1. De allerlaatste verkoopfase
  2. Nieuwe chalets te koop in Limburg
  3. Vlakbij Valkenburg & Maastricht

Chalet kopen in Limburg

Een chalet kopen in Limburg biedt u veel voordelen. Zo heeft u altijd een eigen plek om een weekend weg of vakantie door te brengen. Bij TopParken koopt u een chalet op Résidence Valkenburg, een vakantiepark gelegen in Schin op Geul.  Echter biedt het kopen van chalet in Zuid-Limburg u ook een interessante investeringsmogelijkheid. Naast eigen gebruik kunt u er namelijk voor kiezen om uw chalet geheel of gedeeltelijk te verhuren. Door de locatie, vlak bij Maastricht en Valkenburg, is dit een aantrekkelijke optie.

Op Résidence Valkenburg is gestart aan de laatste verkoopfase van nieuwe chalets in Limburg. In deze laatste fase zijn twee typen luxe chalets te koop, inclusief eigen grond, voor eigen gebruik of verhuur. Beide types zijn voorzien van zonnepanelen, volledig gasloos en uit te breiden met hottub en/of sauna.

Bekijk de chalets in Limburg

De laatste verkoopfase op Résidence Valkenburg is gestart.

Chalet kopen in Zuid-Limburg:

  1. Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
  2. Vlak bij Valkenburg (5 min) en Maastricht (15 min)
  3. Gelegen in heuvelachtig landschap
  4. Aantrekkelijk rendement bij verhuur

Een chalet kopen in Limburg bij TopParken

Koopt u een chalet in Zuid-Limburg bij TopParken om te verhuren? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Door de hoge bezettingsgraad van onze vakantieparken in Nederland is het voor u heel aantrekkelijk om uw chalet geheel of gedeeltelijk te verhuren. U kunt zorgeloos investeren en een interessant netto rendement ontvangen. Bovendien heeft u geen omkijken naar de verhuur van uw chalet in Limburg. Dit wordt namelijk volledig geregeld door onze professionele verhuurorganisatie, die hiermee jarenlange ervaring heeft. Voor de verhuur werken wij samen met gerenomeerde touroperators zoals Booking.com en BungalowSpecials. Een chalet kopen in Limburg is op deze manier een interessante investering voor u.

Résidence Valkenburg en omgeving

Koopt u een chalet in Limburg bij TopParken dan ligt deze op Résidence Valkenburg. Zowel u, als uw gasten bij verhuur, maken onbeperkt gebruik van de faciliteiten op het vakantiepark. Met een verwarmd buitenzwembad, horecagelegenheid en een animatieteam in de schoolvakanties is het de ideale plek voor een gezinsvakantie. Maar een chalet kopen nabij Valkenburg heeft ook andere voordelen. Zo ligt uw chalet op korte afstand van toeristische hotspots in Zuid-Limburg. Niet alleen Valkenburg, maar ook Maastricht is hier een goed voorbeeld van. De locatie is één van de grote voordelen als u besluit een chalet te kopen in Zuid-Limburg. Wilt u hier meer informatie over? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak met één van onze adviseurs. 

Vraag de brochure aan