Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen bij TopParken Verkoop

Recreatiewoning kopen nabij Ermelo

 • Vakantiepark nabij Ermelo
 • Slechts 15 autominuten afstand
 • Natuurrijke omgeving van de Veluwe

Een vakantiehuis bij Ermelo kopen

Ermelo; een gezellig dorp in één van de mooiste regio's van Nederland, de Veluwe. Ermelo wordt omringd door prachtige bossen, mooie waterlandschappen en schitterende natuurgebieden. Resort Veluwe ligt op slechts 15 autominuten van dit gezellige dorp. Wanneer u het park oprijd ziet u direct de luxe uitstraling met moderne vakantiewoningen. De vele faciliteiten én prachtige ligging op de Veluwe maken het de ideale vakantiebestemming voor jong én oud. Dit alles maakt Resort Veluwe een fijne en populaire locatie voor een vakantiewoning voor zowel eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan. 

 

Of vraag direct vrijblijvend meer informatie aan

Onze recreatiewoningen in de omgeving van Ermelo:

Ontdek Resort Veluwe

Resort Veluwe ligt op 11 km van Ermelo. Maar niet alleen Ermelo is een bezoekje waard, Resort Veluwe ligt namelijk ook op slechts een half uurtje van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het park is omringd door prachtige natuur en nabij pittoreske dorpjes zoals Ermelo, Garderen en Putten. Wanneer u een recreatiewoning koopt bij Ermelo kunt u zich ook uitstekend vermaken op het vakantiepark. De verschillende faciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad, horeca, bowlingbanen en speelruimtes zorgen voor een comfortabel verblijf op Resort Veluwe. 

 

De voordelen van een recreatiewoning kopen bij Ermelo

Gaat u de vakantiewoning zelf gebruiken? Dan heeft u natuurlijk de mogelijkheid om op ieder gewenst moment te kunnen genieten van een vakantie in eigen land. Kiest u ervoor om de vakantiewoning volledig te verhuren, dan heeft dit weer diverse financiële voordelen. Bij een combinatie van beide (meest gekozen), waarbij de vakantiewoning gedeeltelijk wordt verhuurd, profiteert u van een combinatie van de voordelen. 

  Interessant rendement

  Een interessant rendement bij de verhuur van uw vakantiehuis en de mogelijkheid tot het terugvragen van BTW.

  Professionele verhuurorganisatie

  Kiest u voor (gedeeltelijke) verhuur van uw recreatiewoning dan wordt dit volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie.

  Uitstekende faciliteiten

  Maak onbeperkt gebruik van de faciliteiten van het vakantiepark zoals zwembaden, speeltuinen, horeca en nog veel meer.

  Jarenlange ervaring

  Koop uw vakantiehuisje bij een betrouwbare organisatie als TopParken met jarenlange ervaring in de recreatiebranche. 

 

Of vraag vrijblijvende de brochure aan

Veelgestelde vragen:

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een vakantiewoning?

Allereerst is het belangrijk om het volgende voor uzelf duidelijk te hebben. “Waarom wil ik een vakantiewoning kopen, wat is het doel ervan?” Wanneer u voor uzelf een duidelijk doel heeft is het belangrijk om op o.a. de volgende punten te letten: Wat is mijn budget en hoe wil ik de vakantiewoning gaan gebruiken?

Wat kost een vakantiewoning?

De kosten van een recreatiewoning bij Ermelo variëren per type. De meest actuele prijzen ziet u op deze pagina. Of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs voor meer informatie.