1. Vakantiewoning kopen in de natuur
  2. Gelegen in Lichtenvoorde
  3. Nabij de Duitse grens

Vakantiewoning kopen op vakantiepark in de Achterhoek

Bij TopParken koopt u een vakantiewoning in de Achterhoek bij Résidence Lichtenvoorde. Of u nu wilt genieten van een weekendje weg, een aantal weken in eigen land op vakantie wilt of de woning wilt verhuren, het is allemaal mogelijk. Het is de perfecte uitvalsbasis voor u of uw gasten, bij verhuur, om deze veelzijdige streek te ontdekken. 

Een recreatiewoning in de Achterhoek heeft bovendien nog meer voordelen. Als u voor een vakantiewoning op een vakantiepark kiest kunt u namelijk gebruik maken van alle voorzieningen van dat park. Zo maakt u bij Résidence Lichtenvoorde onder andere gebruik van het zwembad, restaurant en de sport- en entertainment gelegenheden. Hier houdt het voordeel echter niet op. Al deze faciliteiten staan namelijk niet alleen voor u ter beschikking maar ook voor uw gasten.

Aanbod vakantiewoningen in de Achterhoek
 

Of vraag direct meer informatie aan

 

Vakantiewoning kopen in de Achterhoek

Natuur, rust, ruimte en gezellige dorpjes, dat is dé Achterhoek. Een vakantiewoning kopen in één van de leukste streken van Nederland is dan ook een uitstekend idee wanneer u wilt genieten van een ontspannen vakantie wanneer u wilt. Ook indien u opzoek bent naar een vakantiewoning die een aantrekkelijk rendement kan opleveren bij verhuur, biedt een vakantiewoning in de Achterhoek legio aan kansen.

U heeft bij TopParken drie mogelijkheden om uw vakantiewoning te gebruiken. Wilt u er op elk gewenst moment terecht kunnen dan koopt u de woning volledig voor eigen gebruik. Wilt u echter ook rendement uit de woning halen dan heeft u de mogelijkheid deze geheel of gedeeltelijk te verhuren. Door de hoge bezettingsgraad van onze vakantieparken en de jarenlange ervaring van TopParken in de recreatiebranche is dit voor u een interessante optie. 

Vakantiewoningen Lichtenvoorde

Voordelen en service van TopParken

Indien u besluit uw recreatiewoning geheel of gedeeltelijk te gaan verhuren dan wordt dit volledig geregeld door de verhuurorganisatie van TopParken. Wij werken hiervoor onder andere samen met touroperators om er voor te zorgen dat uw woning verhuurd is wanneer u dat wil. Naast dat de verhuur van uw vakantiewoning u een interessant rendement kan opleveren heeft u ook andere voordelen zoals het terugvorderen van BTW. Een vakantiehuis kopen in de Achterhoek bij TopParken is op deze manier een goede en zorgeloze investering.

Meer over een vakantiewoning kopen in de Achterhoek

Heeft u altijd al willen genieten van een eigen vakantiehuis, voor eigen gebruik of voor de verhuur? Dan is het kopen van een vakantiewoning in de Achterhoek een goede investering. Ga op vakantie wanneer u maar wilt en geniet tevens van een aantrekkelijk rendement als u de woning verhuurt. Vraag vrijblijvend onze brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak.

Vraag de brochure aan