Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning in een van de mooiste dorpen in Nederland Lage Vuursche

Een eigen vakantiewoning in Lage Vuursche, een van de mooiste dorpen van Nederland

Een eigen vakantiewoning in een van de mooiste dorpen van Nederland

Onlangs heeft Columbus Travel het dorp Lage Vuursche uitgeroepen tot één van de 21 mooiste dorpen van Nederland. Dit komt voornamelijk door de natuur, de huizen uit de achttiende- en negentiende eeuw en de vele landerijen in de nabije omgeving zoals Kasteel Drakensteyn, Kasteel de Hooge Vuursche, Paleis Soestdijk, de Ewijckshoeve, Landgoed Pijnenburg en Landgoed Eyckenstein.

Lage Vuursche trekt jaarlijks dan ook veel toeristen uit binnen- en buitenland. Dit maakt het de ideale locatie voor een eigen vakantiewoning voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan.

Tip! ➡️ TopParken is eind mei begonnen met de verkoop van luxe, duurzame vakantiewoningen op het gloednieuwe vakantiepark Résidence Lage Vuursche.

Lage Vuursche

Lage Vuursche ligt in het centrum van Nederland, in de buurt van Amersfoort en Hilversum. Het dorp ligt in het eerste grote bosgebied vanaf de Randstad, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor mensen die de drukte van de stad willen ontvluchten.

Uitgestrekte zandverstuivingen, heidevelden, heuvels en bossen; dat is wat de omgeving van Lage Vuursche kenmerkt. De natuurrijke omgeving is te ontdekken via de mooiste wandel- en fietsroutes. De vele (koninklijke) landerijen in de omgeving zorgen daarbij voor een koninklijke sfeer. Voor golfliefhebbers mag een bezoek aan Golfsociëteit De Lage Vuursche niet ontbreken.

Résidence Lage Vuursche

In het natuurrijke Lage Vuursche ligt vakantiepark Résidence Lage Vuursche. Het vakantiepark is volledig geïntegreerd in de bosrijke omgeving. Eind mei 2022 is gestart met de verkoop van luxe, duurzame vakantievilla’s. De villa’s zijn volledig gasloos en gelegen op ruime kavels. De entree en het restaurant hebben een uitnodigende, hoogwaardige uitstraling wat is doorgevoerd over het gehele vakantiepark.

Kom tot rust in uw eigen vakantiewoning in Lage Vuursche of verhuur uw vakantiewoning en profiteer van de populariteit van deze toeristische bestemming.

Wilt u ook een eigen vakantiewoning in een van de mooiste dorpen van Nederland? Vraag een brochure aan met daarin meer informatie over een vakantiewoning kopen op Résidence Lage Vuursche of maak een afspraak.

 
 
Impressie Résidence Lage Vuursche
 
Impressie Résidence Lage Vuursche
 
Impressie Résidence Lage Vuursche
 
 

 

Bekijk ook: