• Nationale Park de Hoge Veluwe
  • Toeristische topbestemming
  • Keus uit 7 verschillende TopParken

Chalets te koop in Gelderland

Wist u dat de provincie Gelderland een van de populairste bestemmingen is voor een binnenlandse vakantie? De grootste provincie van Nederland heeft veel te bieden voor de vakantieganger. Van unieke natuur in het Nationale Park de Hoge Veluwe tot eindeloos shoppen in steden als Arnhem en Nijmegen. Bovendien is Gelderland door de centrale ligging goed bereikbaar. Genoeg redenen om uw eigen chalet in Gelderland te kopen bij TopParken, waar u een ruime keus uit vakantieparken heeft. U kunt ervoor kiezen het chalet alleen voor eigen gebruik te kopen of gedeeltelijk of volledig te verhuren. De verhuur van uw chalet levert een aantrekkelijk rendement op.

Bekijk chalets
 

Vakantieparken in Gelderland

TopParken heeft een ruim aanbod aan vakantieparken in Gelderland. Het is aan u op welk park u een chalet wilt kopen en welke facetten daarbij belangrijk zijn. Hieronder vindt u een overzicht van de vakantieparken in Gelderland:

Vraag meer informatie aan


Op Landgoed de Scheleberg zijn geen nieuwe vakantiewoningen meer te koop. Wel zijn er nog enkele occasion modellen beschikbaar via onze partner Continental Rekreatie. Bekijk dit aanbod hier.

Bekijk hieronder het aanbod chalets op onze parken in Gelderland:

Résidence Lichtenvoorde

Resort Veluwe

Recreatiepark Beekbergen

Recreatiepark het Esmeer

Recreatiepark 't Gelloo

Bospark Ede

Recreatiepark de Wielerbaan

Recreatiepark De Witte Hoeve

 

Een chalet kopen in Gelderland bij TopParken

Een chalet kopen in Gelderland biedt u vele voordelen. U kunt als chaleteigenaar eindeloos gebruik maken van de parkfaciliteiten. Dit geldt ook voor uw gasten, als u kiest voor verhuur. De meeste parken bieden voorzieningen aan zoals een zwembad, horecagelegenheid, entertainmentprogramma, speelvelden en fietsverhuur. Dat betekent eindeloos vakantie vieren als u een chalet koopt in Gelderland.

Bovendien neemt TopParken u alles uit handen als u besluit om het chalet gedeeltelijk of volledig te verhuren. Dit betekent dat TopParken het volledige verhuurproces verzorgt. U heeft hier geen werk aan maar ontvangt wel een interessant rendement, een ideale regeling. 
 

Interesse gewekt?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over het kopen van een chalet in Gelderland bij TopParken? U kunt vrijblijvend een brochure aanvragen of meteen een afspraak maken met een van onze adviseurs.

Vraag de brochure aan