Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

Beleef de veelzijdige Achterhoek

Beleef de veelzijdige Achterhoek

Een verblijf op Résidence Lichtenvoorde staat in het teken van rust en ontspanning. Ontsnappen aan de hectiek en drukte van alledag, dat kan in de Achterhoek. Het vakantiepark ligt tussen de uitgestrekte landerijen en wordt omringd door de mooiste fiets- en wandelroutes. In de omgeving zijn eeuwenoude kastelen, historische steden en pittoreske dorpen te bezoeken.

Kortom, de ideale locatie voor een vakantiewoning voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur. Ontdek het tijdens ons inspiratie event op Résidence Lichtenvoorde.

Bezoek ons inspiratie event in Lichtenvoorde

Benieuwd naar het vakantiepark, de sfeer en omgeving? We heten u graag van harte welkom op ons inspiratie event op 27, 28 en 29 mei. Tijdens het event wordt de nieuwe, luxe vakantiewoning Module Notario Deluxe geïntroduceerd. Daarbij ontvangt u alleen dit weekend een gratis airconditioner bij aankoop van de comfortabele Lindenhoeve. 

Kom vrijblijvend langs op vrijdagavond, zaterdag en/of zondag. Persoonlijk advies gewenst? Maak dan alvast een afspraak. Onze adviseurs helpen u graag.


Of vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Breed aanbod vakantiewoningen

Er zijn diverse type vakantiewoningen beschikbaar op Résidence Lichtenvoorde.

 

Exclusief op dit vakantiepark wordt de Module Notario Deluxe aangeboden. Dit is een luxe vakantiewoning met een natuurlijke uitstraling; volledig aansluitend op de omgeving. De Module Notario Deluxe kan optioneel worden uitgebreid met privé wellness en kindvriendelijke faciliteiten zoals een trampoline, zandbak en/of omheinde tuin. Ideaal voor een vakantiewoning bedoeld voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur.

 

Interesse in een vakantiewoning welke u gelijk kunt betrekken? Dan is de Lindenhoeve wellicht iets voor u; alleen tijdens het inspiratie weekend met gratis airconditioner. Ook deze vakantiewoning is uit te breiden met privé sauna en/of hottub.

 

Résidence Lichtenvoorde

Résidence Lichtenvoorde is gelegen in Lichtenvoorde in de Achterhoek, nabij de Duitse grens. De vele in- en outdoor faciliteiten op- en rondom het vakantiepark zorgen voor een groot aanbod aan activiteiten.

✅ Binnen- en buitenzwembad

✅ Gelegen midden in de weilanden

✅ Restaurant op park

✅ Vakantiewoningen- en villa’s

✅ Met privé sauna en/of spa