Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Chalet kopen Gelderland

Chalet kopen in Gelderland

  • Keus uit 7 verschillende TopParken
  • Luxe chalets te koop met eigen grond
  • De toeristische topbestemming van Nederland

Chalets te koop in Gelderland

Wist u dat de provincie Gelderland een van de populairste bestemmingen is voor een binnenlandse vakantie? De grootste provincie van Nederland heeft veel te bieden voor de vakantieganger. Van het Nationale Park de Hoge Veluwe tot steden als Arnhem en Nijmegen. Bovendien is Gelderland door de centrale ligging goed bereikbaar. Genoeg redenen om uw eigen chalet in Gelderland te kopen. TopParken heeft een ruim aanbod aan vakantieparken in Gelderland. Het is aan u op welk park u een chalet wilt kopen en welke facetten daarbij belangrijk zijn.

 

Of vraag direct onze brochure aan

 

Vakantieparken in Gelderland

Hieronder vindt u een overzicht van de vakantieparken in Gelderland:

Bekijk hieronder het aanbod chalets op onze parken in Gelderland:

Bospark Ede

Résidence Lichtenvoorde

Resort Veluwe

Recreatiepark Beekbergen

Landgoed de Scheleberg

Recreatiepark het Esmeer

Recreatiepark 't Gelloo

Recreatiepark de Wielerbaan

Een chalet kopen in Gelderland bij TopParken

Een chalet kopen in Gelderland biedt u vele voordelen. U kunt als chaleteigenaar eindeloos gebruik maken van de parkfaciliteiten. Dit geldt ook voor uw gasten, als u kiest voor verhuur. De meeste parken bieden voorzieningen aan zoals een zwembad, horecagelegenheid, entertainmentprogramma, speelvelden en fietsverhuur. Dat betekent eindeloos vakantie vieren als u een chalet koopt in Gelderland.

Bovendien neemt TopParken u alles uit handen als u besluit om het chalet gedeeltelijk of volledig te verhuren. Dit betekent dat TopParken het volledige verhuurproces verzorgt. U heeft hier geen werk aan maar ontvangt wel een interessant rendement, een ideale regeling. 
 

Interesse gewekt?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over het kopen van een chalet in Gelderland bij TopParken? U kunt vrijblijvend een brochure aanvragen of meteen een afspraak maken met een van onze adviseurs.