Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning verhuur

Vakantiewoning kopen voor verhuur

  • Vakantiehuis kopen en verhuren
  • Volledig ontzorgd door onze verhuurorganisatie
  • Ruim aanbod in Nederland

Een vakantiewoning kopen voor de verhuur

Bent u op zoek naar een interessante investering of een alternatief voor banksparen? Nu vakanties in eigen land de komende jaren steeds populairder worden is het investeren in een vakantiehuis zeer interessant! Wanneer u een vakantiehuis wilt kopen en verhuren bij TopParken kunt u profiteren van een interessant rendement. Indien u een vakantiewoning koopt voor volledige verhuur ontvangt u elk kwartaal een percentage van de verhuuropbrengsten van uw vakantiewoning. Hierbij wordt u volledig ontzorgd door onze verhuurorganisatie. Wij nemen u alle zorg uit handen, zo kunt u in alle rust en zonder zorgen genieten van uw investering. 

 

Of vraag direct onze brochure aan

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de woning gedeeltelijk zelf te gebruiken en gedeeltelijk te  verhuren. Lees hier meer over de mogelijkheden.

 

Vakantiewoning verhuren via TopParken

TopParken heeft jarenlange ervaring als recreatiemakelaar in de recreatiebranche en is ondertussen een echte specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiehuizen. Wilt u een vakantiewoning kopen voor de verhuur dan zit u goed bij TopParken. Onze verhuurorganisatie heeft samenwerkingen met partners zoals Booking.com en BungalowSpecials waardoor onze vakantieparken het gehele jaar een hoge bezetting hebben. Dit levert u een aantrekkelijk rendement op als u een huis koopt voor de verhuur. Een vakantiewoning volledig verhuren betekent dat u zelf geen gebruik maakt van de woning. 

Onze vakantiewoningen

U heeft keuze uit een groot aanbod vakantiewoningen op de populairste locaties van Nederland. 

Vakantieparken in heel Nederland

Dankzij ons ruime aanbod heeft u veel keus om een vakantiewoning te kopen voor de verhuur. Met 19 vakantieparken in Nederland zit er altijd een locatie bij die u aanspreekt. Een vakantiehuis kopen en verhuren kan in de volgende provincies:

  • Gelderland - Midden in de natuur op bijvoorbeeld de Veluwe of vlak bij steden als Apeldoorn, Wageningen of Ede.
  • Limburg - Tussen de Limburgs heuvels en op korte afstand van Valkenburg en Maastricht.
  • Zuid-Holland - Direct aan het water van de IJssel en Rotterdam en Den Haag liggen vlakbij.
  • Noord-Holland - Bij het Marker- en IJsselmeer en op korte afstand van Amsterdam en Haarlem.
  • Utrecht - Midden in de natuur maar ook vlak bij Utrecht centrum.
  • Noord-Brabant - Dicht bij de Loonse en Drunsense Duinen en op 10 minuten van Den Bosch.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden bij TopParken? Via onderstaande button kunt u vrijblijvend onze brochure aanvragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor vragen of verdere informatie.