Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Verkoop vakantiewoningen Resort Lexmond

Verkoop op Resort Lexmond gestart

Nieuwe vakantiewoningen te koop op Resort Lexmond

Met trots deelt TopParken dat er onlangs is gestart met de eerste verkoopfase van de nieuwe vakantiewoningen op Resort Lexmond. De eerste verkoopfase omvat 42 vakantiewoningen, geschikt voor vier of vijf personen. De vakantiewoningen zijn ruim gelegen op huur- of koopkavel en zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Bovendien is de locatie van de woningen uniek: vanaf de vakantiewoning geniet men van een prachtig uitzicht over rivier de Lek.   

De nieuwe vakantiewoningen, Azura en Riviera, zijn zorgvuldig ontworpen uit duurzame materialen, die passen bij de natuurrijke omgeving van het vakantiepark. De woningen hebben een natuurlijke en rustgevende uitstraling en beschikken over moderne voorzieningen, zoals een ruim woongedeelte, meerdere slaapkamers, badkamer en volledig uitgeruste keuken: alle gemakken die zorgen voor een fijn thuisgevoel. De grote en hoge ramen in de vakantiewoningen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht over het water en uiterwaarden van de Lek.

Over Resort Lexmond

Resort Lexmond is centraal gelegen in Nederland, in het Utrechtse Lexmond. Het nieuwe vakantiepark is dé locatie voor een eigen vakantiewoning vanwege de unieke ligging aan het water en het eigen zandstrand, waar de mogelijkheden voor watersport en recreatie oneindig zijn. Resort Lexmond beschikt over een buitenzwembad en een centrumgebouw met receptie en gezellig restaurant met dakterras. Bovendien kunnen de kleinsten zich vermaken in de nieuwe speeltuin op het park. 

 

Of ontdek Resort Lexmond

 

Geïnteresseerd in een vakantiewoning op Resort Lexmond?

Plan vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark, zodat u kunt kennismaken met de unieke ligging, de omgeving en natuurlijk het park en de vakantiewoningen. Bezichtigen is mogelijk vanaf 12 april. We staan voor u klaar!

 

Of vraag onze brochure aan 
 

 

Bekijk ook ons overige nieuws ⤵