1. Tweede huis kopen op een vakantiepark
  2. Voor eigen gebruik en/of verhuur
  3. 17 locaties in eigen land
  4. Groot aanbod tweede huizen
 

Tweede huis kopen

Overweegt u een tweede huis te kopen in Nederland? TopParken heeft 17 vakantieparken in Nederland, allen gelegen midden in de natuur. U geniet op de vakantieparken niet alleen van een ruime keuze in vakantiehuizen, maar ook van een absolute toplocatie en een groot aanbod aan faciliteiten. Of u nu op zoek bent om een tweede huis te kopen voor 2 personen in de bossen, een luxe 6-persoons tweede huis aan het water of een 12-persoons villa op de Veluwe, bij TopParken vindt u altijd wat u zoekt.

Bekijk het aanbod
 
 

Verkoop gestart op Résidence Lage Vuursche

 

▶ Waarom kiezen voor TopParken?

Jarenlange ervaring > TopParken heeft meer dan 40 jaar ervaring in de recreatiebranche.

17 vakantieparken > Keuze uit een groot aanbod vakantiewoningen op 17 toplocaties.

Flexibel > U bepaalt zelf of u de woning aanschaft voor eigen gebruik, de verhuur of een combinatie van beide.

Zorgeloos investeren > Wij verzorgen het verhuurproces van uw vakantiewoning.

 

Een tweede huis kopen op een vakantiepark van TopParken

Wanneer u een tweede woning wilt kopen op een vakantiepark, zijn natuurlijk de locatie, de faciliteiten en de bereikbaarheid van groot belang. De vakantieparken van TopParken zijn allemaal gelegen op toeristische, toegankelijke en aantrekkelijke locaties in Nederland. Dit maakt de aankoop van een tweede huis interessant voor zowel de aankoop voor eigen gebruik als voor verhuur. Ook investeert TopParken in zowel de vakantieparken als de omgeving. Zo maken zij zoveel mogelijk gebruik van duurzame oplossingen en sponsoren zij lokale goede doelen

Een tweede huis kopen op een vakantiepark van TopParken is niet zomaar investeren in een vakantiewoning. Zowel u als uw (potentiële) huurders genieten namelijk ook van alle faciliteiten op het vakantiepark. Hierdoor kunt u uzelf en uw huurders een luxe vakantiehuis bieden met de service van een resort. Daarnaast wordt bij verhuur ook de schoonmaak, het in- en uitchecken en alle andere zaken gefaciliteerd door TopParken waardoor u ook hier geen omkijken naar heeft.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het kopen van een tweede huis of vakantiewoning op een luxe vakantiepark tegen een aantrekkelijk rendement, neem dan contact met ons op of vraag de brochure aan voor meer informatie!

Brochure aanvragen
 

Bekijk hieronder het aanbod vakantiewoningen

Meer bekijken

Veelgestelde vragen

Kan ik bij TopParken een tweede huis kopen als belegging?

Belegen in een tweede huis kan bij TopParken. Bij volledige verhuur kunt u zelf geen gebruik maken van de woning, maar ontvangt u wel een hoog netto rendement. Wilt u wel af en toe zelf gebruik maken van de woning dan kunt u kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur.

Is het mogelijk bij TopParken een tweede huis te kopen op de Veluwe?

De Veluwe is een prachtig gebied voor een tweede woning. TopParken beschikt over 5 vakantieparken op de Veluwe waar u een tweede huis kunt kopen. Een recreatiewoning op de Veluwe ligt altijd midden in de natuur en vlak bij Nationaal Park de Hoge Veluwe. Een tweede huis kopen op de Veluwe is ideaal voor echte natuurliefhebbers.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een tweede woning?

Het realiseren van het kopen van een tweede huis moet een weloverwogen beslissing zijn. Alvorens u overgaat tot kopen zijn er een aantal zaken waar u goed over moet nadenken en bij stil moet staan. Op deze pagina leest u daar meer informatie over. Daarnaast staan onze adviseurs voor u klaar bij vragen of het geven van professioneel advies.