1. Bij het Markermeer en IJsselmeer
  2. Dicht bij Hoorn of Alkmaar
  3. Veel mogelijkheden voor watersport

Chalet kopen in Noord-Holland

In Noord-Holland bent u nooit ver verwijderd van water. Wilt u een chalet kopen dichtbij water dan bent u in Noord-Holland op de juiste plek. Heeft u een eigen boot of vaart u graag? Dan is Berkhout de ideale locatie bij het Marker- en IJsselmeer. Met 30 kilometer aan vaarroutes en aanlegsteigers brengt u zoveel tijd door op de boot als u wilt. Aan het eind van de dag komt u dan terug in uw eigen comfortabele chalet, hoe heerlijk is dat! Wanneer u het chalet ook nog geheel of gedeeltelijk verhuurt, ontvangt u een interessant rendement. Zo wordt een chalet kopen in Noord-Holland wel heel aantrekkelijk.

Bekijk de chalets

Nieuw! Waterrijke project met luxueuze chalets in Noord-Holland

TopParken gaat op Park Westerkogge (Berkhout) verder met het ontwikkelen van het vakantiepark afgestemd op de behoefte van de gasten! De nieuwe ontwikkeling op het vakantiepark zorgt ervoor dat de waterrijke omgeving perfect doorgevoerd wordt op het park zelf. Daarnaast zijn de luxe vakantiewoningen uitgevoerd met sauna, jaccuzi en buitendouche. Ook zijn er nog enkele chalets te koop met eigen aanlegsteiger en bootje. Lees hier meer over dit nieuwe project

 

Chalet kopen op een vakantiepark in Noord-Holland

Bij TopParken koopt u in Noord-Holland een chalet op Park Westerkogge, gelegen in Berkhout, op steenworp afstand van het Markermeer en IJsselmeer. Bent u een watersportliefhebber of houdt u van vissen? Dan is dit vakantiepark de ideale locatie om uw eigen chalet te kopen. Wilt u een dag niet op of bij het water doorbrengen dan zijn er in de omgeving voldoende leuke uitstapjes te maken. Kortom geniet van uw huisje.

Park Westerkogge

 
 
  1. Bij het Marker- en IJsselmeer
  2. Watersport paradijs
  3. Vlak bij natuurgebied 'De Hulk' en Hoorn
 
Bekijk dit vakantiepark

Uw voordelen bij TopParken

Koopt u een chalet in Noord-Holland bij TopParken dan biedt u dat vele voordelen. Ten eerste hebben de vakantieparken van TopParken uitgebreide faciliteiten die ook tot uw beschikking staan. Heeft u bijvoorbeeld even genoeg van zwemmen in de zee of in het meer dan kunt u ook terecht in het zwembad op het park. Verder bieden de vakantieparken ook een fietsverhuur aan, kunt u een hapje eten in het restaurant en vermaken de kinderen zich op de verschillende sport- en speelvelden. Kiest u ervoor uw vakantiehuis (aan het water) te verhuren? Dan kunnen uw gasten natuurlijk ook gebruik maken van de parkfaciliteiten.

Ten tweede regelt TopParken alles met betrekking tot de verhuur van het chalet, als u hiervoor kiest. Bijkomend voordeel is dat u een mooi rendement ontvangt over de verhuur van het chalet. Met de koop van een chalet in Noord-Holland garandeert u een fijne vakantiebestemming en het is bovendien een goede investering. Wilt u meer informatie over het kopen van een chalet in Noord-Holland bij TopParken? U vraagt vrijblijvend onze brochure aan of u kunt een afspraak maken met een van onze adviseurs.

Vraag meer informatie aan