Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Résidence Lage Vuursche | Duurzame vakantiewoningen te koop

Duurzame vakantiewoningen in Utrecht

Duurzaamheidskeurmerk voor Résidence Lage Vuursche

Onlangs is ons nieuwe vakantiepark in Utrecht, Résidence Lage Vuursche, bekroond met het Green Key keurmerk goud. Dit is het hoogst haalbare duurzaamheidskeurmerk in de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Op het vakantiepark zijn de initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan de natuur duidelijk zichtbaar, zoals het gebruik van FairTrade beddengoed, elektrische golfkarren en het scheiden van afval. Ook zijn de vakantiewoningen volledig duurzaam.

Duurzame vakantiewoningen

De nieuwe vakantiewoningen op Résidence Lage Vuursche, de Lodge Royal Eco, zijn volledig gasloos. Daarbij zijn ze voorzien van onder andere zonnepanelen, een warmtepomp, solarpods, infraroodpanelen, warmtewerend glas en ventilatie. Door de grote raampartijen hebben de woningen veel natuurlijk lichtinval. Bovendien zijn ze gebouwd met duurzame en onderhoudsarme materialen. Dit maakt Résidence Lage Vuursche de ideale plek voor een eigen, duurzame vakantiewoning!

 

Duurzaamheid bij TopParken

Inmiddels zijn 10 vakantieparken van TopParken gecertificeerd met het Green Key keurmerk. Dit laat zien dat TopParken er alles aan doet om de impact op het milieu te beperken. Naast duurzame vakantiewoningen in Utrecht, heeft TopParken ook duurzame vakantiewoningen op onder andere de Veluwe en in Noord-Brabant.

 

Bekijk ook ⤵