Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Eerste stappen nieuw vakantiepark Lexmond zijn gezet

Eerste stappen nieuw vakantiepark Lexmond zijn gezet

Update maart 2024:

Inmiddels is gestart met de verkoop van nieuwe vakantiewoningen op het vakantiepark. De eerste verkoopfase omvat 42 vakantiewoningen, geschikt voor vier of vijf personen. De vakantiewoningen zijn ruim gelegen op huur- of koopkavel en zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Bovendien is de locatie van de woningen uniek: vanaf de vakantiewoning geniet men van een prachtig uitzicht over rivier de Lek. 

Eerste stappen nieuw vakantiepark Lexmond zijn gezet

TopParken Resort Lexmond ligt aan de rivier de Lek en zal bestaan uit maximaal 115 vakantiewoningen, geschikt voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur. Dit zijn minder eenheden dan op de twee voorgaande vakantieparken. Het vakantiepark zal in het seizoen actief zijn, waarbij de vakantiewoningen buiten het seizoen tijdelijk elders worden gestald. Onlangs is begonnen met de vernieuwing van de infrastructuur, het buitenzwembad en het faciliteitengebouw met de receptie, horeca en dakterras. De uitstraling van het vakantiepark en de vakantiewoningen sluiten aan bij de natuurrijke omgeving. Het strand, dat langere tijd niet was geopend voor de omgeving, wordt weer toegankelijk voor iedereen. 

Sinds vorig jaar is TopParken eigenaar van twee bestaande vakantieparken nabij Utrecht. Onlangs is er een informatiebijeenkomst georganiseerd voor in- en omwonenden van Lexmond, waarbij circa 200 geïnteresseerden aanwezig waren. De bijeenkomst is georganiseerd om in- en omwonenden van Lexmond meer inzicht te geven in de plannen betreffende het gebied. Daarnaast was er tijd voor het stellen van vragen en geven van suggesties. TopParken heeft alle onderwerpen besproken en zal, waar mogelijk, de nodige maatregelen nemen.

Patrick van den Hoek van TopParken over de bijeenkomst: ‘Het was een waardevolle avond met mooie complimenten en terechte, kritische vragen’. Hij vervolgt: ‘Wij willen iedereen bedanken die aanwezig was op de informatieavond en zullen de input zeker meenemen in de planvorming van het vakantiepark. We werken hierin nauw samen met gemeente Vijfheerenlanden en het waterschap Rivierenland’. 

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden te worden over de ontwikkelingen omtrent de verkoop op ons nieuwste vakantiepark? Schrijf u in voor de speciale nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over de accommodaties, verkoopfases en overige ontwikkelingen.