Interessant netto rendement

Bent u op zoek naar een veilige belegging of een alternatief voor banksparen? Nu vakanties in eigen land de komende jaren steeds populairder worden is het investeren in een vakantiehuis zeer interessant! Wanneer u een vakantiewoning koopt voor verhuur bij TopParken kunnen wij u ook nu een gegarandeerd netto rendement per jaar aanbieden.

Indien u een vakantiewoning koopt voor volledige verhuur ontvangt u elk kwartaal een interessant rendement over de verhuuropbrengsten van uw vakantiewoning. Hierbij wordt u volledig ontzorgd. Wij nemen u alle zorg uit handen, zo kunt u in alle rust en zonder zorgen genieten van uw investering. Dankzij de unieke ligging van onze vakantieparken en de vele faciliteiten is onze bezetting het gehele jaar hoog.  

Brochure aanvragen
 

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de woning gedeeltelijk zelf te gebruiken en gedeeltelijk te  verhuren. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Vast rendement of op basis van verhuuropbrengsten

Mede dankzij onze eigen verhuurorganisatie, de samenwerking met gerenommeerde touroperators zoals booking.com en onze populaire locaties, is de bezetting op onze vakantieparken is het gehele jaar hoog. Er zijn twee verschillende mogelijkheden om rendement te ontvangen over de aankoop van een vakantiewoning.

  1. Rendement op basis van verhuuropbrengst (prognose)
  2. Vast rendement (garantie)

Lees hier meer over deze mogelijkheden

Onze vakantiewoningen

U heeft keuze uit een groot aanbod vakantiewoningen op de populairste locaties van Nederland. 

Bekijk al onze vakantiewoningen