Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Recreatievastgoed

Recreatievastgoed kopen

  • Ruim aanbod recreatievastgoed
  • Jarenlange ervaring in de branche
  • Zorgeloos investeren
  • Inclusief eigen koopkavel

Recreatievastgoed in Nederland

Bent u zich aan het oriënteren naar de mogelijkheden in het kopen van recreatievastgoed in Nederland? Lees dan vooral verder. TopParken heeft als recreatie makelaar in Nederland een uitgebreid aanbod op 19 verschillende vakantieparken. U koopt een vakantiewoning inclusief eigen kavel, eigen parkeerplaats en volledige tuin- en terrasaanleg. Tijdens het gehele proces, van oriëntatie tot aan koop en eventuele verhuur, wordt u bijgestaan door de professionals van TopParken. Met jarenlange ervaring in de recreatiebranche weten we precies hoe we u kunnen helpen.

Bezoek onze informatiedagen

 

Bekijk hieronder alvast een aantal vakantiewoningen

Investeren in recreatievastgoed

Als u wilt investeren in recreatievastgoed heeft u wellicht al een duidelijk doel hiermee voor ogen. Wordt het uw vaste vakantieadres in Nederland? Of wilt u het juist volledig gaan verhuren? Bij TopParken heeft u verschillende opties:

Voor eigen gebruik - Een vakantiehuis kopen voor eigen gebruik betekent dat u alleen zelf gebruik maakt van de woning en deze niet beschikbaar stelt voor de verhuur. Op elk gewenst moment kunt u er terecht, en bovendien kunt u de woning naar eigen wens inrichten.

Voor verhuur - Als u kiest voor volledige verhuur dan kunt u zelf geen gebruik maken van de woning. De verhuur wordt volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie en u ontvangt een aantrekkelijk rendement.

Voor eigen gebruik én verhuur - Wilt u profiteren van een interessant rendement maar ook zelf af en toe gebruik maken van uw vakantiewoning? Kies dan voor de combinatie tussen eigen gebruik en verhuur. Wanneer u er zelf niet bent stelt u de woning beschikbaar voor de verhuur, waarbij uw rendement afhankelijk is van de verhuuropbrengsten.

Waar in Nederland kan ik recreatievastgoed kopen?

TopParken heeft een ruim aanbod verspreid door heel Nederland op 19 vakantieparken. Deze toplocaties liggen midden in de natuur en zijn zorgvuldig geselecteerd. Zoekt u bijvoorbeeld recreatievastgoed op de Veluwe? Of aan het water? U vindt het bij TopParken. Niet alleen heeft TopParken een groot aanbod, dit aanbod is ook zeer divers. Een vakantiewoning voor 2 personen, of juist een villa voor 10 personen, het is allemaal beschikbaar. Ook is het mogelijk een rolstoelvriendelijke vakantiewoning aan te schaffen. Daarnaast houdt TopParken ook de trends in de recreatiebranche in de gaten. Zo is het mogelijk om in de tuin van uw vakantiewoning wellness voorzieningen te laten plaatsen. Fijn voor uzelf, en extra aantrekkelijk voor de verhuur.

U vindt de vakantieparken van TopParken in de volgende provincies:

Meer informatie over recreatievastgoed kopen

Als u meer informatie wilt over het kopen van recreatievastgoed bij TopParken dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u vrijblijvend onze brochure aanvragen. Heeft u specifieke vragen of wilt u liever persoonlijk iemand spreken? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, waarbij de adviseur u ook meteen zal rondleiden op het park van uw keuze.