Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Chalet kopen in Eindhoven

Chalet kopen nabij Eindhoven

 
  • In de natuur, nabij grote steden
  • Ruim aanbod vakantiewoningen
  • Voor eigen gebruik en/of verhuur
  • Een interessante belegging

Nieuwe chalets te koop bij Eindhoven

Op korte afstand van Eindhoven vindt u één van onze nieuwe vakantieparken, namelijk Resort de Brabantse Kempen. Binnen 30 minuten rijden staat u midden in de bruisende binnenstad van Eindhoven. Op Resort de Brabantse Kempen kunt u kiezen uit verschillende luxe en comfortabele chalets voor maximaal 6 personen, die van alle gemakken zijn voorzien. De chalets bevinden zich op een prachtige locatie midden in de natuur. U kunt zelf genieten van uw investering, maar ook uw chalet beschikbaar stellen voor verhuur wanneer u er geen gebruik van maakt. De vakantiesfeer nabij Eindhoven proeven en onze chalets bezichtigen? Bezoek dan vrijblijvend ons vakantiepark, we staan voor u klaar. Voor meer informatie kunt u uiteraard onze brochure vrijblijvend aanvragen.

 

Of vraag de gratis brochure aan

Informatiedagen ⤵

Onze chalets nabij Eindhoven

Onze chalets zijn ontworpen uit duurzame materialen en met oog voor duurzaamheid. De woningen zijn uitgerust met meerdere slaapkamers met boxspring- of stapelbedden, een gezellig woongedeelte, een keuken met modern apparatuur en een tuin met eigen terras. Dit maakt de aankoop van een chalet nabij Eindhoven erg geschikt voor gezinnen.

Wist u dat het mogelijk is om een chalet te kopen voor meerdere doeleinden? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor volledig eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van eigen gebruik en verhuur. We hebben de verschillende mogelijkheden om een chalet nabij Eindhoven te kopen voor u op een rijtje gezet. 

Het actuele verkoopaanbod ⤵

Resort de Brabantse Kempen

Maak kennis met Resort de Brabantse Kempen, gelegen in het Noord-Brabantse Lage Mierde, een dorp in regio de Kempen. De veelzijdige omgeving heeft veel te bieden voor jong en oud, zoals fiets- en wandelroutes, omliggende kerkdorpen, uitstapjes naar de Efteling, Safaripark Beekse Bergen en grote steden zoals Tilburg en Eindhoven. Ook op het park is er voldoende te beleven. Een gezellig restaurant, binnen- en buitenzwembad, verschillende sport- en speeltuinen, indoor wellness en parkwinkel maken van Resort de Brabantse Kempen een fijne plek voor een tweede woning. Om de veelzijdige omgeving van het vakantiepark te ontdekken huurt u eenvoudig een fiets bij de receptie. 

Meer over een chalet kopen nabij Eindhoven

Wilt u onbeperkt genieten van de Brabantse gastvrijheid en de veelzijdige omgeving en tegelijkertijd van een aantrekkelijk rendement bij het verhuren van uw eigen vakantiewoning? Koop dan uw eigen chalet nabij Eindhoven. Het hebben van een eigen vakantiewoning kent namelijk meerdere voordelen, zoals op elk gewenst moment genieten van een vakantie en diverse fiscale voordelen. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak of vraag de brochure aan.

 

Of vraag de brochure aan

Bekijk ook onze andere vakantieparken in Brabant, dicht bij Eindhoven: