1. Unieke mogelijkheden aan het (vaar)water
 2. Op 3 locaties in Nederland
 3. Mogelijkheden voor verhuur

Chalet kopen aan het water

Het hele jaar door veilig op vakantie in uw eigen chalet aan het water én profiteren van een interessant rendement? Het is mogelijk op de waterrijke vakantieparken van TopParken. TopParken heeft chalets aan het water te koop in verschillende provincies in Nederland. Wilt u een chalet aan het water kopen in Gelderland? Of gaat uw voorkeur uit naar een chalet vlak bij het Markermeer in Noord-Holland? Ook aan de IJssel in Zuid-Holland heeft TopParken chalets aan het water te koop. Alle drie de vakantieparken liggen op toeristische topbestemmingen. Veel binnen- en buitenlandse toeristen weten jaarlijks hun weg te vinden naar deze regio's. Dit maakt het kopen van een chalet aan het water zeer aantrekkelijk als u deze ook wilt gaan verhuren. U beslist echter zelf of u de chalet wilt gaan verhuren, dit is ook gedeeltelijk mogelijk, of deze volledig voor eigen gebruik aanschaft. 

Bekijk het aanbod chalets aan het water
 

Er zijn chalets aan het water te koop op de volgende TopParken:

 
 1. In Noord-Holland
 2. Nieuwe luxe chalets aan het water
 3. Vlak bij Marker- en IJsselmeer
 
Bekijk dit vakantiepark
 
 
 1. In Gelderland
 2. Nieuwe luxe chalets aan het water
 3. Aan het Esmeer en de Maas
 
Bekijk dit vakantiepark
 
 
 1. In Zuid-Holland
 2. Vlak bij Rotterdam en Gouda
 3. Aan de IJssel
 
Bekijk dit vakantiepark

Luxe chalets aan het water

Op Park Westerkogge en Recreatiepark Esmeer worden nieuwe luxe chalets geplaatst, alle direct gelegen aan het water. Op het nieuwe gedeelte van deze twee vakantieparken wordt de waterrijke omgeving nog verder doorgevoerd in het uiterlijk. Sommige chalets beschikken over een eigen aanlegsteiger om. Daarnaast is het mogelijk om een chalet te kopen aan het water en deze uit te breiden met wellnessfaciliteiten zoals een sauna.

Wilt u investeren in een chalet aan het water bij TopParken? Dankzij onze jarenlange ervaring in de recreatiesector kunt u bij ons zorgeloos investeren. Kiest u ervoor uw chalet te gaan verhuren dan zal dit volledig verzorgd worden door onze verhuurorganisatie. Voor de verhuur wordt bovendien samengewerkt met gerenommeerde (internationale) touroperators, zodat u niet afhankelijk bent van één partij. Doorgaans realiseert TopParken dan ook een hoge bezettingsgraad op de vakantieparken.

Het volledige aanbod chalets aan het water

Park Westerkogge

Recreatiepark Het Esmeer

Parc de IJsselhoeve

Chalet kopen op een vakantiepark

Een chalet kopen aan het water doet u bij TopParken op een vakantiepark in Nederland. Dit betekent dat u geniet van alles wat deze parken te bieden hebben. Faciliteiten zoals een zwembad, een restaurant, animatie voor de kinderen en fietsverhuur zijn onbeperkt toegankelijk. Dit is ook zeker belangrijk als u de chalet gaat verhuren. Zo kunt u uw gasten ook een onbezorgde en complete vakantie bieden. 

Wilt u een chalet aan het water kopen als belegging? Dan ontvangt u een hoog netto rendement per jaar. Wilt u toch ook nog af en toe zelf gebruik maken van de chalet? Dan koopt u een vakantiewoning voor gedeeltelijke verhuur. Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Vraag dan onze brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Vraag meer informatie aan