Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Nieuwbouw recreatiewoning

Nieuwbouw recreatiewoningen te koop

 • Nieuwbouw recreatiewoningen door heel Nederland
 • Veelal op eigen grond
 • Geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie

Een nieuwbouw vakantiewoning in Nederland kopen

Net zoals bij een woonhuis, is het ook mogelijk om een nieuwbouw recreatiewoning te kopen. Dankzij de toenemende vraag naar recreatiewoningen in Nederland worden er zeer regelmatig nieuwbouw recreatiewoningen toegevoegd aan het aanbod van TopParken. Naast het feit dat deze woningen veelal op eigen grond staan heeft u ook de mogelijkheid om een woning te kopen en deze bijvoorbeeld uit te breiden met een sauna in de tuin. Dit maakt de recreatiewoning bovendien extra aantrekkelijk voor de verhuur. 

Bekijk het laatste nieuwbouwproject van TopParken ⤵

 
 

Daarom een nieuwbouw recreatiewoning kopen

Indien u besluit een nieuwbouw vakantiewoning te kopen bent u de eerste eigenaar én gebruiker van de woning. Hierdoor kunt u extra genieten van een verblijf in uw vakantiewoning. Bovendien vallen de kosten voor het onderhoud, gezien de nieuwstaat van de recreatiewoning, de eerste jaren een stuk lager uit dan wanneer u kiest voor een recreatiewoning die niet nieuw is. Klinkt aantrekkelijk toch? Als u kiest voor een woning bij TopParken bepaalt u bovendien zelf hoe u deze gaat gebruiken. U heeft 3 opties; volledige verhuur, volledig eigen gebruik of een combinatie tussen eigen gebruik en verhuur. Een nieuwbouw recreatiewoning is erg interessant voor volledige verhuur en kan u een aantrekkelijk rendement opleveren. 

  Volledige verhuur

  Indien u kiest voor volledige verhuur dan ontvangt u ieder kwartaal een percentage van de verhuuropbrengsten van uw vakantiewoning. 

  Volledig eigen gebruik

  Kiest u voor eigen gebruik, dan kunt u genieten van een vakantie wanneer het u uitkomt zonder dat u rekening hoeft te houden met de bezetting.

  Combinatie van gebruik en verhuur

  U bepaalt wanneer u de woning zelf gebruikt en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur én profiteert van diverse fiscale voordelen.

Nieuwbouw vakantiewoningen bij TopParken

De recreatiewoningen van TopParken bevinden zich op vakantieparken door heel Nederland. De parken zijn gelegen op aantrekkelijke locaties: veelal in een natuurlijke omgeving, maar ook vlak bij steden, dorpen en toeristische attracties. Denk aan een recreatiewoning aan het water, op de Veluwe of in de Limburgse heuvels. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij de beste locaties selecteren voor onze nieuwbouw recreatiewoningen. En dat niet alleen, dit zorgt er ook voor dat wij u van deskundig, eerlijk en professioneel advies kunnen voorzien. Wilt u een nieuwbouw recreatiewoning kopen voor de verhuur? Dan wordt de verhuur volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie.

Heeft u interesse in een nieuwbouw recreatiewoning van TopParken? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Of vraag via onderstaande knop eerst een brochure aan met meer informatie.

 
 
 

Vragen van eerdere geïnteresseerden: 

✦ Wat zijn de voordelen van het kopen van een nieuwbouw vakantiewoning?

Er zitten verschillende voordelen aan het kopen van een nieuwbouw recreatiewoning. Ten eerste vallen de kosten voor het onderhoud een stuk lager uit gezien de nieuwstaat van de woning. Daarnaast zijn nieuwbouw woningen vaak veel beter geïsoleerd en daarmee een duurzame keuze. 

✦ Waar bevinden de (nieuwbouw) recreatiewoningen van TopParken zich?

De woningen van TopParken bevinden zich op verschillende unieke locaties in Nederland, in Gelderland, Limburg, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. Allen prachtig gelegen midden in de natuur.