Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen Achterhoek

Vakantiewoning kopen in de Achterhoek

  • Luxe vakantiewoningen in de natuur
  • Gelegen in Lichtenvoorde
  • Nabij de Duitse grens

Vakantiewoning kopen op vakantiepark in de Achterhoek

Natuur, rust, ruimte en gezellige dorpjes, dat is dé Achterhoek. Een vakantiewoning kopen in één van de leukste streken van Nederland is dan ook een uitstekend idee wanneer u wilt genieten van een ontspannen vakantie wanneer u wilt. Ook indien u opzoek bent naar een vakantiewoning die een aantrekkelijk rendement kan opleveren bij verhuur, biedt een vakantiewoning in de Achterhoek legio aan kansen.

Maar, het kopen van een recreatiewoning in de Achterhoek heeft nog meer voordelen. Als u voor een vakantiewoning op een vakantiepark kiest kunt u namelijk gebruik maken van alle voorzieningen van dat park. Zo maakt u bij Résidence Lichtenvoorde onder andere gebruik van het binnenzwembad, buitenzwembad, restaurant en bowlingbaan.

Aanbod vakantiewoningen in de Achterhoek
 

Of vraag direct meer informatie aan

 

Vakantiewoningen Lichtenvoorde

Voordelen en service van TopParken

Indien u besluit uw recreatiewoning geheel of gedeeltelijk te gaan verhuren dan wordt dit volledig geregeld door de verhuurorganisatie van TopParken. Wij werken hiervoor onder andere samen met touroperators om er voor te zorgen dat uw woning verhuurd is wanneer u dat wil. Naast dat de verhuur van uw vakantiewoning u een interessant rendement kan opleveren heeft u ook andere voordelen zoals het terugvorderen van BTW. Een vakantiehuis kopen in de Achterhoek bij TopParken is op deze manier een goede en zorgeloze investering.

Meer over een vakantiewoning kopen in de Achterhoek

Heeft u altijd al willen genieten van een eigen vakantiehuis, voor eigen gebruik of voor de verhuur? Dan is het kopen van een vakantiewoning in de Achterhoek een goede investering. Ga op vakantie wanneer u maar wilt en geniet tevens van een aantrekkelijk rendement als u de woning verhuurt. Vraag vrijblijvend onze brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak.

Vraag de brochure aan
 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer