Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen Achterhoek

Vakantiewoning kopen in de Achterhoek

  • Breed aanbod luxe vakantiewoningen te koop
  • Gelegen in Lichtenvoorde
  • Nabij de Duitse grens
  • Veel faciliteiten op het park

Vakantiewoningen te koop in de Achterhoek

Overweegt u een vakantiewoning te kopen in één van de meest betoverende streken van Nederland, de Achterhoek? Lees dan vooral verder want naast de prachtige natuur en de rust, biedt de Achterhoek nog veel meer voordelen! Een vakantiehuis in deze regio is namelijk een gewilde bestemming voor vakantiegangers. Dit betekent dat u niet alleen kunt genieten van uw eigen vakantieparadijs, maar ook een aantrekkelijke inkomstenbron kunt verwachten wanneer u het vakantiehuis verhuurt.

Maar ook dat is nog niet alles! Kiezen voor een vakantiewoning op een vakantiepark in de Achterhoek heeft nog meer voordelen. U heeft toegang tot alle faciliteiten en voorzieningen die het vakantiepark te bieden heeft zoals een binnenzwembad, buitenzwembad, restaurant en bowlingbaan. Een perfecte combinatie van comfort en ontspanning, direct binnen handbereik.

 

Of vraag direct meer informatie aan

 

Vakantiewoningen Lichtenvoorde

Voordelen en service van TopParken

Indien u besluit uw recreatiewoning geheel of gedeeltelijk te gaan verhuren dan wordt dit volledig geregeld door de verhuurorganisatie van TopParken. Wij werken hiervoor onder andere samen met touroperators om er voor te zorgen dat uw woning verhuurd is wanneer u dat wil. Naast dat de verhuur van uw vakantiewoning u een interessant rendement kan opleveren heeft u ook andere voordelen zoals het terugvorderen van BTW. Een vakantiehuis kopen in de Achterhoek bij TopParken is op deze manier een goede en zorgeloze investering.

Meer over een vakantiewoning kopen in de Achterhoek

Heeft u altijd al willen genieten van een eigen vakantiehuis, voor eigen gebruik of voor de verhuur? Dan is het kopen van een vakantiewoning in de Achterhoek een goede investering. Ga op vakantie wanneer u maar wilt en geniet tevens van een aantrekkelijk rendement als u de woning verhuurt. Vraag vrijblijvend onze brochure aan via onderstaande knop of maak een afspraak.