Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

Resort Lexmond officieel geopend

Resort Lexmond aan de Lek officieel geopend

Zaterdag 13 april heeft de officiële opening van Resort Lexmond plaatsgevonden. Het vakantiepark werd geopend door wethouder recreatie & toerisme van de gemeente Vijfheerenlanden.  In hetzelfde weekend vonden ook de eerste informatiedagen plaats, waar geïnteresseerden de nieuwe vakantiewoningen, Azura en Riviera, konden bezichtigen. Bovendien kon men ook kennis maken met de nieuwe parkfaciliteiten, waaronder het nieuwe parkrestaurant @ThePark Lexmond.

De eerste informatiedagen

Naast de feestelijke opening van het vakantiepark vonden, op 12 en 14 april, ook de eerste informatiedagen op Resort Lexmond plaats. Op deze drukbezochte dagen konden geïnteresseerden als eerste kennis maken met ons nieuwe vakantiepark en onze nieuwe vakantiewoningen aan de Lek. De Azura en Riviera zijn comfortabele vakantiewoningen, gemaakt uit duurzame materialen en een strak design, passend bij de natuur- en waterrijke omgeving. De woningen zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan; zo kunt u eigen vakantieplezier beleven maar ook profiteren van een interessante verhuuropbrengst.

Bent u ook benieuwd naar de investeringsmogelijkheden op ons uniek gelegen vakantiepark in Lexmond? Plan dan een bezichtiging op het vakantiepark of vraag de brochure aan.

 

Of vraag de brochure aan voor meer informatie
 

 

Over Resort Lexmond

Resort Lexmond is gelegen in het Utrechtse Lexmond, aan de uiterwaarden van rivier de Lek. De afgelopen periode is hard gewerkt aan de ontwikkeling van het nieuwe vakantiepark en zijn er nieuwe parkfaciliteiten, zoals een buitenzwembad, restaurant met dakterras en centrumgebouw gerealiseerd. Bovendien biedt het resort veel mogelijkheden voor watersporten en recreatie. De ligging, aan het water van de Lek, maakt van Resort Lexmond een interessante plek om te investeren in een eigen vakantiewoning.

Nieuwe informatiedagen

Binnenkort organiseren we weer informatiedagen op Resort Lexmond, zodat u kennis kunt maken met ons nieuwe vakantiepark, de vakantiewoningen, de ligging en omgeving. Wij geloven namelijk dat de zoektocht naar een eigen vakantiewoning begint op het vakantiepark. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte!

 

Bekijk ook ⤵