Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Chalet aan het water te koop

Chalet kopen aan het water

Chalets te koop aan het water

Het hele jaar door op vakantie in uw eigen chalet aan het water én profiteren van een interessant rendement? Het is mogelijk op de waterrijke vakantieparken van TopParken. TopParken heeft tientallen chalets aan het water te koop in verschillende provincies in Nederland. Wilt u een chalet aan het water kopen in Gelderland? Of gaat uw voorkeur uit naar een chalet vlak bij het Markermeer in Noord-Holland? Ook aan de IJssel in Zuid-Holland en aan de Lek in Utrecht heeft TopParken chalets te koop aan het water. Alle vier de vakantieparken liggen op toeristische topbestemmingen. Veel binnen- en buitenlandse toeristen weten jaarlijks hun weg te vinden naar deze regio's. Dit maakt het kopen van een chalet aan het water zeer aantrekkelijk als u deze ook wilt gaan verhuren. U beslist echter zelf of u de chalet wilt gaan verhuren, dit is ook gedeeltelijk mogelijk, of deze volledig voor eigen gebruik aanschaft. 

 

Er zijn chalets aan het water te koop op de volgende TopParken:

 
 • In Utrecht
 • Volledig nieuw vakantiepark
 • Direct aan rivier de Lek
 
 
 
 • In Noord-Holland
 • Nieuwe luxe chalets aan het water
 • Vlak bij het Marker- en IJsselmeer
 
 
 
 • In Gelderland
 • Nieuwe luxe chalets aan het water
 • Aan het Esmeer en de Maas
 
 
 
 • In Zuid-Holland
 • Vlak bij Rotterdam en Gouda
 • Aan de IJssel
 
 

Luxe chalets aan het water te koop

Op Resort Lexmond, Park Westerkogge en Recreatiepark Esmeer worden nieuwe luxe chalets geplaatst, alle direct gelegen aan het water. Op het nieuwe gedeelte van deze twee vakantieparken wordt de waterrijke omgeving nog verder doorgevoerd in het uiterlijk. Sommige chalets beschikken over een eigen aanlegsteiger. Daarnaast is het mogelijk om een chalet te kopen aan het water en deze uit te breiden met wellnessfaciliteiten zoals een sauna. Op Resort Lexmond is dit echter niet mogelijk.

Wilt u investeren in een chalet aan het water bij TopParken? Dankzij onze jarenlange ervaring in de recreatiesector kunt u bij ons zorgeloos investeren. Kiest u ervoor uw chalet te gaan verhuren dan zal dit volledig verzorgd worden door onze verhuurorganisatie. Voor de verhuur wordt bovendien samengewerkt met gerenommeerde (internationale) touroperators, zodat u niet afhankelijk bent van één partij. Doorgaans realiseert TopParken dan ook een hoge bezettingsgraad op de vakantieparken.

Het volledige aanbod chalets te koop aan het water

Resort Lexmond

Park Westerkogge

Recreatiepark Het Esmeer

Parc de IJsselhoeve

 

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk een chalet aan het water te kopen als belegging?

Bij TopParken heeft u altijd drie mogelijkheden: kopen voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie van beide. Indien u een aantrekkelijk rendement wilt behalen dan is kopen voor verhuur de beste optie. Bovendien wordt hiervoor alles geregeld door onze professionele verhuurorganisatie.

Zijn er ook chalets aan het water te koop met eigen grond?

Als u een chalet wilt kopen aan het water inclusief de grond dan zit u goed bij TopParken. U koopt bij ons een chalet inclusief de kavel waardoor u, naast eigenaar van het chalet, ook eigenaar wordt van de grond. Hierdoor hoeft u niet jaarlijks erfpacht of huurkosten te betalen.