Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

Nieuwe duurzame vakantiewoningen zonder aardgas

 

CROMVOIRT - Résidence de Leuvert, gelegen in Noord-Brabant, is het eerste vakantiepark van TopParken waar nieuwe vakantiewoningen worden gebouwd zonder aardgas. Sinds 1 juli 2018 moeten nieuwbouwwoningen gebouwd worden zonder aardgas om zo de CO2 uitstoot te verminderen. De opwarming van de aarde stijgt snel en dit heeft grote gevolgen voor het klimaat. 

Bij TopParken staat duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Naast de huidige maatregelen om te zorgen voor een beter milieu, gaan wij nu ook beginnen met het bouwen van vakantiewoningen zonder aardgas.

Klaar voor de toekomst: 16 nieuwe vakantiewoningen zonder aardgas

Op Résidence de Leuvert worden 16 nieuwe vakantiewoningen gebouwd zonder aardgas, deze zijn gelegen op zeer ruime kavels direct aan het mooie waterpartij. De vakantiewoningen worden op een elektrische manier verwarmd middels een warmtepomp, dit noemen ze ook wel ‘all-electric woningen’.

Er zijn drie typen duurzame vakantiewoningen te koop, de Module Special, de Module Special Electric (uitverkocht) & de Module Special Deluxe (uitverkocht). Deze zijn te koop vanaf € 191.239 excl. btw en incl. eigen kavel aan het water, tuinaanleg en inventaris. Benieuwd naar de nieuwe duurzame vakantiewoningen op Résidence de Leuvert? Bekijk hieronder de impressie beelden en vraag direct meer informatie aan.

 

Duurzaam investeren in vakantiewoningen

De luxe, duurzame vakantiewoningen zijn te koop voor volledig eigen gebruik, volledige verhuur of met een combinatie van beide. Wanneer u investeert in een duurzame vakantiewoning is dit dus niet alleen interessant voor het milieu maar profiteert u zelf ook van een interessant rendement of van onbeperkt genieten in uw eigen vakantiewoning.

 
 
 

Résidence de Leuvert

Net onder de gezellige stad Den Bosch ligt het dorp Cromvoirt, gelegen tussen de twee natuurgebieden, de ‘Vughterheide’ en ‘Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen’. In deze prachtige omgeving is Résidence de Leuvert gevestigd. Naast de prachtige natuur rondom het park kunnen gasten zich op het park vermaken in het buitenzwembad, in de speeltuin of in het restaurant. Daarnaast bevindt recreatieplas de ‘IJzeren Man’ zich op 5 minuten afstand van het park. 

 

Unieke locaties in Nederland

De 19 vakantieparken van TopParken vindt u op verschillende unieke locaties door Nederland; te midden van bosrijk groen, de mooiste meren en prachtige plekjes aan de kust. Deze mooie omgevingen moeten behouden worden, zodat ze ook beschikbaar zijn voor de toekomstige generaties.

 
 

Bekijk ook ons overige nieuws