• Regelmatig nieuwbouw vakantiewoningen
  • Door heel Nederland
  • Geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie

Een nieuwbouw recreatiewoning kopen

Net zoals bij een woonhuis, is het ook mogelijk een nieuwbouw recreatiewoning te kopen. Dankzij de toenemende vraag naar recreatiewoningen in Nederland worden er zeer regelmatig nieuwbouw recreatiewoningen toegevoegd aan het aanbod van TopParken. Naast het feit dat deze woningen veelal op eigen grond staan heeft u ook de mogelijkheid om een nieuwbouw vakantiewoning te kopen en deze bijvoorbeeld uit te breiden met een sauna in de tuin. Dit maakt de recreatiewoning bovendien extra aantrekkelijk voor de verhuur, indien u hiervoor kiest.

Bekijk het laatste nieuwbouwproject van TopParken ⬇️

 
Bekijk alle vakantieparken

Een nieuwbouw vakantiewoning kopen en verhuren

Indien u besluit een nieuwbouw vakantiewoning te kopen bent u de eerste eigenaar én gebruiker van de woning. Hierdoor kunt u extra genieten van een verblijf in uw vakantiewoning. Bovendien vallen de kosten voor het onderhoud, gezien de nieuwstaat van de recreatiewoning, de eerste jaren een stuk lager uit dan wanneer u kiest voor een recreatiewoning die niet nieuw is. Klinkt aantrekkelijk toch, een nieuwbouw vakantiewoning kopen? Als u kiest voor een woning bij TopParken bepaalt u bovendien zelf hoe u deze gaat gebruiken. U heeft 3 opties; volledige verhuur, volledig eigen gebruik of een combinatie tussen eigen gebruik en verhuur. Een nieuwbouw recreatiewoning is erg interessant voor volledige verhuur en kan u een aantrekkelijk rendement opleveren. Klik hieronder om meer over deze opties te lezen.

Nieuwbouw recreatiewoning kopen bij TopParken

De vakantieparken van TopParken liggen altijd op zeer aantrekkelijke locaties. Veelal liggen deze in een natuurlijke omgeving maar ook vlak bij steden, dorpen en toeristische attracties. Denk aan een recreatiewoning aan het water, op de Veluwe of in de Limburgse heuvels. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij de beste locaties selecteren voor onze nieuwbouw recreatiewoningen. En dat niet alleen, dit zorgt er ook voor dat wij u van deskundig, eerlijk en professioneel advies kunnen voorzien. Wilt u een nieuwbouw recreatiewoning kopen voor de verhuur? Dan wordt de verhuur volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie, zodat u zorgeloos kunt investeren.

Heeft u interesse in een nieuwbouw recreatiewoning van TopParken? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Of vraag via onderstaande knop eerst een brochure aan met meer informatie.

Brochure aanvragen