Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Huisje kopen in Nederland

Een huisje kopen in Nederland

Een huisje kopen

Denkt u er over na om een huisje te kopen in Nederland? Dat is een slimme gedachte, het kopen van een huisje in Nederland wordt namelijk steeds interessanter. U geniet dan namelijk niet alleen van een eigen plekje in de natuur maar u profiteert ook nog eens van een interessant netto rendement per jaar. Hoe dit werkt? ⤵️

Huisje kopen voor eigen gebruik én verhuur

Bij veel vakantieparken in Nederland heeft u, wanneer u een vakantiehuisje koopt, twee mogelijkheden:

  1. U koopt een huisje voor eigen gebruik, deze mag niet verhuurt worden.
  2. U koopt een huisje voor verhuur, u mag er zelf geen gebruik maken.

Bij TopParken Verkoop heeft u nog een derde mogelijkheid.
U kunt er bij TopParken ook voor kiezen om een vakantiehuisje te kopen voor eigen gebruik én verhuur. Zo kunt u gebruik maken van het huisje wanneer u dit wil en wanneer u er zelf geen gebruik van maakt nemen wij alles voor u uit handen en zorgen wij dat het verhuurd wordt aan vakantiegangers. U profiteert vervolgens van een interessant rendement én natuurlijk van vakantiegenot.

✔️ Het is uiteraard niet verplicht uw woning te verhuren. U bepaalt zelf of u uw huisje volledig verhuurd, deels verhuurd of helemaal niet verhuurd.

Bezoek onze inspiratiedagen

Binnenkort in de verkoop

 

Waarom TopParken Verkoop?

  • Jarenlange ervaring in de recreatiebranche
  • 17 vakantieparken in 6 provincies in Nederland
  • Huisjes voor 2 tot 14 personen vanaf € 100.000
  • Uw huisje is uit te breiden met vele extra's
  • Eigen gebruik, verhuur of beide mogelijk
  • Professionele verhuurorganisatie voor de verhuur van uw huisje
  • Mogelijkheid voor het kopen van een huisje inclusief de grond

Huisjes te koop met extra luxe

Wilt u het verblijf in het huisje voor uzelf (en voor uw gasten) nog specialer maken? Kies dan voor een huisje met extra luxe! Op alle vakantieparken van TopParken heeft u de mogelijkheid om een huisje te kopen met extra's. Dit zorgt niet alleen voor ultiem vakantiegenot bij uzelf maar ook bij de vakantieganger die in uw woning verblijft (mits u deze verhuurd uiteraard).

Bekijk de uitgebreide extra mogelijkheden. ⤵️

✔️ Sauna in de tuin.
✔️ Aanlegsteiger (beperkt aanbod).
✔️ Eigen bootje (beperkt aanbod).
✔️ Zonnepanelen (beperkt aanbod).
✔️ Buitenhaard.
✔️ Binnenhaard.
✔️ Privézwembad (beperkt aanbod).
✔️ Sauna in het huisje.
✔️ Buitendouche.
✔️ Berging in de tuin.
✔️ Inpandige berging.

 

Huisje kopen op een vakantiepark

Wanneer u van plan bent om een huisje te kopen op een vakantiepark in Nederland is het belangrijk om eerst te bepalen welke regio uw voorkeur heeft. Bent u op zoek naar een huisje op de Veluwe in Gelderland, aan de kust van Zuid-Holland of aan het water in Noord-Holland. Bij TopParken heeft u keuze uit verschillende type vakantiehuisjes op 17 vakantieparken in 6 provincies in Nederland.

 

Bekijk de video en maak kennis met TopParken Verkoop ⤵️

Een greep uit ons aanbod vakantiehuisjes in Nederland

 

Bekend van televisie

🏡 Waar een vakantiehuisje kopen in Nederland?

Bij TopParken Verkoop zijn vakantieshuisjes te koop in 6 provincies. U heeft de keuze uit 17 vakantieparken. Wanneer u een vakantiewoning koopt op een van de TopParken kunt u het hele jaar genieten van de prachtige natuur. Daarnaast kunt u uw vakantiewoning verhuren en profiteren van een interessant rendement.

❓ Waarom een huisje kopen in Nederland?

Een huisje kopen in Nederland bij TopParken heeft meerdere voordelen. Zo kunt u het hele jaar ontspannen in uw eigen vakantiehuisje. Daarnaast kunt u ervoor kiezen, wanneer u een vakantiehuisje bij TopParken koopt, om deze te verhuren. Dit is natuurlijk gunstig voor extra inkomsten. Wanneer u een huisje koopt in Nederland en ervoor kiest deze te verhuren, zullen wij u volledig ontzorgen en de verhuur volledig op ons nemen.

📍 Op welk vakantiepark kan ik een huisje op de Veluwe kopen?

U kunt bij TopParken een vakantiewoning kopen op 18 verschillende vakantieparken. Zo beschikken onder andere de volgende vakantieparken over vakantiewoningen die te koop staan: Landgoed de Scheleberg, Recreatiepark Beekbergen, Recreatiepark 't Gelloo, Bospark Ede en Recreatiepark de Wielerbaan. Bekijk de overige vakantieparken op de website En extra leuk: wanneer u een vakantiewoning koopt op een vakantiepark profiteert u ook nog eens van de vele parkfaciliteiten.

Huisje kopen TopParken
 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer