1. Tweede huis kopen op een vakantiepark
  2. Voor eigen gebruik en/of verhuur
  3. 17 locaties in eigen land
  4. Groot aanbod tweede huizen
 

Voor eigen gebruik of voor verhuur

TopParken heeft 17 vakantieparken op in Nederland, allen gelegen midden in de natuur. U geniet op de vakantieparken niet alleen van een ruime keuze in vakantiehuizen, maar ook van een absolute toplocatie en een groot aanbod aan faciliteiten. Of u nu op zoek bent naar een twee persoons tweede huis in de bossen, een luxe zes persoons tweede huis aan het water of een 12 persoons villa op de Veluwe, bij TopParken vindt u altijd wat u zoekt.

Bekijk het aanbod
 

Denkt u er over na om in 2021 een tweede huis te kopen?
Dan is het verstandig om na te gaan of de aankoop hiervan ook in 2020 al mogelijk is. Het kabinet heeft namelijk op Prinsjesdag een voorstel gedaan om de overdrachtsbelasting voor beleggers per 1 januari 2021 te verhogen. Dit houdt in dat bij het kopen van een recreatiewoning, de overdrachtsbelasting wordt verhoogd van 2% naar 8% (mits het voorstel wordt goedgekeurd).

▶ Waarom kiezen voor TopParken?

   Jarenlange ervaring > Meer dan 40 jaar ervaring in de recreatiebranche.

   17 vakantieparken > Keuze uit een groot aanbod vakantiewoningen op 17 toplocaties.

   Flexibel U bepaalt zelf of u de woning zelf gebruikt en/of verhuurt.

   Zorgeloos investeren > Wij verzorgen het verhuurproces van uw vakantiewoning.

 

Een tweede huis kopen op een vakantiepark van TopParken

Wanneer u een vakantiehuis op een vakantiepark wilt kopen, is natuurlijk de locatie, faciliteiten en bereikbaarheid van groot belang. De vakantieparken van TopParken zijn allemaal gelegen op toeristische, toegankelijke en aantrekkelijke locaties in Nederland. Dit maakt de aankoop van een tweede huis interessant voor zowel de aankoop voor eigen gebruik als voor verhuur. Ook investeert TopParken in zowel de vakantieparken als de omgeving. Zo maken zij zoveel mogelijk gebruik van duurzame oplossingen en sponsoren zij lokale goede doelen

Een tweede huis kopen op een vakantiepark van TopParken is niet zomaar investeren in een vakantiewoning. Zowel u als uw (potentiële) huurders genieten namelijk ook van alle faciliteiten op het vakantiepark. Hierdoor kunt u uzelf en uw huurders een luxe vakantiehuis bieden met de service van een resort. Daarnaast wordt bij verhuur ook de schoonmaak gefaciliteerd door TopParken waardoor u ook hier geen omkijken naar heeft.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het kopen van een tweede huis of vakantiewoning op een luxe vakantiepark tegen een aantrekkelijk rendement. Neem dan contact met ons op of vraag de brochure aan voor meer informatie!

Brochure aanvragen
 

Bekijk hieronder het aanbod vakantiewoningen

Meer bekijken