Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Chalet kopen in Lexmond

Chalet kopen in Lexmond

 
 • Volledig nieuw vakantiepark
 • Chalets op huur- en koopkavel
 • Unieke locatie aan de Lek

Chalets te koop in Lexmond

Een eigen chalet in Lexmond betekent ontspanning, rust en genieten in een natuurrijke omgeving. Bovendien biedt een eigen chalet u de mogelijkheid om op elk gewenst moment te genieten van een vakantie in eigen land, terwijl u bij (gedeeltelijke) verhuur van uw chalet daarnaast ook profiteert van interessante verhuuropbrengsten. Dit allemaal is mogelijk op ons nieuwe vakantiepark Resort Lexmond, geopend van april tot en met oktober. In deze periode kunt u genieten van uw eigen chalet aan rivier de Lek.

Informatiedagen ⬇

 

Uw chalet in Lexmond: dat voelt als thuis!

Onze chalets in Lexmond zijn zo ingericht dat het voelt alsof u thuis bent. Een open keuken met eetkamer, ruime woonkamer, meerdere slaapkamers en een badkamer zorgen ervoor dat u alle comfort ervaart zoals u die van thuis gewend bent. Bovendien heeft u vanaf uw eigen tuin met terras een prachtig uitzicht op rivier de Lek. Kiest u ervoor om uw chalet te kopen voor eigen gebruik? Dan kunt u onbeperkt genieten van vakantieplezier. Wilt u naast privégebruik ook profiteren van een interessant netto rendement? Dan is het mogelijk om uw vakantiewoning beschikbaar te stellen voor gedeeltelijke verhuur.

Bekijk onze chalets in Lexmond ⤵

De voordelen van een chalet in Lexmond

Nergens staat u met uw chalet zo dichtbij het water als op Resort Lexmond. Daarom biedt een eigen vakantiewoning in Lexmond u vele voordelen; geniet van nabijgelegen recreatiestrand, fiets of wandel door de uiterwaarden en verken dorpen en steden in de directe omgeving, zoals Vianen en Utrecht. Bovendien kunt u het gehele seizoen profiteren van de parkfaciliteiten, zoals een verwarmd buitenzwembad en restaurant met dakterras. Bent u benieuwd naar de voordelen van een eigen chalet kopen bij TopParken? Bekijk ze hieronder!

 
  Jarenlange ervaring

  Al jarenlang dé specialist in de recreatiebranche.

  19 vakantieparken

  Keuze uit een groot aanbod vakantiewoningen op 19 toplocaties.

  Flexibel

  U bepaalt zelf of u de woning zelf gebruikt of verhuurt.

  Zorgeloos investeren

  Onze verhuurorganisatie ontzorgt u in het volledige verhuurproces.

 

Verken Lexmond

De zoektocht naar uw eigen chalet in Lexmond start op het vakantiepark. Zo proeft u namelijk de vakantiesfeer, maakt u kennis met de omgeving en ligging en kunt u onze showmodellen bezichtigen. Maak vrijblijvend een afspraak of vraag de brochure aan voor meer informatie.

 

Of maak direct een afspraak

Bekijk ook onze andere vakantieparken in Utrecht ⤵

Résidence Lage Vuursche

Op Résidence Lage zijn diverse typen luxe vakantiewoningen te koop op eigen grond. Bekijk de mogelijkheden en het volledig vernieuwde vakantiepark.

Résidence Westenburg

Een vakantiewoning kopen in Benschop, vlakbij Utrecht? Bekijk de mogelijkheden op Résidence Westenburg (TopParken), een rustig vakantiepark.