1. Nieuwste vakantiepark
  2. Voor eigen gebruik en (gedeeltelijke) verhuur
  3. Nabij Apeldoorn
  4. Slechts 1 uur rijden vanaf de Randstad

Vakantiewoning kopen in Beekbergen

Het nieuwste vakantiepark van TopParken ligt in Beekbergen (Gelderland), nabij Apeldoorn. Op Recreatiepark Beekbergen staan gloednieuwe vakantiewoningen te koop, geschikt voor eigen gebruik en voor gedeeltelijk/volledige verhuur. U kunt zelf de keuze maken of u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken of wil laten verhuren door onze professionele verhuurafdeling. Wanneer er gekozen wordt voor volledige verhuur van het vakantiehuis profiteert u van een aantrekkelijk rendement.

Bekijk vakantiewoningen
 

Vakantiepark in Beekbergen

Geniet het hele jaar van een bosrijk uitzicht op de Veluwe. Recreatiepark Beekbergen nabij Apeldoorn kent vele faciliteiten zoals een verwarmd buitenzwembad en een restaurant.

Wilt u er op uit? Dan is het toeristische Beekbergen een zeer geschikte plek. Met de bruisende stad Apeldoorn op 15 min. afstand bezoekt u Paleis Het Loo, Kinderpretpark Julianatoren of de gezellige binnenstad. De natuur ontdekken? Bezoek dan Het Nationale Park De Hoge Veluwe of volg verschillende fiets- en wandelroutes die bij het park starten. Dat is elke dag van het jaar genieten!

Op Recreatiepark Beekbergen vindt u een groot aanbod aan luxe vakantiehuizen.

Meer informatie aanvragen
 

Steeds meer toerisme in Beekbergen

Het dorp Beekbergen wordt omringt door groen, bossen en landbouwgrond. Verscholen in de bossen liggen meerdere campings, vakantieparken en hotels. Naast de groene omgeving is er ook veel te beleven in de directe omgeving, zoals een dagje naar de Apenheul. Dit is ook de reden dat Beekbergen steeds vaker gevonden wordt door vakantiegangers of toekomstige eigenaren van vakantiewoningen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw rendement wanneer u kiest om uw vakantiehuis volledige te verhuren.

Beleef de Veluwe in Beekbergen

Beleef de Veluwe vanuit uw eigen vakantiewoning. De lente, de zomer, de herfst en de winter... elk seizoen heeft zijn eigen charme! De flora en fauna op de Veluwe ziet er elke dag weer anders uit. 

Ook de (inter)nationale toerist heeft dit ontdekt. Het hele jaar door wordt de Veluwe bezocht door onder andere rustzoekers en fietsliefhebbers. Daarnaast is het een uitermate geschikte plek om te genieten samen met vrieden of familie.

Meer over een vakantiewoning in Beekbergen

Mede door de centrale ligging van Recreatiepark Beekbergen is het vakantiepark een unieke locatie om het hele jaar door te genieten van de Veluwe in uw eigen vakantiewoning. U kunt er ook voor kiezen om uw vakantiehuis gedeeltelijk/volledig te verhuren. Daarbij wordt u volledig ontzorgt bij taken als schoonmaak, onderhoud en de verhuur van uw vakantiewoningen. Daar zorgen wij voor!

 

Brochure aanvragen

Meer informatie over de aankoop van een vakantiewoning in Beekbergen? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.
Brochure aanvragen