1. Bij het Markermeer en IJsselmeer
  2. Dicht bij Hoorn of Alkmaar
  3. Veel mogelijkheden voor watersport

Chalet kopen in Noord-Holland

In Noord-Holland bent u nooit ver verwijderd van water. Wilt u een chalet kopen dichtbij water dan bent u in Noord-Holland op de juiste plek. Heeft u een eigen boot of vaart u graag? Dan is Berkhout de ideale locatie bij het Marker- en IJsselmeer. Met 45 kilometer aan vaarroutes en aanlegsteigers brengt u zoveel tijd door op de boot als u wilt. Aan het eind van de dag komt u dan terug in uw eigen comfortabele chalet, hoe heerlijk is dat! Wanneer u het chalet ook nog geheel of gedeeltelijk verhuurt, ontvangt u een interessant rendement. Zo wordt een chalet kopen in Noord-Holland wel heel aantrekkelijk.

Bekijk de chalets
 

Chalet kopen op een vakantiepark in Noord-Holland

Bij TopParken koopt u in Noord-Holland een chalet op Park Westerkogge, gelegen in Berkhout, op steenworp afstand van het Markermeer en IJsselmeer. Bent u een watersportliefhebber of houdt u van vissen? Dan is dit vakantiepark de ideale locatie om uw eigen chalet te kopen. Wilt u een dag niet op of bij het water doorbrengen dan zijn er in de omgeving voldoende leuke uitstapjes te maken.

Park Westerkogge

 
 
  1. Bij het Marker- en IJsselmeer
  2. Watersport paradijs
  3. Vlak bij natuurgebied 'De Hulk' en Hoorn
 
Bekijk dit vakantiepark

Uw voordelen bij TopParken

Koopt u een chalet in Noord-Holland bij TopParken dan biedt u dat vele voordelen. Ten eerste hebben de vakantieparken van TopParken uitgebreide faciliteiten die ook tot uw beschikking staan. Heeft u bijvoorbeeld even genoeg van zwemmen in de zee of in het meer dan kunt u ook terecht in het zwembad op het park. Verder bieden de vakantieparken ook een fietsverhuur aan, kunt u een hapje eten in het restaurant en vermaken de kinderen zich op de verschillende sport- en speelvelden. Kiest u ervoor uw vakantiehuis te verhuren? Dan kunnen uw gasten natuurlijk ook gebruik maken van de parkfaciliteiten.

Ten tweede regelt TopParken alles met betrekking tot de verhuur van het chalet, als u hiervoor kiest. Bijkomend voordeel is dat u een mooi rendement ontvangt over de verhuur van het chalet. Met de koop van een chalet in Noord-Holland garandeert u een fijne vakantiebestemming en het is bovendien een goede investering. Wilt u meer informatie over het kopen van een chalet in Noord-Holland bij TopParken? U vraagt vrijblijvend onze brochure aan of u kunt gelijk een afspraak maken met een van onze adviseurs.

Vraag meer informatie aan