Chalet kopen in Limburg

Een chalet kopen in Limburg biedt u veel voordelen. Zo heeft u altijd een eigen plek om een weekend weg of vakantie door te brengen. Bij TopParken koopt u een chalet op Résidence Valkenburg, een vakantiepark gelegen in Schin op Geul.  Echter biedt het kopen van chalet in Zuid-Limburg u ook een interessante investeringsmogelijkheid. Naast eigen gebruik kunt u er namelijk voor kiezen om uw chalet geheel of gedeeltelijk te verhuren. Door de locatie, vlak bij Maastricht en Valkenburg, is dit een aantrekkelijke optie.

De laatste verkoopfase is uitverkocht

Op Résidence Valkenburg zijn geen nieuwe chalets meer te koop. Toch op zoek naar een nieuw luxe chalet? Recent zijn wij gestart met de verkoop van nieuwe chalets op ons nieuwste vakantiepark Résidence Lage Vuursche! Dit park is gelegen in het hart van Nederland, in Lage Vuursche.

Een chalet kopen in Limburg bij TopParken

Koopt u een chalet in Zuid-Limburg bij TopParken om te verhuren? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Door de hoge bezettingsgraad van onze vakantieparken in Nederland is het voor u heel aantrekkelijk om uw chalet geheel of gedeeltelijk te verhuren. U kunt zorgeloos investeren en een interessant netto rendement ontvangen. Bovendien heeft u geen omkijken naar de verhuur van uw chalet in Limburg. Dit wordt namelijk volledig geregeld door onze professionele verhuurorganisatie, die hiermee jarenlange ervaring heeft. Voor de verhuur werken wij samen met gerenomeerde touroperators zoals Booking.com en BungalowSpecials. Een chalet kopen in Limburg is op deze manier een interessante investering voor u.