Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Chalet kopen Noord-Holland

Chalet kopen in Noord-Holland

Nieuwe chalets aan het water te koop in Noord-Holland

In de provincie Noord-Holland bent u nooit ver verwijderd van water. Natuurlijk vanwege de Nederlandse kust maar ook het Markermeer en het IJsselmeer liggen aan de provincie Noord-Holland. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een chalet in Noord-Holland? Dan is het verstandig om te zoeken naar een vakantiepark wat gelegen is dicht bij het water. Park Westerkogge in Berkhout is hier een goed voorbeeld van. Dit vakantiepark is namelijk gelegen op steenworp afstand van het Markermeer en IJsselmeer en bevat diverse mooie waterpartijen op het park, met ruim 30 kilometer aan vaarroutes.

 

Of vraag onze onze brochure aan

Bekijk een overzicht van onze chalets in Noord-Holland ⤵️

Park Westerkogge

Uw voordelen bij TopParken

Koopt u een chalet in Noord-Holland bij TopParken dan biedt u dat vele voordelen. Ten eerste hebben de vakantieparken van TopParken uitgebreide faciliteiten die ook tot uw beschikking staan. Heeft u bijvoorbeeld even genoeg van zwemmen in de zee of in het meer dan kunt u ook terecht in het zwembad op het park. Verder bieden de vakantieparken ook een fietsverhuur aan, kunt u een hapje eten in het restaurant en vermaken de kinderen zich op de verschillende sport- en speelvelden. Kiest u ervoor uw vakantiehuis (aan het water) te verhuren? Dan kunnen uw gasten natuurlijk ook gebruik maken van de parkfaciliteiten.

Ten tweede regelt TopParken alles met betrekking tot de verhuur van het chalet, als u hiervoor kiest. Bijkomend voordeel is dat u een mooi rendement ontvangt over de verhuur van het chalet. Met de koop van een chalet in Noord-Holland garandeert u een fijne vakantiebestemming en het is bovendien een goede investering. Wilt u meer informatie over het kopen van een chalet in Noord-Holland bij TopParken? U vraagt vrijblijvend onze brochure aan of u kunt een afspraak maken met een van onze adviseurs.