Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Chalet te koop in Garderen

Chalets te koop in Garderen

  • Luxe chalets te koop in Garderen
  • Op vakantiepark Resort Veluwe
  • Eigen gebruik en verhuur is te combineren

Chalets te koop in Garderen

Wilt u graag een chalet kopen op de Veluwe als vakantiewoning voor uzelf of als duurzame investering? Dan is nú het juiste moment. De stijgende populariteit naar vakanties in eigen land maakt het kopen van een vakantiewoning juist nu een slimme investering. Wanneer u besluit een chalet in Garderen bij TopParken te kopen kunt u deze verhuren, zelf gebruiken, of als een van de weinige in onze branche, een combinatie van eigen gebruik én verhuur toepassen.

Vanwege de zeer grote populariteit van het park zijn er helaas geen nieuwe vakantiewoningen meer te koop. Wel zijn er nog enkele tweedehands vakantiewoningen beschikbaar, deze zijn zo goed als nieuw en in zeer goede staat. Bekijk hieronder een overzicht van onze chalets in Garderen.

 

TopParken biedt luxe chalets in Garderen te koop aan⤵

 
 

Chalets in Garderen te koop op Resort Veluwe

TopParken biedt chalets in Garderen te koop aan op het kindvriendelijke vakantiepark Resort Veluwe. De luxe en compleet ingerichte chalets bieden beschikbaarheid aan 4 of 5 personen en worden aangeboden inclusief eigen koopkavel, parkeerplaats en een volledige tuinaanleg. Op het vakantiepark zijn diverse faciliteiten waar zowel u als uw gasten gebruik van kunnen maken tijdens het verblijf. Naast de faciliteiten op het park is ook de omgeving van Resort Veluwe een echte toeristentrekker. Direct tegenover het park bevindt zich het grootste klimbos van Nederland en de bosrijke omgeving van de Veluwe telt vele fiets- en wandelroutes, hiervoor zijn fiets en e-choppers te huren op het park.

Faciliteiten Resort Veluwe

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Bowlingbaan
  • Restaurant
  • Grote speelzolder
  • Sportvelden
 
 

Chalets te koop in Garderen bij TopParken

Bij TopParken behoudt u altijd zelf de regie over uw vakantiewoning. U kunt er bij ons voor kiezen een chalet te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Wanneer u ervoor kiest de woning (deels) te verhuren kunt u rekenen op een aantrekkelijk rendement en de hulp van onze professionele verhuurorganisatie. Door jarenlange ervaring hebben wij veel kennis op gedaan en zijn uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Nederlandse recreatiemarkt.

Bent u geïnteresseerd om een luxe chalet in Garderen te kopen? Op het park kunt u diverse showmodellen bekijken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de chalets en het vernieuwde vakantiepark te bekijken of voor meer informatie. Onze adviseurs helpen u graag!