Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Resort de Brabantse Kempen geopend

Nieuw vakantiepark Resort de Brabantse Kempen geopend

 

Op vrijdag 31 mei is ons nieuwe vakantiepark in Noord-Brabant, Resort de Brabantse Kempen, officieel geopend door TopParken en de burgemeester van de gemeente Reusel-De Mierden.  Bezoekers, waaronder bestaande vakantiewoningeigenaren, omwonenden en geïnteresseerden, kregen de mogelijkheid om kennis te maken met het nieuwe vakantiepark, de faciliteiten en de vakantiewoningen. Midden mei is gestart met de verkoop van nieuwe vakantiewoningen.

De opening en de eerste informatiedagen

De opening betrof een feestelijk event met livemuziek, catering en animatie voor de jongste gasten. Na een openingsspeech van Jet Köhnen, directiesecretaresse bij TopParken, werd het vakantiepark officieel geopend.

Het gehele weekend, vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni, vonden ook de eerste informatiedagen op het vakantiepark plaats. Geïnteresseerde kopers konden voor het eerst kennismaken met de nieuwe vakantiewoningen Bosvlucht, Berkenhof, Heidezicht en Heidehoeve. Ook werden de nieuwe parkfaciliteiten gepresenteerd. Het hoge aantal bezoekers tijdens de informatiedagen laat zien dat Resort de Brabantse Kempen een populaire locatie en keuze is voor een eigen vakantiewoning.

 

Ook investeren in Noord-Brabant?

De locatie, nabij populaire toeristische attracties, natuurgebieden en de Belgische grens, in combinatie met de vele parkfaciliteiten, maken van Resort de Brabantse Kempen een unieke investeringskans, voor zowel privégebruik als (gedeeltelijke)verhuur. We nodigen u daarom graag uit om kennis te maken met het vakantiepark, de vakantiewoningen en de ligging. Plan hiervoor vrijblijvend een afspraak in, of vraag voor meer informatie de brochure aan.

 
 

Bekijk ook ⤵