Een vakantiewoning kopen in Nederland, juist nu interessant!

Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit, de grenzen zijn gesloten en na een lange periode van thuis zitten willen we er weer even lekker tussenuit. Het kopen van een vakantiewoning in Nederland is daarom juist nu interessant! Kiest u voor het kopen van een vakantiewoning in eigen land, dan kiest u voor zekerheid, een stabiel rendement én vakantieplezier. Geniet ook nu van een zorgeloze vakantie wanneer u daar aan toe bent of een gegarandeerd netto rendement bij verhuur van uw vakantiewoning.

Brochure aanvragen
 

Wij ontzorgen u volledig

Het afgelopen jaar is het aantal vakantiegangers op vakantieparken met 12% gestegen ten opzichte van vorig jaar. Het aantal toeristen in Nederland vanuit binnen-en buitenland blijft stijgen, dit zorgt voor een hoge bezetting, het hele jaar door. Dit maakt het steeds interessanter om een vakantiewoning te kopen voor verhuur.  Wanneer u ervoor kiest om uw vakantiewoning te laten verhuren nemen wij u alle zorg uit handen, zo kunt u in alle rust en zonder zorgen genieten van uw investering. Dankzij de unieke ligging van onze vakantieparken en de vele (indoor) faciliteiten is onze bezetting het gehele jaar hoog. 

Mede hierdoor kunnen wij u op verschillende locaties een interessant netto rendement per jaar aanbieden bij verhuur van uw vakantiewoning. Wanneer u investeert in een vakantiewoning en deze laat verhuren door onze eigen professionele verhuurorganisatie, ontzorgen wij u volledig. Wij verzorgen het hele jaar door het verhuurproces van uw vakantiewoning. 

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de woning gedeeltelijk zelf te gebruiken en gedeeltelijk te  verhuren. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Aantrekkelijk netto rendement mogelijk

Mede dankzij onze eigen verhuurorganisatie, de samenwerking met gerenommeerde touroperators zoals booking.com en onze populaire locaties, is de bezetting op onze vakantieparken is het gehele jaar hoog. Er zijn twee verschillende mogelijkheden om rendement te ontvangen over de aankoop van een vakantiewoning.

  1. Rendement op basis van verhuuropbrengst (prognose)
  2. Vast rendement (garantie)

Lees hier meer over deze mogelijkheden

Onze vakantiewoningen

U heeft keuze uit een groot aanbod vakantiewoningen op de populairste locaties van Nederland. 

Bekijk al onze vakantiewoningen