement op basis van verhuuropbrengst (prognose)
  2. Vast rendement (garantie)

Lees hier meer over deze mogelijkheden

 

Onze vakantiewoningen

U heeft keuze uit een groot aanbod vakantiewoningen op de populairste locaties van Nederland. 

Bekijk onze vakantiewoningen