Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Tweede huis kopen in Nederland

Tweede huis kopen in Nederland

  • Tweede huis kopen op een vakantiepark
  • Voor eigen gebruik en/of verhuur
  • 19 locaties in eigen land
  • Groot aanbod tweede huizen

Tweede huis kopen

Overweegt u een tweede huis te kopen in Nederland? Bekijk dan eens het aanbod van TopParken. Wij hebben 19 vakantieparken in Nederland, allen gelegen op de mooiste plekjes in de natuur. Op onze vakantieparken vindt u niet alleen een ruime keuze aan vakantiehuizen, maar ook van een absolute toplocatie en een groot aanbod aan faciliteiten. Of u nu op zoek bent om een tweede huis te kopen voor 2 personen in de bossen, een luxe 6-persoons tweede huis aan het water of een 12-persoons villa op de Veluwe, bij ons vindt u altijd wat u zoekt.

Informatiedagen ⤵

 
 

Een tweede huis kopen op een vakantiepark van TopParken

Wanneer u een tweede woning wilt kopen op een vakantiepark, zijn natuurlijk de locatie, de faciliteiten en de bereikbaarheid van groot belang. De vakantieparken van TopParken zijn allemaal gelegen op toeristische, toegankelijke en aantrekkelijke locaties in Nederland. Dit maakt de aankoop van een tweede huis interessant voor zowel de aankoop voor eigen gebruik als voor verhuur. Ook investeert TopParken in zowel de vakantieparken als de omgeving. Zo maken zij zoveel mogelijk gebruik van duurzame oplossingen en sponsoren zij lokale goede doelen

Een tweede huis kopen op een vakantiepark van TopParken is niet zomaar investeren in een vakantiewoning. Zowel u als uw (potentiële) huurders genieten namelijk ook van alle faciliteiten op het vakantiepark. Hierdoor kunt u uzelf en uw huurders een luxe vakantiehuis bieden met de service van een resort. Daarnaast wordt bij verhuur ook de schoonmaak, het in- en uitchecken en alle andere zaken gefaciliteerd door TopParken waardoor u ook hier geen omkijken naar heeft.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het kopen van een tweede huis of vakantiewoning op een luxe vakantiepark tegen een aantrekkelijk rendement, neem dan contact met ons op of vraag de brochure aan voor meer informatie!

 

Bekijk hieronder het aanbod vakantiewoningen

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk bij TopParken een tweede huis te kopen op de Veluwe?

De Veluwe is een prachtig gebied voor een tweede woning. TopParken beschikt over 5 vakantieparken op de Veluwe waar u een tweede huis kunt kopen. Een recreatiewoning op de Veluwe ligt altijd midden in de natuur en vlak bij Nationaal Park de Hoge Veluwe. Een tweede huis kopen op de Veluwe is ideaal voor echte natuurliefhebbers.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een tweede woning?

Het realiseren van het kopen van een tweede huis moet een weloverwogen beslissing zijn. Alvorens u overgaat tot kopen zijn er een aantal zaken waar u goed over moet nadenken en bij stil moet staan. Op deze pagina leest u daar meer informatie over. Daarnaast staan onze adviseurs voor u klaar bij vragen of het geven van professioneel advies.