Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen in Beekbergen

Vakantiewoning kopen in Beekbergen

  • Nog enkele nieuwe vakantiewoningen te koop
  • Voor eigen gebruik en/of verhuur
  • Uniek gelegen op de Veluwe

Nog enkele vakantiewoningen te koop in Beekbergen

Op Recreatiepark Beekbergen, gelegen vlakbij Apeldoorn, zijn nog enkele nieuwe vakantiewoningen te koop. Door de prachtige ligging van het vakantiepark op de Veluwe zijn deze zeer populair voor eigen gebruik en/of voor gedeeltelijk/volledige verhuur. 

Recent is Recreatiepark Beekbergen volledig vernieuwd en uitgebreid. In deze uitbreiding van het park is de omgeving perfect doorgevoerd, zo zijn er o.a. diverse kleine watervallen gecreëerd (geïnspireerd door de Loenense waterval). In slechts enkele maanden tijd is bijna het gehele nieuwe gedeelte op het park uitverkocht. Er zijn nog slechts enkele vakantiewoningen beschikbaar.

 

Of vraag direct meer informatie aan over het park en de vakantiewoningen

Recreatiewoningen te koop in Beekbergen

Vakantiepark in Beekbergen

Geniet het hele jaar van een bosrijk uitzicht op de Veluwe. Recreatiepark Beekbergen nabij Apeldoorn kent vele faciliteiten zoals een verwarmd buitenzwembad en een restaurant. Wilt u eropuit? Dan is het toeristische Beekbergen een zeer geschikte plek. Met de bruisende stad Apeldoorn op 15 min. afstand bezoekt u Paleis Het Loo, Kinderpretpark Julianatoren of de gezellige binnenstad. De natuur ontdekken? Bezoek dan Het Nationale Park De Hoge Veluwe of volg verschillende fiets- en wandelroutes die bij het park starten. Dat is elke dag van het jaar genieten! Op Recreatiepark Beekbergen vindt u een groot aanbod aan luxe vakantiehuizen.

Steeds meer toerisme in Beekbergen

Het dorp Beekbergen wordt omringt door groen, bossen en landbouwgrond. Verscholen in de bossen liggen meerdere campings, vakantieparken en hotels. Naast de groene omgeving is er ook veel te beleven in de directe omgeving, zoals een dagje naar de Apenheul. Dit is ook de reden dat Beekbergen en de rest van Gelderland steeds vaker gevonden wordt door vakantiegangers of toekomstige eigenaren van vakantiewoningen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw rendement wanneer u een recreatiewoning gaat kopen in Beekbergen en kiest deze volledig te verhuren.

 

Meer over een vakantiehuis kopen in Beekbergen

Mede door de centrale ligging van Recreatiepark Beekbergen is het vakantiepark een unieke locatie om het hele jaar door te genieten van de Veluwe in uw eigen vakantiewoning. U kunt er ook voor kiezen om uw vakantiehuis gedeeltelijk/volledig te verhuren. Daarbij wordt u volledig ontzorgt bij taken als schoonmaak, onderhoud en de verhuur van uw vakantiewoningen. Daar zorgen wij voor!